Για να δούμε τι ξέρει αυτός ο γλίτσας
ολοι διαρρέουν ότι ο προπονητης εχει κλεισει απο την προηγουμενη Παρασκευη, αλλα ονομα δεν δινεται καθως προσπαθει να αποδεσμευτει απο την πρωην ομαδα του. αφου βγει το ονομα, να με θυμηθειτε, θα πουν ολοι οτι το ξερανε, αλλα δεν το ελεγαν
Τα τελευταία ρεπορτάζ είναι ότι αποδεσμεύτηκε και υπέγραψε χθες. Άντε, εγώ θα σας τα λέω;
ορίστε !
Δε βγηκε ακόμα! Είμαι αχεντ οφ δε κερβ
Ψινάκη μας λέγαν τον προηγούμενο , Ψαλτη θα μας λένε τον επόμενο. Μακάρι να βγει καλός γιατί κούρασε η κατάσταση.
πιο κοντά σε Μουστάκα
Είναι σίγουρο ότι τον κλείσαμε?
Πάει και ο Χατζηχρήστος…
Αν και δεν ειμαι Αεκτζης ο Χχ ηταν για μενα η μεγαλυτερη οπαδικη μορφη που έβγαλε αυτη η χώρα . Κυριολεκτικά ultras φιλοσοφία. RIP Τεραστιε Μίμη
Είχα μάθει γι’ αυτόν από νωρίς στο γυμνάσιο και για κάποιον λόγο, πάντα μου άρεσε και τον πήγαινα, πολύ περισσότερο από κάθε άλλον γνωστό οπαδό.
Τον θεωρούσα τον πιο ορθά σκεπτόμενο άνθρωπο της εξέδρας και της “σκεπαστής” του.
Αιωνία του η μνήμη.
RIP επειδη ηταν ενας απο τους οπαδους αλλης εποχης και αυτοι συνηθως μνημονευονται με θετικο τροπο. Αλλα η μεγαλυτερη οπαδικη μορφη σιγουρα δεν ηταν. Χαρακτηριστικη μορφη και ηγετικη για την ΑΕΚ, σιγουρα ηταν. Δεν τον θυμαμαι καλα σαν ανθρωπο, ενω σιγουρα δεν θυμαμαι τις κουτσουκελες που ειχε κανει στο decline της κυριαρχιας του στην 21, αλλα τρεχα γυρευε τωρα. Στα 67 του ηταν αρκετα νεος για να φυγει.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2450022/aek-proforiki-symfonia-me-nikolits
Νίκολιτς λοιπόν ;;;
Ο Ουζουνίδης πάντως τον είχε αποκλείσει !!! ( To 2018 η πρωταθλήτρια ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει τους Ούγγρους στα Play Off του Champions League , με τον Δικέφαλο του Μαρίνου Ουζουνίδη να πανηγυρίζει αγχωτική αλλά τεράστια πρόκριση στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (1-2 στην στη Βουδαπέστη, 1-1 στο ΟΑΚΑ).
Για να δούμε τι ψάρια πιάνει…Ο Ηλιόπουλος θα πληρώσει και την ρήτρα για να σπάσει το συμβόλαιο λένε
Καλος προπονητης με πολλα ατοπηματα που δεν αρεσουν σε πολυ κοσμο ο οποιος ηδη εκφραζει ανοιχτα την δυσαρεσκια του. Φιλοπαοκτζης και με διακοπη συμβολαιου για ρατσιστικη συμπεριφορα.
Ωρες ωρες απορω με την ανικανοτητα της εκαστοτε διοικησης να πιανει τον παλμο του κοσμου.
Σαν προπονητη παντως αποκλειστικα τον βρισκω μια ενδιαφερουσα ρεαλιστικη προοπτικη
ρε παιδια, το διαβαζω αυτο (και τον λενε και Σερβο Γιώργο Χατζάρα, που το παραδέχομαι, γέλασα), αλλα στην εποχη μας, τι φιλοπαοκτζης ; δεν ειναι καν Ελληνας. Εδω ολοι αλλαζουν οπαδικα μεσα στην ιδια σεζον, τι λεμε τωρα.
Παντως για να θελει ο ιδιος να ερθει και για να ειναι η ΑΕΚ ετοιμη να πληρωσει, φαινεται πως εχει γινει αναλυση απο πισω. Αλλιως θα επαιρναν ενα τυχαρπαστο τσαμπα Ισπανο, και θα προχωρουσαμε.
ΠΑΛΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΕΚ - χθες λεγανε “να μην πατανε F5 οι οπαδοι της ΑΕΚ, καθως το ΣΚ δεν θα βγει τιποτα - απο Δευτερα παλι”. ξυπναω το πρωϊ, τι να δω ; μονο στο αυτι μου δεν ειχαν ερθει τα σαητ να μου πουν τα νεα.
Καλα κ μενα το σκηνικο με τον ΠΑΟΚ μου φαινεται ανουσιο κ αστειο. Τωρα αν αρχισει τιποτα ρατσιστικα στα νευρα του θα χαλαστω.
Οι ρεπορτερ ειναι απλα ανεκδιηγητοι. Μονιμως τσακωμενοι πολλοι απο αυτους με τον κοσμο της ΑΕΚ. Στο ενωση πχ εχει κανα δυο που γραφουν ανωνυμα, ο insider κ ο ενωσιτης, οι οποιοι σε καθε ευκαιρια επιτιθενται με ειρωνια στην κοινη γνωμη του ΑΕΚτζηδικου κοσμου. Τραγικοι.
Σημερα λεει στην κηδεια του Χατζηχρηστου εγινε κ μανουρα μεταξυ αδελφου Ηλιοπουλου κ Βουλγαρη. Γενικα η κατασταση με τους πρωην κ νυν παραδιοικητικους και αρδ της ΑΕΚ ειναι πολυ σαπια
Δεν είπαν να μην πατάμε F5. Είπαν ότι περιμένουμε διαρροή από Ρομάνο.
Όντως αστείοι οι ρεπόρτερ αφού τόσο καιρό λένε εντελώς ανούσια πράγματα. Κανένα πραγματικό ρεπορτάζ και καμιά σοβαρή πληροφορία. Ίσως αυτοί στην ΕΡΑ σπορ να είναι λίγο πιο σοβαροί και κάνουν και καμιά συζήτηση που φτάνουν σε κάτι πιο ουσιαστικό.
Το “φιλοπαοκτζης” δεν το ακούω καν! Επαγγελματίας είναι και σε σχετικά υψηλό επίπεδο. Αλλά με προβληματίζει αρκετά το ρατσιστής και η απόλυση του για αυτό το λόγο.
Παρτιζάνος είναι που σημαίνει παοκ. Εμένα με χαλάνε οι τύπου λουτσέσκου δηλώσεις που είχε κάνει τότε.
Βασικα κ γω αυτο φοβαμαι. Μην ειναι τυπου Λουτσεσκου