Απαντησα σε κατι πού ειπώθηκε. Δεν εφερα εγω τη συζητηση στη διαιτησία.
πρέπει να μπουμε να σας εξηγήσουμε τι είναι σπαμ ; Εκει θα μας φτάσετε ; Κάθε τρεις μήνες, ελλείψη εξελήξεων στον ΠΑΟ, μπαινετε οι δύο σας να κλαιτε για το πρωταθλημα του τότε. Τα είπαμε, τα ξαναπαμε, τα ξαναπαμε.
Προς ΑΕΚάρες - όπως με όλους τους σπάμερς, αγνοήστε τους. Αν θελουν να πουν κατι διαφορετικό, οκ, να πάει η κουβέντα παρακάτω.
Σπαμ παντως σίγουρα δεν είναι να απανταμε σε κατι που εσεις ειπατε για το φετινο το πρωτάθλημα. Και μαλιστα να συμφωνούμε κιολας.
Σπαμ είναι να μας λετε συνεχεια πως κανουμε σπαμ επειδη δε σας αρεσει αυτο που λεμε
Τι ψευτοτσαμπουκαλικια πουλάει ο Αργεντινός τεννες στην συνέντευξη,οποίος δεν του αρέσω να έρθει να μου το πει από κοντά.
Σκάσε και κολυμπά,που έχεις κάτσει στο συμβόλαιο αληταρα,αντί να παραιτηθείς μετά τα ξεφτιλικια με Νοα και γαύρο,άντε μπράβο,σε ανεχόμαστε 2 χρόνια,σε στηρίζουμε και βγαίνεις από πάνω.
6/6 στα play off και 4αρες σε όλους αλλιώς είσαι μηδέν.
Top.
Πληρώνουμε τα λάθη του γεροτιγρη,ρε πστμ,συμβόλαιο μέχρι το 2028? Μας έκαψες.
τι φοβάσαι ρε ; Στην πρώτη γκέλα, αν δωθει γραμμη να τον φανε οι ρεπορτερ, τον βλεπω να παιζει φαπες σε συνεντευξη τυπου. Δυστυχως.
Η επισημη γραμμη παντως τωρα ειναι οτι στηριζουν.
Επιτρέπεται να επανέλθω αργότερα με ποδοσφαιρικό ποστ για Αλμέυδα που τον αδικείτε (σε γενικότερο πλαίσιο);
επιβάλλεται θεωρώ. Αν μπορεις να λυσεις και το αινιγμα, γιατι πολλοι μπορούν να κερδίσουν/κοψουν βαθμούς από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μπελάδο όχι, θα σου ημασταν ευγνώμωνες.
Μια χοντρική απάντηση είναι ο συνδυασμός του τρόπου παιχνιδιού των 2 ομάδων και του ότι ο Ολυμπιακός συνολικά είναι μια αρκετά πιο γρήγορη ομάδα απ’ την ΑΕΚ.
Θα επανέλθω αργότερα.
Παντως ειλικρινα απορω τι βρισκεις στο Αλμειδα περα του παιχνιδου με την Μπραιτον που για μενα ηταν το κυκνειο ασμα του σε εισαγωγικα. Απο τοτε εχει μονο κατι εκλαμψεις οπως το 3-0 με τον Παναθηναικο. Μην σκεφτεσαι μονο το τακτικο που ισως ειναι ευκολο να τσεκαρεις ως οπαδος αλλης ομαδας. Προσωπικα εχω μεγαλο προβλημα μαζι του και για την οργανωση του ροστερ. Την στελεχωση κτλ. Την βρισκω πολυ αποτυχημενη
Πιστεύετε ότι υπάρχει υπο-απόδοση αρκετών παιχτών που ο Αλμέιδα περίμενε να του κάνουν τη διαφορά; Ακόμα και στην κακή στελέχωση που λέτε ότι έγινε.
Παντως εξαιρουμενου του αριστερου μπακ, η Αεκ ειχε πολυ λιγοτερα κενα στο ροστερ της απο τους υπολοίπους. Λεω εγω ως τριτος. Ηταν με διαφορα η πιο ισορροπημενη ομαδα. Ο ολυμπιακος βρηκε λυσεις στα πιτσιρικια και εκανε καλες μεταγραφες το Γενάρη και καλυψε το κενά. Παοκ και παναθηναικος ζουνε και πεθαινουν με ανισορροπα ροστερ. Η ΑΕΚ δεν εχει ανισορροπία (λεω και παλι ως τριτος) εχει παικτες που δεν αποδιδουν. Και μεγαλα εσωτερικα προβληματα που οδηγησαν σε κακό ξεφορτωμα ή παρκαρισμα για λιγο καποιων παικτων (κατα τη γνωμη μου)
Βεβαιως μπορει να γινει συζητηση για το αν ηταν λογικο να περιμενετε να αποδιδουν.
