Αεκαρα

Δεν περιμενω ποτε να πει κατι της προκοπης περα απο φιλοσοφιες και δικαιολογιες. Συνηθως αυτο κανει. Ειναι μεγαλος εγωιστης. Μπορει απλα να περιορισει να λεει τοσα πολλα που προκαλουν προβληματισμο και αποριες. Επισης δεν ξερω εμενα δεν μου αρεσει ο προπονητης της ΑΕΚ να το γυρναει στην διαιτησια. Ειδικα οταν προερχεται απο εξαρες. Μου δειχνει μικροτητες

2 Likes

οκ δεν ήθελε τον Πιερό, αλλά ο Πόνσε έφυγε Μάιο. Μέχρι τον Αύγουστο πως γίνεται να μη βρήκε κάποιον; τα ίδια με τα αριστερά μπακ που 1,5 χρόνο δεν μπορούν να βρουν κάποιον.

για το τέλος της σεζόν οι αυτοκριτικές, και οι καλές όμως. σε τι βοήθησαν οι δηλώσεις που έκανε χθες;

για τη διαιτησία συμφωνώ ως ένα βαθμό με τον Red_Viper, αλλά ρε γαμώτο δεν γίνεται αυτό με τις κάρτες και τα πέναλτι φέτος… κάπου ώπα!

1 Like

Περι επιθετικου : ειχαν βρει 2-3 (οπως εκεινον απο τη Βουλγαρια που λενε θα κλεισουν φετος), αλλα αλλοι δεν ερχονταν, αλλοι ηθελαν πολλά κτλ

Περι μπακ : Ο Γιαννουλης ηταν σχεδον κλεισμενος, αλλα τελικα διαλεξε Γερμανια και λενε πως δεν σηκωνε τα τηλεφωνο.

Γενικα σε δηλωσεις οταν φευγει απο τα συναισθηματα, δεν ξερει τι λεει και τι εννοει.

Περι διαιτησιας - ουτε εμενα μου αρεσει να μιλαμε ιστορικα για διαιτησίες, αλλα φετος ηταν υψηλης ποιοτητας χειρουργείο. Μια απο τις πιο σοφτ ΑΕΚ που θυμαμαι, με ρεκορ καρτων. Αλλα και παλι, δεν του φταιει κανενας.

1 Like

Μια γερασμενη ομαδα, με Τσιλουλη-Θεοδωριδη, 5-6 απουσιες, κοντρα διαιτησια και να στεκεσαι απεναντι σε ενα παρκαρισμενο λεοφορειο. Παλι καλα να λεμε εδω που φτασαμε.

Θα τονισω οτι εχουμε μπει σε μια λουπα,για το ποσο φταιει ο Αλμειδα,ποσο μπορει να φταιει ο ΜΗ και οι παρεμβασεις του και ας ειναι λιγο καιρο ως προεδρος,πχ στα αποδυτηρια,ποσο φταινε οι παικτες.

Οι παικτες,τοσο μπορουν τοσο παιζουν?,φταινε αλλα φταιει περισσοτερο αυτος που τους βαζει-ο αλμειδα- και τους εκθετει?,ο ΜΗ γιατι εδωσε ενα καρο λεφτα για μεταγραφες το καλοκαιρι,χωρις να ξερουμε ποιος ειναι επιλογη ποιου?,ποιος φορτωνεται το παλτο του Πιερο,και οι δυο μαζι με τον ριμπαλτα γιατι δεν εφεραν καποιον τον γεναρη,εστω ενα αριστερο μπακ η εναν δανεικο εστω και ειπαν οτι ειμαστε πληρης?

Μπαχαλο,δεν βγαινει ακρη.

3 Likes

Δικιο εχεις πολυ. Και απαντησεις δεν θα εχουμε αν δεν ανοιξουν στοματα.

Απλα για καλοκαιρι, πονταραν πολυ στον Πηλιο (και καλως, αλλιως γιατι τον αγορασαν;) και για γεναρη, δεν βρηκαν λενε.

Προσωπικα ειμαι υπερ του να αγοραζεις παικτες μονο αν ειναι εμφανως καλυτεροι. Θυμαστε την χρονια του Καρερα ; που εφερε 4-5 πορτογάλους του 5/10 και εναν τον πληρωναμε μεχρι την προηγουμενη Τριτη ;

Το φερε για να φερεις προσωπικα δεν μου αρεσει. Φερε αν βρεις κατι /καποιον καλο

1 Like

Θα έλεγε κανείς ότι δεν ήταν όπως οι παράγκες άλλων εποχών αλλά σε ένα πρωτάθλημα που κρίνεται στις λεπτομέρειες (; ) αυτή η διαιτησία έπαιξε ρόλο.

2 Likes

σωστά. αλλά και ο Αλμέιδα που έλεγε “είδα 100 παίκτες και δε μου έκαναν” κάπου καταντάει μαλακία…

ε αυτη ειναι η κουβεντα που δεν παει πουθενα, γιατι δεν μπορουμε ποτέ να καταλήξουμε αν η διαιτησία ειναι 20% και ο σχεδιασμος 80%, ή τουμπαλιν. Φετος η δευτερη καλυτερη ομαδα ειναι η ΑΕΚ, ειχε την ευκαιρια να αποδειξει πως ειναι η πρωτη, δεν τα καταφερε και ο ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα.

