χμ, πραγματικά έχει ενδιαφέρον το ματς την Κυριακή.
Με την ΑΕΚ που έχω δει θα είναι έγκλημα του Παναθηναϊκού να χάσει.
Επίσης, η ενδεκάδα της ΑΕΚ είναι λίγο πολύ δεδομένη, σε αντίθεση με τον ΠΑΟ.
Ακόμα, όπως φάνηκε η ΑΕΚ δεν έχει ιδιαίτερο βάθος να αλλάξει ματς άμα της στραβώσει.
Τέλος, αν έναν φοβόμουν στην ΑΕΚ μη μας την κάνει ήταν ο Λύμπε…
Οταν διναμε μεχρι σημερα 3,25 εκατ. ευρω στον Πανιωνιο και αλλα 600.000 τον χρονο στον Τζιμπουρ και δεν δεχομασταν να δωσουμε 600.000 τον χρονο για διετες συμβολαιο στον Λυμπε τοτε…ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Ο διαιτητης θα πρεπει στην Κυπρο σε ενα διημερο να πηρε οσα πιπινια δεν εχει παρει σε ολη του την ζωη αλλα παλι δεν δικαιολογουμαστε κατα την αποψη μου.
Τρελη πικρα απο τον Αυγουστο στον καναπε. Τσαμπα πηγε και η γκολαρα του Παυλη.
το ματς με τον παο θα ειναι πλεον κομβικης σημασιας και βαθμολογικα αλλα και για τη ψυχολογια των παικτων.παντως ειναι εντελως διαφορετικο ματς και αυτα που σκεφτονται οι φιλοι μας οι βαζελοι οτι και καλα μας εχουν χαλαρα ειναι αστεια.ειναι δεδομενο οτι ο παο ειναι σε καλυτερη κατασταση αυτον τον καιρο αλλα …
1ον ειναι ντερμπι και 2ον εχω μετρησει πολλα ματς μεταξυ των 2 ομαδων στα οποια η μια απο τις 2 δεν ειναι σε καλη κατασταση αλλα παρολα αυτα καταφερνει να κερδισει
το ματς ακομα και ετσι οπως δειχνει η ΑΕΚ τωρα ειναι αμφιρροπο
μα ΔΕΝ πρέπει να το δει κανείς στον ΠΑΟ έτσι γιατί θα την πατήσει.
Απλά, νομίζω πως η ΑΕΚ μπορεί να δείξει δεδομένα πράγματα μέσα στο γήπεδο, είναι στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορέσουμε να τη βρούμε, ανέτοιμη και με κακή ψυχολογία.
Άρα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να μπουν για να κερδίσουν αυτό το ματς. Το πως θα αντιμετωπίσουν αυτό το ματς θα δείξει με τι νοοτροπία ετοίμασε ο Τεν Κάτε την ομάδα φέτος.
Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η εξέδρα, η οποία δυστυχώς νομίζω θα είναι αρκετά κρύα και έτοιμη να κράξει άσχημα σε περίπτωση ενός ακόμη στραπάτσου… Άσε που και πάλι φέτος πέρνουμε δανεικό παίκτη και με οψιόν αγοράς ? 3.000.000, λές και υπάρχει περίπτωση να τα δώσει η διοίκηση.Εκτός και αν βέβαια πουλήσουν 2-3 παίκτες ακόμη… Για να μην σχολιάσω πως η ΑΕΚ συζητάει με έναν 33χρονο επιθετικό…Είναι και αυτός στο πλαίσιο μείωσης του μέσου όρου ηλικίας ???
Ειδα το μεσημερι την δευτερη κιτρινη καρτα του Σκοκο (που την εχασα χθες στο ζωντανο) και δεν μπορω να το συνειδητοποιησω. Ουτε με τον Ολυμπιακο τετοια διαιτησια (χμ…Δημητροπουλος, Ποντικης…οκ).
μακαρι να επιβεβαιωθουν οι πληροφοριες για τον τζιμπουρ και να υπογραψει σημερα γιατι ο χοντρος που πηγαν να μας φορτωσουν ειναι εντελως απαραδεκτος!!για τον αργεντινο χαφ ξερεις κανεις τιποτα??
Υπομονή χρειάζεται ακόμα και αν χάσουμε από ΠΑΟ.
Είναι μια εντελώς καινούρια ομάδα σε όλες τις γραμμές της. Δεν μπορεί να περιμένουμε να είναι έτοιμη από τόσο νωρίς. Εδώ ο Ολυμπιακός με την περσινή ομάδα και έπαιξε άθλια.
Ακούστηκε ότι σήμερα υπογράφουν Πελετιέρι και Τζεμπούρ. Οπότε έρχεται Σκόκο πιο πίσω και βγάζει καμιά μπαλια της προκοπής.
Τελικά ο Σκόκο βούτηξε ή του πάτησαν το πόδι και έπεσε ? Εγώ νομίζω ότι είδα το δεύτερο, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Επίσης του Χουανφράν δεν παίζει να ήταν απευθείας κόκκινη σε καμία περίπτωση.
Όχι ότι μας έφταιγε ο διαιτητής που τα τρώγαμε χαλαρά από το Ντούρο, αλλά ίσως να γινόταν κάτι καλύτερο.
Μακάρι αύριο να μην μπούμε για το Χ γιατί θα πάρουμε 2 και θα φύγουμε.