χαχαχ σωστος σορρυ. Τοσα χρονια ηταν ο ΓΠ και το ξεχασα
Οταν γραφω καθε φορα για το μπασκετ με γραφουνε Δεν εχω χασει αγωνα
Σαββατο οι μπεταράδες έχουν Γαλανόπουλο, που φοβάμαι θα μας ανοιξει και άλλες πληγές.
Τον υπογράφατε πίσω το καλοκαίρι ;
Ναι θα πω, χωρίς σκέψη.
Νομίζω, τον θέλει ο Παναθηναϊκός.
Εγω ναι. Χρησιμος για το ροτεησον κ τις προυποθεσεις των Ευρωπαικων διοργανωσεων
Η άμυνα πάει καλά. Αν πάρει μπρος και η επίθεση μπορεί και να το πάρουμε
Ωραίο γήπεδο έχει φτιάξει ο μάγκας ο Αγγελόπουλος, δεν περιμένει από άλλους.
Ωραίο παιχνίδι βλέπουμε, στο σουτ θα παει
Πολλά πολλά λάθη στο τέλος
Μεγαλο μπλακαουτ δυστυχως στο τελευταιο δεκαλεπτο. Υπηρξε ενα τετραλεπτο στην μεση του που αν θυμαμαι καλα πηραμε μονο ενα αμυντικο ρημπαουντ κ δεν τελειωσαμε ουτε μια επιθεση. Ουτε μια.
Κλαταρε η ομάδα δυστυχώς. Πήγε για την υπέρβαση στην υπέρβαση του final four. Κρίμα αλλά η Μάλαγα είναι ανώτερη ομάδα και εμείς δε μπορέσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι στο τέλος.
Καλύτερη ομάδα η Μάλαγα, 4η στην Ισπανία.
Το πάλεψε όσο μπορούσε η ΑΕΚ, οι οπαδοί της δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο.
Πήγε για την υπέρβαση, τα λάθη όμως στο τέλος κόστισαν.
11/22 τρίποντα η ΑΕΚ στο σεφ στο game1 και χτες 1/10… δεν έγινε σωστή επιλογή
4η θέση και ολοκλήρωση μιας εφιαλτικης χρονιάς προβλέπεται σήμερα.
Επειδή απ τα κιτρινόμαυρα, μας έχει καταβάλει περισσότερο το μαύρο τελευταία, ήρθαν να σπάσουν την μαυρίλα.
Καλημέρες!
Δειτε τον Γαλανοπουλο στους μπεταράδες.
Αλλος ενας Ελληνας που λεει οτι ο Αλμευδα ειχε κολλημα με το Man to man και ενω η ομαδα εβλεπε οτι δεν τραβαει, εκεινος δεν τους ακουγε. Και του χρεωνει το περσινο χαμενο πρωταθλημα.
Επισης λεει οτι δεν του εξηγησε ποτε γιατι τον εκοψε, το οποιο θεωρω αδιανοητο για διεθνη Ελληνα.
Πολυ κριμα, θα μπορουσε να ειχε παει πολυ καλυτερα.
Βλέποντας χθες την συνέντευξη του Γαλανοπούλου σκεφτόμουν ότι θα τον ήθελα να επιστρέψει έστω και σαν 2η επιλογή. Πολύ τίμιος παίκτης και καλό παιδί, προσγειωμένος (καμία σχέση ο τρόπος που μιλάει με αυτόν του Αθανασιάδη πχ). Δεν μπόρεσε ποτέ όμως να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Άτυχος και με τραυματισμούς.
Νομίζω χρειάζεται η ομάδα παίκτες από την ακαδημία της και αεκτζηδες.
Για να είμαστε και δίκαιοι, θα είναι κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική να βγούμε ακόμα και 3οι
Θα χει πολυ δουλεια το καλοκαιρι ο Ηλιοπουλος μ αυτο το χαλι που κατεντησαν την ομαδα φετος.
Μου φαινονται κ αντιπαθεστατοι πλεον οι παιχτες μας. Ολο νευρα
Μόνο Πετραν!
Ειναι κ αυτος ενας…ποτε δεν τον πηγαινα σαν εικονα χαρακτηρα στο γηπεδο.
Για να δουμε τωρα θα χουμε εξελιξεις; 6 σερι ηττες
Τελειωσε η πλεον μαρτυρικη χρονια,πονοματος,κακομοιρια,απογνωση,απελπησια,ηττοπαθεια.Ποιος θα περιμενε οτι μετα απο 2 χρονια απο το νταμπλ,η ομαδα θα ειναι σε αυτη την αθλια κατασταση.
Να δουμε αν θα παει ο προπονητης στην συνεντευξη τυπου αυτη τη φορα.