Αεκαρα

Υπουργε μην κρατησεις καθυστερησεις.

3 Likes

ο Κετσετζογλου, είπε πριν λίγο ότι δεν υπάρχει θέμα με Σόουζα και πως ξεκίνησε από ελληνικό site και μετά αναπαράχθηκε από την a bola. Σήμερα λέει θα κλείσει ο προπονητής, που είναι δυνατό όνομα, έχει ομάδα μέχρι τώρα και είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Ριμπάλτα.

ψυχή βαθειά…

2 Likes

Εσυ και εγω ειμαστε καλυτερα ενημερωμενοι απο τον Κετσε. παντα δεν ξερει κατι, μετα διαρρεει απο παντου, και μετα λεει “τα ξεραμε εμεις αλλα δεν ειχαν επιβεβαιωθει”.

στην ΕΡΑ ελεγαν τα ιδια παντως, και τους εμπιστευομαι περισσοτερο. Θα ειναι μεγαλο (κακο) σοκ ο Σοουζα.

1 Like

Στην ΕΡΑ φαίνεται να έχουν καλύτερη πληροφόρηση όντως. Δεν πρόλαβα να τους ακούσω σήμερα. Έπεσε δουλειά :joy:

εγω ακουσα χθες το βραδυ, το μεσημεριανο τους report, στο yt.

με την ΑΕΚ, ποτέ δεν βαριέσαι, αλλά δεν μπορείς και να ακολουθήσεις.

2 Likes

Νταξ αμα παρουν Σόουζα, τοτε κανσελ και μονο μπασκετ.

Ασχολείστε με Σόουζα ενώ πάτε να πάρετε πρωτάθλημα στο μπάσκετ :grinning:

5 Likes

δε νομίζω να συμβεί.

Η θα μας ερθει ενα αξιολογο ονομα η θα μας ερθει πατατα προπονητης,η καθυστερηση δεν ειναι παντα καλο σημαδι,σημαινει οτι ισως εχουν αποτυχει διαπραγματευσεις η στοχοι που ειχα θεσει ο Ριμπαλτα.

2 Likes

KIMI εισαι παντα μια ανασα αισιοδοξιας στο θρεντ μας :rofl:

1 Like

μόνο ΑΕΚ

2 Likes

Παντα ξεκιναω απο το αρνητικο σεναριο,το κανουν και αλλοι αυτο ε. :crazy_face:

4 Likes

Eτοιμαζομαι για ξενερα. Ο βλακοπατατακιας Τσακιρης ειπε πριν λιγο στο ρεπορταζ οτι βλεπει να εχει ανεβει πολυ ο πηχης στον κοσμο και ειναι κριμα λεει γτ παιζει να προσγειωθουν πολυ παρολο που η επιλογη θα ειναι αξιοπρεπης…βατη οπως ειπε ο ακαταλαβιστικος, ως συνηθως, ποιητης.

1 Like

Επισης εντεινεται και η φημολογια οτι ο Κυριακοπουλος θα κλεισει στον Παναθηναικο. Μια χαρα παιχτης σε θεση που λεγεται οτι ψαχνουμε δυο παιχτες, ΑΕΚτζης και πριν λιγο καιρο σχεδον τελειωμενη μεταγραφη. Ουσιαστικα η Μοντσα περιμενε να δωσεις ενα εναμιση εκατομμυριο. Με τον παιχτη ειχαμε συμφωνησει. Ο Βενγκας μονο φρουφρου και αρωματα και πεταμενα λεφτα σε ενωσεις κ μλκς για να δινει σοου.
Γενικα μου φαινεται πολυ περιεργο το ποσο υποτιμημενο ειναι το κομματι Ελληνες παιχτες στην ομαδα. Θα αναγκαστουν, αν ποτε προχωρησουν Ευρωπη, να δηλωνουν ροστερ 19-20 παιχτων μονο γτ δεν θα χουν Ελληνες και παιχτες των ακαδημιων για να συμπληρωνουν τις προυποθεσεις.

1 Like

μεγάλη αποτυχία αν αυτό γίνει. γενικά μέχρι τώρα η κατάσταση σιγοβράζει… φταίνε και οι ρεπόρτερς που ανέβαζαν τον πήχη, φταίει και η ανυπομονησία του κόσμου (λογική), λίγο και η διοίκηση είναι καινούρια και δε δείχνει να ξέρει ακριβώς που πατάει… προς το παρόν δε θα έλεγα ότι έχω αισιοδοξία.

μακάρι να με διαψεύσουν και να αλλάξει η κατάσταση. να έρθει υποσχόμενος προπονητής, να πάρουμε Τσιμίκα αντί Κυριακόπουλου κλπ :sweat_smile:

1 Like

αχου αχου, με πριζωνεις τωρα.

γυρναει φετος στο ροστερ, μετα απο 1 χρονο στην Ομονοια που επαιζε συνεχεια, ενας αμυντικος Ελληνας, που κοιταζε την σεντρα του πανσερραικου να περνάει και δεν έκανε τίποτα. Αλλα το παιδι ηταν 21 και τον σουβλισανε και οι οπαδοι και τα Media.

Για τον αριστερο μπακ (εχει κολλησει το μυαλο μου), επαιξε καποια παιχνιδια και μετα παγκο, να παιζει ο γεροσαφί. τον Μανταλο τον σκιζατε ακομα και οταν κερδισαμε.

Αν δεν εισαι Ντεμης/Τσαρτας, στην ΑΕΚ θα σε φανε τα λιονταρια. Γενιακα ο Ελληνας οπαδος την πεφτει παραπανω στους Ελληνες, αλλα εκανε ενα κακο σερι ο Ροτα (αφου εφαγε την Αγγλια), να φυγει και αυτος.

μας τον έφαγε ο κύριος Γιάννης…

5 Likes

Μου κανει εντυπωση ποσο ευκολα ξενερωνουν τον κοσμο. Δηλαδη αφηνουν να χαλασει μια μεταγραφη που πουλανε ως τελειωμενη απο τον χειμωνα για μισο εκατομμυριο ξερω γω. Αντε ενα. οκ δεν ειμαι στην τσεπη τους, αλλα γενικα δεν καταλαβαινω τις κινησεις. Γτ την βγαζανε σαν τελειωμενη? Το θεμα δεν ειναι η ποιοτητα του παιχτη, που και αυτη μια χαρα ειναι, ουτε πχ οτι ο ανθρωπος ειναι ΑΕΚ και ηθελε να ρθει σε μας, αλλα γιατι κανουν οτι μπορουν για να ξεφτυλιζεται η κατασταση

1 Like

Ποσο ΑΕΚ θα ηταν αυτο??? :rofl:

3 Likes