Αεκαρα

Τον θεωρώ κορυφαίο επιθετικό για τα ελληνικά δεδομένα…το θέμα είναι πως θα τον τιθασεύσεις ως χαρακτήρα…Ελπίζω να κατάλαβει ότι έκανε ένα υψηλό άλμα στην καρίερα του και να δείξει ότι είναι έξυπνος όπως στο γήπεδο…δίνω ένα Link να θυμηθήτε μερικά καλά…το δεύτερο και το τελευταίο γκολ του βίντεο (ειδικά το τελευταίο) είναι λόγοι για τους οποίους τον θεωρώ τόσο μεγάλο παίχτη…αν είναι έξυπνος κάποια μέρα θα φύγει για πολυ μακρία…αλλίως θα κάνει νέο ξεκίνημα στην ομάδα του πανόπουλου

Aν γίνουν τα περσινά ή του 2003… ναι.

μιλαει και ο ολυμπιακος για διαιτησια που μια φορα των παιξανε 50-50 και αποκλειστηκε!!!εμ βεβαια εδω στην ελλαδα δεν ειναι συνιθισμενος ο ολυμπιακος με αντικειμενικες διαιτησιες.το σκεφτεται να κανει ενσταση επειδη αποκλειστηκε???:stuck_out_tongue: ο ΚΑΠ μηπως λεει οτι η ομαδα με τα ερυθρολευκα δεν επιτρεπεται να απποκλειεται τοσο νωρις απο το champions league!!???:lol::lol:

και 100-0 να ηταν και 0-100 παλι το ιδιο θα λεγατε ομως. ακυρο παντως το προχτεσινο για τη διατησια, δεν υφισταται θεμα. χαζομαρα του τζορτζεβιτς.

Koυίζ: Ποιός παλιός γνώριμος έκανε το κονέ και η παρουσία του συνέβαλε αποφιστικά στο να επέλθει συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πελετιέρι;

Ο θεος Ναβας!:stuck_out_tongue:

Ελα πες. :slight_smile:

O karja kurunen!!!

Μάλλον ο ϊβιτς ως ανεξάρτητος -πλέον- μανατζερ. :-k
Σωστά;

We have a winner!!

manson πες για σήμερα. γήπεδο θα πάμε, μας βλέπω να γυρνάμε με τα μούτρα κάτω

το 4-3-3 πότε θα το μάθουν ? πάντως αν κερδίσουμε, αλλάζει το κλίμα

Θα είμαι και εγώ μέσα σήμερα και αν και όλη την εβδομάδα μας έβλεπα να τρώμε τριάρα για κάποιο λόγο σήμερα είμαι αισιόδοξος. Κουτσό 1-0 με Μπλάνκο μετά το 80΄ οραματίζομαι 8) Αν κερδίσουμε όχι μόνο αλλάζει το κλίμα αλλά αντιστρέφεται και στον Παναθηναϊκό. Η αήτητη αρμάδα του Τεν Κατε που είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα μετά το φετινό καλοκαίρι θα έχει ηττηθεί. Και μάλιστα απο την ταπεινή ΑΕΚ. Με άσο σήμερα έρχονται προσγειώσεις…

μετά το 80 ?

πάλι καλά που το λές, να πάρω χάπια μαζί μου…

θα βρέχει ? στο ράδιο άκουσα ότι απο το απόγευμα ο καιρός θα καλυτερέψει…

Πάρε μπουφάν μην κρυώσεις.

μπραβο μωρη ΑΕΚΑΡΑ!!!επιτελους μας εδωσε και μια χαρα!!μπορει να μην παιξαμε μπαλαρα…αλλα πιστευω οτι το αξιζαμε!αντε να γυρισει και λιγο η ψυχολογια!

Απολαυστε τις αποστραπτουσες μεταβολες 180 μοιρων του μισθωμενου.

Aπορία: Αν αυτός ο Σόουζα του Παναθηναϊκού κάνει 2,5 μύρια και ο (καλύτερος και από τον Ροναλντίνιο) Ντιόγκο κάνει 15 τότε ο Εντίνιο που είδαν τα μάτια μου χθες (συνέχεια της εξαιρετικών του εμφανίσεων στα ντέρμπι μετά και το 4-0 με τον γαύρο) πόσο κοστίζει; Αν το χθεσινό αλά-Ανρί γκολ το είχε βάλει ο Ντιόγκο, η ΝΕΤ θα είχε διακόψει το πρόγραμμά της και μέχρι μεθαύριο θα το έδειχνε σε ριπλέι από όλες τις κάμερες.

Mπραβο στην ομαδάρα μας…Παμε για άλλα…

ελα μωρη αρρωστια!!αξιζαμε τη νικη πιστευω.ο δωνης “διαβασε” καλα το ματς.αντε γιατι καποιοι μας ειχαν για πεθαμενους!!!αλλα οπως εχουν πει η ΑΕΚ ειναι ιδεα και αι ιδεαι δεν αποθνησκουν!!!

ασχετο ειχα παει σε καφετερια στου ζωγραφου και εβλεπα το ματς και μολις μπηκε το γκολ πανυγυριζα και καταλαβα οτι ημουν ο μονος ΑΕΚτζης μεταξυ πολλων βαζελων αλλα βεβαια δε πτοηθηκα και συνεχισα να πανυγυριζω!!!:smiley:

για το πέναλντι κουβέντα ε?

το πεναλντι εγω πιστευω δεν ηταν αλλα οπως και οι βαζελοι δε λενε τιποτα για ενα πεναλντακι που δεν ειχε δωθει στο μπουρμπο και στοιχισε τσαμπιονς λιγκ ετσι και εμεις…δε πιστευω να ηθελε και κατι παραπανω ο παο σε ενα ματς που δεν εδειξε καθολου θεληση να κερδισει και επισης δεν ειχε ουτε κατα το ημιση το παθος της ΑΕΚ!!!