μπραβο σας, σπουδαια νικη/προκριση
Ταλαιπωρη ομαδα. Οτι ευκαιρια της κανει πλεον ο Ολυμπιακος μπαινει γκολ.
Ο αλλος ο Κοιτα ολο το τερμα μπροστα του με πλασε στα 7-8 μετρα κ καταφερνει πλασαροντας να την στειλει δεκα μετρα αουτ
Δεν υπαρχουν οι τυποι. Η ψυχολογια τους πρεπει να ναι στον πατο. Ρε Γκατσινοβιτς ημαρτον ρε φιλε εχεις τσακωθει με την ευστοχια
Μαλακισμένα! Μια φορά κερδίσετε τον γαύρο φέτος,παναχρηστοι όλοι!Γαμω το στανιό σας!!! Μπουλο όλοι όταν τελειώσουν τα play off!!!
Μήπως, λέω μήπως, στα επόμενα 2 να στέλναμε το γυναικείο να δούμε τουλάχιστον μια ΑΕΚ με ψυχή ;;;;;;
Το αστειο ειναι οτι σημερα παιξαν κ συμπαθητικα. Απλα πλεον ολα ειναι ποτισμενα στην μιζερια κ την κακοτυχια. 2-3 ευκαιριες σου κανουν τρως δυο. 4-5 κανεις εσυ δεν πετυχαινεις ουτε τερμα.
Εν τω μεταξυ σε καθε αγωνα τρωμε 1-2 απο μλκς αυτων που βαφτισαμε αριστερα μπακ επιπεδου ΑΕΚ. Σημερα κ τα δυο. Το λες κ θεια ποδοσφαιρικη δικη κατα του γελοιου ποδοσφαιρικου οργανισμου που λεγεται ΑΕΚ. Το ιδιο ισχυει κ στο προβλημα οτι δεν μπαινει η μπαλα με τιποτα. Αφου εχουν φυγει απο την ομαδα ολοι οσοι βαζαν κανα γκολ. Απλο το ποδοσφαιρο καμια φορα.
Η ομαδα χρειαζεται ολικη επανεναρξη κ δυστυχως θα το ζησουμε με Ηλιοπουλο
Έχεις διασυρθεί από τον Ολυμπιακό φέτος εντός έδρας και εκτός έδρας,μιλάμε για ξεφτίλα ολκής.
Όπως είσαι φύγε,ούτε συνέντευξη ούτε τίποτε,παλιομαλακα,μας έχεις κάνει ομάδα τσίρκο μερντανο,αστοδιαλο ποια και εσύ και οι ανάπηροι παίκτες,ξεφτιλισατε την φανέλα,εκτός Ευρώπης και 4οι.
Ωραίος ο Τίγρης…Έδωσε την ομάδα στον νέο Τροχανά και απλά κάθεται και ακούει το γήπεδο να βρίζουν τους πάντες εκτός από αυτόν !!!
Τουλάχιστον συγκινητικές! Το αξίζουν!
Δεν έχω λόγια για σήμερα… Τι ψυχολογία είναι αυτή…
Θα πω μόνο το εξής για τον Αλμέιδα που μέρα με τη μέρα χάνει την εκτίμηση μου: Εστω και με την κατάρρευση της ομάδας τους τελευταίους μήνες και την αποτυχημένη σεζόν φέτος, θα μπορούσε να φύγει με ψηλά το κεφάλι γιατί μας χάρισε ωραίες στιγμές και να θυμόμαστε ευχάριστα το πέρασμα του από την ΑΕΚ. Όμως αυτός επιλέγει να κυνηγήσει φαντάσματα και να δημιουργήσει αφηγήματα που μόνο στο μυαλό του υπάρχουν και να χαλάσει τα πάντα.
παιδια ο 4ος μένει εκτός Ευρώπης ;
Καλύτερα έτσι, από το ν αποκλειστείτε από καμιά Νόα
Summary
Δεν κρατήθηκα
Πάει προκριματικά Conference. Όπως πήγαμε πέρσι
Θα τον ρωτησει ποτε κανει πως εχει καταντησει ο Πινεδα φετος να ειναι αλλαγη του Μανταλου και με ποια λογικη οποτε βγαζει τον Πιερο βαζει τον Ελιασον? Εβλεπα τον Ελιασον χτες να σεντραρει για να βρει τον Κοιτα. Γελαει ο κοσμος με τις επιλογες του Αλμειδα πραγματικα.
Ειπε ενα σωστο χτες ο Ερπετοπουλος που τον ακουσα. Ο Αλμειδα δεν επιλεγει ομαδα ορθολογικα, αλλα κοιταει ποιοι παιχτες εχουν καλυτερη σχεση μαζι του και θεωρει οτι θα προσπαθησουν παραπανω, με αποτελεσμα να βλεπουμε αλχημειες της κακιας ωρας. Το εχει χασει σε καθε τομεα
Κατάφερε να εξαφανίσει Πινέδα και Ελίασον στα play offs… Δεν έχω λόγια…
Πάντως ο Μάνταλος είναι παραπάνω από αξιοπρεπής με τις εμφανίσεις του - απλά έχει ταβάνι και πάει να τον κάψει ο Αλμέιδα (όπως πχ με ΠΑΟΚ που τον άφησε για 90 λεπτά)
Ο Κοϊτά με βγάζει εκτός εαυτού με μηδενική συνεισφορά επιθετικά.
Έχει χαθεί κάθε ίχνος ορθολογισμού στην ΑΕΚ
Και εκνευρίζομαι από την τραγική διαχείριση όλης τη κατάστασης που δείχνει πως κανείς δεν ξέρει τι να κάνει και πως έχει χαθεί εντελώς η μπάλα: “αποχή από τις δηλώσεις για διαμαρτυρία” προπονητές και παίκτες, ο Ηλιόπουλος τώρα εξαφανισμένος εκεί που τον βλέπαμε μέρα παρά μέρα σε γήπεδο και μπουζούκια…
Νομίζω πως αν δεν ήταν όλη αυτή η κατάσταση, το αγωνιστικό από μόνο του δε θα δημιουργούσε τόσα προβλήματα με τον κόσμο
Χωρις καμια ειρωνια, εχεις δικιο. Καλυτερα εκτος, απο τα νευρα που ειχα με τη Νοα
Σε άλλες εποχές θα είχαμε κυνηγητό παικτών,να φεύγουν με ταξί και πριόνιοκορδέλες,τώρα είναι απλώς μια Δευτέρα…
Έχω χάσει το παθητικό και τις ήττες μέσα έξω απέναντι στον οσφπ.
Μονο μπασκετ ειναι η φαση πλεον. Μηδεν ενδιαφερον στη μπαλα κ ραντεβου το καλοκαιρι.
Εκατσα και ειδα και εγω το ματς χθες - εναν συρφετο που δεν μπορουν να κανουν τα βασικα.
2 φασεις, 2 γκολ, και ασε τους δικους μας να χτυπιονται.
Ασχολιαστες οι αλλαγες Πινεδα, Ελιασον … σαν κακο αστειο.