Ελπιζω να βλεπουν τι κανει και σημερα ο Ζινι και να πραξουν αναλογως στην επομενη σεζον
Εννοείς να τον αφήσουν εκεί για να παίξει αντί να κάνει πισωγύρισμα γυρνόντας στην αρρώστεια ;;;
Αλμευδα ως στο 2028 και νεο 3ετες πλανο,πως σας φαινεται?
Δεν μας φαινεται…
Αν και ο μεγαλυτερος ακομα τρομος ειναι τι μας περιμενει αν αποδειχτει τροχανοφαση ο Μαριος. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
AEK ΠΡΕΖΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ…
α
Την Κυριακή πείστηκα ότι είστε πραγματικά χάλια και δεν υπερβάλλετε στα σχόλια σας.
Αφού χάσατε και από εμάς και μάλιστα με ανατροπή…
Λοιπόν - έπεσα πάνω σε μια ωραία ανάλυση από τον Τσόχο ο οποιος λεει το εξης απλο κ σωστο - τι να εκανε και ο Αλμευδα, με ενα ροστερ που ο καθενας ηθελε δυο μπαλες ;
Ο Αλμευδα θα φυγει, αλλα το ποσο φταιει για φετος δεν ξερω αν θα το μαθουμε ποτέ…
Αν για τον σχηματισμό του ρόστερ δεν είχε καμία απολύτως ανάμειξη τότε δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Αν έβαλε πλάτη για τις βλακείες που έγιναν τότε έχει κι αυτός ευθύνη. Σίγουρα πάντως δεν φταίει μόνο αυτός για το όλο χάλι.
θέλω από το πρωί να το δω αυτό το βίντεο αλλά έχει πλακώσει δουλειά και δεν έχω προλάβει!
Θα επανέλθω με σχόλιο αλλά σε τίτλους συμφωνώ με τον @volbeat
Το βιντεο τα αυτονοητα λεει που απλα οι ρεπορτερ ολο τον χρονο φοβουνται να πουνε. Επισης στο βιντεο επιρριπτει ευθυνες κ στον Αλμειδα. Αυτο ελειπε εξαλλου. Οι περισσοτερες επιλογες ηταν οι δικες του η ηταν συμφωνος με αυτες.
Οπως κ να χει μετα τις τελευταιες του συνεντευξεις εχω πειστει πληρως οτι δεν κανει πλεον για προπονητης της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ κανει 5 συνεχομενες ηττες σε ντερμπι, αυτος κανει ακατανοητα πραματα κ τελικα ασχολειται με το αν καπου καποιος ειπε οτι πηρε μαζι του τα παπουτσια του κτλ κτλ κ απο ευθυνες κ ποδοσφαιρικη συζητηση πεταγμα χαρταετου. Σημερα ειδα youtube ενα βιντεο που καποιος ανελυε την τελευταια του συνεντευξη τυπου κ πραγματικα ειναι γεματη τροφη για να τον αποδομησεις πληρως.
Όπως τον κράτησαν στον πάγκο τα αποτελέσματα στα ντέρμπυ, έτσι (δικαίως) θα τον φάνε.
Με τέτοιο ρόστερ, εγώ να καθόμουν στον πάγκο, κάτι καλύτερο θα έπαιρνα.
Εκεί που διαφωνώ είναι στο “είναι σύμφωνος με τις επιλογές”. Παιδιά, ο Αλμέυδα και ο κάθε Αλμέυδα, δεν ειναι Πεπ, να πει “ή μου φέρνεις τον Χ και Ψ, ή φεύγω”.
Ένας υπάλληλος ειναι, που έχει ένα χαζο αφεντικό. Φαντάζομαι ζήτησε παίκτες, ο Φανούρης Γουνδουλάκης πρέπει να του έδειξε μια χαρτοπετσέτα με ονόματα από το καλάθι, και είπε ο άνθρωπος “οκ, θα σηκώσω το τηλέφωνο να δω τι μπορουμε να κανουμε”. Του φορτώθηκαν και ονόματα που από την μια δεν θέλεις, από την άλλη αν στα φέρει ο καυλωμένος νέος πρόεδρος, τι να πεις (Μαρσιαλ, Λαμέλα) ή ξεμείνανε (Τσιλούλης). Ελπιζεις σε Ευρώπη για να παίξουν όλοι αυτοί και πάει και φυσάει. Ανανεώνεις τον 50χρονο Αμραμπατ για κάποιο λόγο, και ενω προφανώς δεν θες τον Γαλανό, τον κρατάς γιατι η ΑΕΚ θέλει Ελληνες, και καταλήγεις με το υπερμπάχαλο.
Μην πάτε μακριά. Δείτε φέτος PSG σε σχέση με άλλα χρόνια. Ήταν οι προπονητές της χάλιες ; Όχι, απλά προσπαθούσαν να χώσουν όλους σε 11 θέσεις.
