Εν τω μεταξυ ο μπαρμπα Ροας πρεπει να ναι φοβερος προπονητης τερματοφυλακων…ολοι ερχονται στην ΑΕΚ και γινονται χειροτεροι. Ο Αθανασιαδης κανει παντου φοβερα πραματα. Ο Στρακοσα τοσα χρονια εξαιρετικος Ιταλια, Αλβανια εδω τον κοροιδευει ο κοσμος. Ο Μπρινιολι τα ιδια.
Νομιζω οτι και το τημ του Αλμειδα ειναι μετριοτατο γενικα. Βλεπω τι γινεται με τους τερματοφυλακες, με τους τραυματισμους στις προπονησεις, με την καταρρευση που χουν εδω και εναμιση χρονο το τελευταιο μισαωρο. Γενικα πολυ λιγα πραματα
Ενα τιποτα με μπολικο καθολου η ομαδα. Πιο πολυ επαιξε μετα το σφυριγμα. Να δουμε ποτε και αν θα σηκωσει κεφαλι. Επιβαλλεται να κερδισει στο επομενο για πολλους λογους. Το αν το μπορει ειναι αλλου παπα ευαγγελιο
Ο Λαμελα με καποιον τσαμπουκαλευτηκαν και μετα εγινε χαμος. Σπανια τετοια ενταση. Καρμο, Μητογλου, Μουκουντι Πασχαλακης, Πινεδα Ζελσον, Μαρσιαλ Καρμο, ολοι αυτοι αν δεν την πεφτανε πανω τους δεκαδες θα χαν σκοτωθει
Αντί να τρέξουν στα αποδυτήρια με σκυμμένο κεφάλι μαλακιστηκαν κι εκεί… Κόκκινη ο Μουκουντι νομίζω, δεν ξέρω αν πήρε και κάποιος άλλος. Αυτό μας έλειπε εντωμεταξυ να μην έχουμε και παίκτες στα επόμενα πολύ κρίσιμα παιχνίδια.
Έχει χαθεί το παιχνίδι και στα αποδυτήρια… προβλέπω ριζικές αλλαγές.
Μεγάλο τίποτα σήμερα. Δε φάνηκε να προσπαθούν καν. Κανένα πλάνο και ποδοσφαίρο αλάνας. Δε βλέπω να μας σώζει τίποτα…
Κοκκινη Μουκουντι, ΠΑσχαλακης και με Βιντα τραυματια. Και με ομαδα που αποφασισε τον Ιανουαριο να συνεχισει σε σεζον που παει για πρωταθλημα με 3 σεντερ μπακ. Μιλαμε για κωμικοτραγικη διαχειρηση ομαδας. Να ηταν μονο τα αποτελεσματα για το χαλι του Αλμειδα να λεγα οκ. Το πραγματικομαυρο χαλι ειναι στην διαχειρηση που κανει σε ροστερ και κοουτσαρισμα.
Ειχα παρα πολλα χρονια να βλεπω τοσο αδιαφορα την ΑΕΚ και να κοιταω το κινητο ολη την ωρα!
Παρακαλανε ολοι να τελειωσουν τα po και να σηκωθουν να φυγουν η να τους διωξουν,δεν αντεχουν ουτε τους εαυτους τους.Ουτε μια ισοπαλια απεναντι σε εναν αδιαφορο οσφπ,για να σταματησει το αρνητικο σερι.
Αν συνεχισει με Αλμειδα θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος,αν και χτες το πηγε συντηρητικα και προσεκτικα,δεν επεισε οτι μπορουσε να κερδισει,μηδεν ευκαιριες η τελικες.Η 2η θεση δεν μου λεει κατι,δεν θα μπορουσαμε να διεκδικησουμε προκριση στους ομιλους με δυνατους αντιπαλους.
Μια ντουζινα παικτες θα πρεπει να αποχωρησουν και να ερθει μια ολοκληρη 11αδα,με νεο προπονητη,νεο τεχνικο τιμ,ξεσκαρταρισμα.
Παντα ευστοχος ο Μιαουλης και με μια σωστη αναφορα στο τελος για τα επεισοδια που οσο και να θελουν οι δικοι μας να παρουσιαστουν σαν θυματα εμενα δεν με πειθουν. Εξαιρω το τι εγινε μεσα στα αποδυτηρια, αλλα αυτα ειναι αναμενομενα απο την στιγμη που εξω εγινε ο κακος χαμος.
Πρεπει να γινει ενα γκαλοπ για τον προπονητη,να παραμεινει και να του δοθει μια εκ νεου ευκαιρια η να τον στειλουν στην αργεντινη και να φερουν κανενα ματσινι?
O Τσάρλυ είπε πως τελειώνει ο Μαρσιάλ και πως ο Αλμέυδα θα κριθεί από τα πλέηοφφ.
Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη Αθανασιάδη στους μπεταράδες (το Β μέρος). Βγάζει μια πικρία, παραδέχεται πως έχασε το μυαλό του επειδή χώριζε με τη γυναίκα του, αλλά αποκαλύπτει και τις εμμονές Αλμέυδα.
Στα σχόλια καλούσαν Ντέμη να μπει στην ΠΑΕ - το ακούω προσωπικά.
Λογικό για Μαρσιάλ. Θα ήθελα το ίδιο και για Λαμέλα-Περέιρα. Καμία συνεισφορά από κανέναν τους.
Λέει πολλά ο Αθανασιάδης, αλλά μου έβγαζε μια αλαζονεία που με νευρίασε και λίγο. Σίγουρα θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντιμετώπιση συνολικά, αλλά δε βοήθησε καθόλου με τις εμφανίσεις του.
Oλοι σουτ για μενα. Σιγουρα ο Λαμελα πιο τιμιος, αλλα δεν μπορει να δινεις 3εκ. ευρω συμβολαιο για παιχτη με τετοια προσφορα. Μιλαμε για τεραστια συμβολαια. Η ΑΕΚ μεχρι πριν 2-3 χρονια ειχε ταβανι το ενα εκατομμυριο. Τετοια νουμερα θα πρεπε να κανουν μεγαλη διαφορα η τελος παντων να ειναι ανταγωνιστικοι με τον καλυτερο εδω.
Ο Αθανασιαδης μου επιβεβαιωσε δυο πραματα. Οτι ο Αλμειδα εχει πολλα θεματακια, αλλα και οτι ο ιδιος ειναι μαλλον σχετικα αναξιοπρεπης.