Αν τωρα πχ βγαλει τα ματια του και με καποιον τροπο τον ξεπερασει καποιος, παλι αυτο γινεται, αλλα δεν αλλαζει την μεγαλη εικονα. Γι αυτο εγω χτυπιεμαι για το πρωταθλημα περσι, γιατι η ολικη καταρρευση του ΠΑΟΚ φετος, θεωρω πως με δικαιώνει που λεω οτι πεσανε απο Ακροπολη και βρηκανε πορτοφολι.

Επισης οταν θες το πρωταθλημα, πας στο ματς που παιζεις τη χρονια να παιξεις μπαλα, και οχι να κρυφτεις και να λες μετα για διαιτησίες και αναποδα φαουλ. Απο την ΑΕΚ αυτο περιμενω τουλαχιστον. Αλλες ομαδες ας κανουν οτι νομιζουν.

2 Likes

Μεσα στα ευτράπελα αυτής της χρονιάς, το πρόγραμμά μας, είναι καλό μάλλον, αν ξεκινησουμε με 2στα2

image

2 Likes

Για το προπερσινο λεει ομως, τοτε ηταν καλη η διαιτησια :stuck_out_tongue:

Μη με βάλεις να ψάξω να βρω πόσα πέναλτι πήρε ο Παναθηναϊκός εκείνη τη χρονιά ρε σατανά!

1 Like

Ξεχνανε εκεινο τον πρωτο γυρο κ πως ολοι μιλαγαν για συτο. Περυσι μιλαγανε για εμας κτλ. Απλα για το ποσο επιλεκτικη ειναι η μνημη. Κ για για μας κ για ολους

το προπέρσινο το πήρε η καλυτερη ομάδα, τα έχουμε πει. :neutral_face:

1 Like

Φοβερη συμπτωση πως είναι και η ομαδα σου. Ενω περυσι το πηρε η ομαδα που ηταν τυχερη και φετος μια ομαδα που σε χειρουργησε διαιτητικά.

Τελος παντων, τι να ξαναλεμε, με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω ειμαστε ολοι οι οπαδοι (νιωθω μεγαλοψυχος σημερα και βαζω και τον εαυτο μου μεσα)

1 Like

Παιδιά αυτή ειναι διδαχθείσα ύλη, έχουν απαντηθεί αυτά 100 φορές.

1 Like

που ακριβώς ΔΕΝ έχουμε αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός φέτος είναι καλύτερος;

αλλά επίσης δεν έχουμε πάρει ούτε ένα πέναλτι (τεσπα πήραμε 2;) και έχουμε σχεδόν τις διπλάσιες κάρτες. το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ο καλύτερος συνολικά, αλλά δεν το παίρνει πάντα ο καλύτερος. Δε μειώνει αυτό το κατόρθωμά του. Χάσαμε ή μας κέρδισε - πείτε το όπως θέλετε - έστω και στα τελευταία λεπτά και χάσαμε το πρωτάθλημα.

Αυτά.

Μπορείτε να τα λέτε στα θρεντ των δικών σας ομάδων; Δεν ήρθε κάποιος από μας να έρθει σε άλλο θρεντ και να λέει “άμπαλος ο ένας - να φύγει ο άλλος - τι πέναλτυ πήρατε”

3 Likes

in other news, εχει αρχισει αποδομηση Ribalta βλεπω, με αρθρακια “τι κανει ο ταβερνιάρης” κτλ

όχι πως στεναχωριέμαι, αλλά έχουμε ακόμα μπροστά δύσκολο πρόγραμμα. Και ξαναλέω πως με ενα 2 στα 2 και ένα στραβοπάτημα του γαύρου, μπορεί και να έχουμε κάποιες ελπίδες (πανδύσκολο, αλλα λέμε τώρα).

Ουτε εγω βεβαια ειπα οτι ειπατε οτι δεν είναι καλυτερος ο Ολυμπιακός. Κανατε (καποιοι εστω) συζητηση για τη διαιτησία και πως χειρουργικα σας φερθηκε. Οχι τιποτα σπουδαιο, αλλα στις λεπτομέρειες δηλαδη. Ε το λες και ειρωνικό μετα απο τις τοσες συζητησεις εδω μεσα.

Επισης ρε παιδια αυτο με το θρεντ που είναι για τους οπαδους μονο, δεν εχει κουρασει; το θρεντ εχει θεμα. Μιλαμε για την αεκ και αρα ειμαστε εντός θέματος. Δηλαδη αμ ανοιξουμε θρεντ για τη Νεα Δημοκρατία θα πρέπει να γράφουν μονο οι ψηφοφόροι της σε αυτό;

φυσικά να έρχεστε να συζητάτε! αλλά παρατηρείται τα τελευταία χρόνια να έρχονται διάφορα για να πετάνε εξυπνάδες και μπηχτές. Αν θέλετε να συζητήσουμε για ποδόσφαιρο και τι σωστά και λάθος κάνει η ΑΕΚ, ο Αλμέιδα αλλά σε φάση συζήτησης, είστε όλοι οι οπαδοί ευπρόσδεκτοι.

Δηλαδή να μπω εγώ στο thread των Iron Maiden και να κάνω ποστ του στυλ: “πως σας αρέσει αυτή η μπάντα” και “υπερεκτιμημένοι” κλπ; φυσικά δεν είναι το thread μόνο για τους φίλους των Maiden αλλά δεν προσφέρω κάτι με τέτοιου είδους posts. Νομίζω είναι κατανοητό αυτό που λέω.

2 Likes