ο Αλμέυδα πρέπει να φύγει - αλλά ανησυχώ για το ποιος θα έρθει, γιατι ακούγεται πως ο Ριμπάλτα προτείνει κόσμο από το πολύ ψηλό ράφι.
Το μονο θετικό ειναι πως ο Σουπερ Μάριο λέει και ξαναλέει οτι θα ανεβάσει την ΑΕΚ. Να δούμε.
Παντως Λαμελα, Περειρα και Οντουμπατζο ειναι δικες του επιλογες και επισης η ιστορια με τον Πιερο ειναι οτι ενω αρχικα δεν τον ηθελε στο τελος τον ζητησε γτ δεν ειχε ερθει κανενας αλλος, επειδη απερριπτε αβερτα. Ο Μαρσιαλ ηταν της διοικησης. Ο Κοιτα του σκαουτινγκ…γελαει ο κοσμος.
Τεσπα να δουμε. Πραγματικα θα φανουνε παρα πολλα απο τον ποιον θα φερουνε στην θεση του. Κοντος ψαλμος αλληλουια
Έχουν ενδιαφέρον οι όροι που φαίνεται να ζήτησε ο Αλμέιδα στις διαπραγματεύσεις με την Τσίβας (όπως λένε τα ρεπορτάζ-από εκεί και το quote παρακάτω). Δεν ξέρω αν μας δίνουν στοιχεία και για το τι μπορεί να τον ενόχλησε φέτος με την αλλαγή διοίκησης
- Ο “Πελάδο” ζήτησε ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο για αυτόν και το προπονητικό επιτελείο που “κουβαλάει” σε κάθε ομάδα που συνεργάζεται.
- Όπως και στην πρώτη του θητεία στη Τσίβας (2015-2018), έτσι και σε αυτή δεν θέλει να υπάρχει ο ρόλος του αθλητικού διευθυντή.
- Να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις αποφάσεις για το ρόστερ, επιθυμώντας να είναι αυτός που θα επιλέξει ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.
Ε στα λόγια μου έρχεσαι αναφορικά με το πόσο στηριξε τις επιλογές της διοικησης.
Καλό να μιλάει με αλλους, γιατι θα έχουμε βελουδινο και γρήγορο διαζύγιο (ελπιζω).
Η ΑΕΚ θέλει δεκα παίκτες και αρχίζει προκριματικα τελη Ιουλίου. Βαρύ το πρόγραμμα για το επόμενο δίμηνο.
Πάντως και ο Λυκογιάννης βγηκε και ειπε οτι τον ήθελε η ΑΕΚ. Γενικα φαινεται να πάλεψαν να πάρουν παίκτες, αλλά δεν ήθελαν να δώσουν τόσα λεφτά.
Για μένα πάντως το “δε θέλω αθλητικό διευθυντή” μου κάνει πιο πολύ “κουμάντο κάνω εγώ” και με δεδομένο ότι στην ΑΕΚ, όλοι είχαν ρόλο γλάστρας (Άλβες, Κουχάρσκι κλπ) μου δείχνει ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Αλμέιδα (πλην Τσιλούλη που ήταν δουλειά του κυρ Γιάννη και Μαρσιάλ που ήταν του Ηλιόπουλου για εντυπωσιασμό)
¨Η ότι στην επόμενη δουλειά δεν θέλει τα μπλεξίματα της προηγούμενης…
Αλβες χαιρετάει, Κουχάρσκι του ψάχνουν ρόλο.
Κάποια στιγμή θέλω να βγει κάποιος και να πει τι σκατα κάνουν όλοι αυτοί τόσο καιρό. Αλβες πχ, ενα πορτογάλο δεν έφερε.
Στην ΑΕΚ δεν ειχε διευθυντη μεχρι να ρθει ο Ριμπαλτα. Σε μεσες ακρες ολο το κουμαντο το κανε αυτος μαζι με τον Γιωργο Παπαδοπουλο με τον οποιο ειχε πολυ καλες σχεσεις απο οσο ξερουμε. Γενικα νομιζω οτι ειναι τυπος που γουσταρει να χει το απολυτο κουμαντο, να χει καλη σχεση με τον ιδιοκτητη και να κοβει και να ραβει. Δεν ειναι κακο αν δουλευει καλα, αλλα ειναι παλιομοδιτικο και στην περιπτωση του δεν δουλευει πλεον και καλα. Ο τυπος ηταν ιδανικη περιπτωση για τον Μελισσανιδη.
Γιάννη. ο Γιώργος ήταν άλλος
Συγγνώμη που πετάγομαι αλλά σήμερα παίζετε final4 στο μπάσκετ, ασχολείστε με τη μπάλα από βδομάδα