Δεν ειναι θεμα ισορροπιας που πλεον εχει ξεφυγει. Δηλαδη πλεον δεν εχει καν 2ο επιθετικο η 4ο αμυντικο. Το προβλημα της ειναι οτι εχει παιχτες που δεν εξυπηρετουν τον τροπο παιχνιδιου που μονο φαινεται να ξερει να προσπαθει να παιξει ο Αλμειδα. Ενα παιχνιδι που απαιτει πρεσαρισμα και τρεξιματα. Ο Αλμειδα παιρνει μονο παιχτες που ξερει και συνηθως ειναι βετερανοι που δεν εχουν κινητρα. Εξαιρειται ο Πινεδα. Και ο Ηλιοπουλος ως απειρος προσπαθει να βρει παιχτες κραχτες που επισης δεν μπορουν να εξυπηρετησουν τετοιο παιχνιδι. Βλεπε Μαρσιαλ πχ.
Ο Παναθηναικος απο που και ως που ειναι πιο ανισορροπος απο την ΑΕΚ? Αν εξαιρεσεις το αριστερο εξτρεμ που στην τελικη εχει εναν παιχτη που παιζει πολυ καλα, που αλλου εχει ανισορροπια?
Το ιδιο λεμε νομιζω. Το ροστερ της αεκ στη θεωρια στηθηκε με πληροτητα. Αλλο αν στην πραξη οι επιλογες δε βγηκαν. Το σκεπτικο δεν ηταν απαραιτητα λαθος. Οι απαιτησεις απο τους συγκεκριμενους παικτες ηταν. Ξαναλεω, ειμαι τριτος, δεν εχω δει τοσο αεκ οσο εσεις
Ο παναθηναϊκός εχει 4 δεξια εξτρεμ και 1 κατα συνθηκη αριστερο. Τη μιση χρονια και κατι την επαιξε με εναν επιθετικο (χωρις προετοιμασια) και εναν ακομα που ειναι μονο τριτη λυση. Χωρις δευτερο 6αρι και χωρις αριστερο στοπερ. Ας μην αναφερω το αριστερο.μπακ, ας πουμε οτι αυτο δε βγηκε απλα.
Α μην ξεχάσω είχαμε και τρία δεξιά μπακ! Άλλο το τι συνέβη τελικά στον Μπαλντοκ
Τι έχει πετύχει ο Αλμευδα μετά το νταμπλ,ποια είναι η συνέχεια,έχουμε κάνει το λάθος να μένουμε στο τι έκανε ο Αλμευδα πριν 2 χρόνια με το νταμπλ και πιστεύουμε ακόμη ότι πρέπει να του δοθούν και άλλες ευκαιρίες,μάλιστα μέχρι το 2028 που είναι και το συμβόλαιο του.
Αυτός ο προπονητής θα επιβίωνε με αυτά τα αποτελέσματα που έχει εντός συνόρων και στην Ευρώπη στις άλλες ομάδες,στον οσφπ,παο κλπ,η απάντηση είναι όχι.
Και μάλιστα βγάζει και γλώσσα αντί να σκύψει το κεφάλι και να πει ότι τα σκατωσαμε.
*MVP ο Γιονσον φέτος.
Εσεις κλαψατε. Εμεις σας θυμισαμε τι εγινε προπερσι.
Αρα προπερσι το πηρε ο καλυτερος και περσι δεν το πηρε ο καλυτερος, καταλαβαμε, ενταξει
Παντελος αρχιτρολ.
Φοβερη η ομαδα στο μπασκετ. Με κορονοιο κ απουσιες γυρισε απο το -19 κ το πηρε. Πολυ καλος ο γερο Σακοτα σημερα. Εκανε ματ με το σμολ μπολ στην 4η περιοδο.
Παλεύω να σκεφτώ μια οποιαδήποτε ομάδα (όχι μονο την ΑΕΚ), που ο προπονητής της είπε κάτι τέτοιο μεσουσης της σεζόν, και έγινε κάτι καλό μετά. Ειλικρινά.
Αν στο τέλος της σεζον βγει και πει κατι αναλογο, τότε έχουμε μεγάλο θέμα ή τον Λουτσέσκου για προπονητή (ο οποιος Btw παει για ΠΑΟ λενε, αλλα αυτο ειναι για αλλο τοπικ).
Το εχεις διαβασει καπου ενυπογραφα αυτο η’ ειναι τιποτα ανυποστατες φημες οπως αυτες για τον Μπρινιολι περσι ;