Αεκαρα

Ας ειναι τυπος Λουτσεσκου και να μας παρει αλλα δυο πρωταθληματα και μπολικα κύπελλα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Καταρχην ειναι προπονητης καραφλος,κατα δευτερον το ονομα του τελειωνει σε -ιτς,θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα. :rofl:

1 Like

Πόσο;;;; :joy:

1 Like

Νικολιτς κανει ομαδες με αμυντικη συνοχή… Μας βλέπω για τρελούς ύπνους.

Στην ΕΡΑ ειπαν οτι τον προσέγγισε φέτος ο ΠΑΟΚ, και έφαγε άκυρο. Τόσο Παοκτσης ειναι.

Επισης ο παικτης που υποτιθεται εφαγε το ρατσιστικο σχολιο, κατεθεσε στον εισαγγελεα οτι ο Νικολιτς δεν ειναι ρατσιστης κ εκανε λαθος και τον συγχωρεσε.

2 Likes

Νταξει τώρα αυτά ψιλοξερουμε πως πάνε. Είπε ο παίκτης κάτι, να μην πάρει διαστάσεις για να μπορέσει να συνεχίζει να παίζει κλπ. Η απόλυση και η απουσία απολογητικής δήλωσης λέει πολλά όμως.

1 Like

Επτάσφραγγιστο μυστικό είναι και δεν τον έχουν ανακοινώσει?

Δέδες,Λυσανδρου επέστρεψαν στα διοικητικά.

1 Like

Διαδικαστικό είναι και σχετίζεται με την ημερομηνία και τον τρόπο λύσης συμβολαίου με την προηγούμενη ομάδα του.

Μου φαινεται απιστευτο οτι η Σεβιλλη παει να παρει τον Αλμειδα. Ενδιαφερον θα χει αυτο

1 Like

Είναι και εκτός Ευρώπης φέτος η Σεβίλλη, οπότε χαλαρό νταμπλ :rofl:

1 Like

Α ετσι εξηγειται. Δεν εχω παρακολουθησει. Ειμαι αντισπανιαρντ :sweat_smile:
Δε τον πιστευω καθολου σαν προπονητη, αλλα σε συλλογο που ρχεται απο χαμηλα μπορει κ να πετυχει

1 Like

Για Ντεσερς τι λέτε; Γκολτζης φαίνεται αλλά στην Σκωτία δεν ξέρω πόσο κλειστές είναι οι άμυνες…

1 Like

Κοιτα. Ο Γιακουμάκης των 3ων γκολ στην ΑΕΚ, πηγε εκει και εσκισε - και εκτοτε ψιλοαγνοειται.

Εγω λεω οτι θελουμε 2 επιθετικους ακομα, αρα αν δεν δωσουν πολλα (οπως ακουγεται), ισως να ειναι ο ενας. Το θεμα ειναι οτι ο Μαριο θελει να χωσει χρημα, αλλα να ξερει και που το ριχνει.

Πως ο γαυρος παιρνει κατι under the radar Μαροκινους, και μετα βαζει 40 γκολ ο καθενας ; Δεν μπορουμε και εμεις ; Εγω ηθελα τον αλλο απο την Κρασνονταρ που λεγανε περσι το καλοκαιρι.

Btw ο Πιου δεν σκοραρει στη Ρωσία ούτε με αίτηση.

1 Like

Καλος ο Ντεσερς. Ολοι οσοι τον ξερουν λενε οτι χανει ευκαιριες, αλλα ειναι πολυ επικινδυνος και βρισκεται ευκολα σε καλες θεσεις για αυτο και τα πολλα γκολ. Εχω καλο προαισθημα για αυτον αν ερθει

1 Like

Νικολιτς κυριοι,τωρα θα μπουν ταξη στα αποδυτηρια,τελειωσανε οι κλικες,τελειωσανε τα δικα μας παιδια κλπ,ο μανταλος παντρευτηκε και γλιτωσαμε.

1 Like

Πολυ καλη κινηση ο Καλοσκαμης. Γενικα μου αρεσει οτι φαινεται οι κινησεις να γινονται αθορυβα. Επιτελους μια μεταγραφη που θυμιζει κινησεις της ΑΕΚ στα ερλυ 90ς

2 Likes

Λες να είναι όντως καλή ή θα τον φάει η μαρμάγκα να σκουπίζει πάγκο;

Μου κάνει εντύπωση που δεν στέριωσε με τίποτα στον Παναθηναϊκό (ούτε στη Β ομάδα) και τον πήρε ελεύθερο ο Ατρόμητος. Και τώρα σκάσαμε εμείς 1,1 μύρια.

Μακάρι να βγει πάντως και να παίρνει και παιχνίδια στα πόδια του.

1 Like

Πιστευω οτι θα πιασει σε καλο βαθμο.Ο ΝΙκολιτς βαζει νεους. Ειναι καλος παιχτης γι αυτο τον ειχε κελσει πριν κανα μηνα και ο Ολυμπιακος. Στις β ομαδες κτλ παιζει και πολυ δολος και βυσμα κτλ κτλ

1 Like

Πολυ καλη και αθορυβη κινηση, αλλα τον πηραμε σε μια θεση που εχουμε ηδη τοσο κοσμο.

Ο Τσιλουλης κάπου θα κλαίει το παιδί. Επίσης, τι κακο αυτό με Πήλιο ! Όλοι οι ρεπορτερ ΑΕΚ να λενε οτι η ομαδα θελει 2 αριστερα μπακ. Ετσι στηριζεις το ελληνικο στοιχείο, με το να καις δημοσια τους παίκτες που ακουν ραδιο και διαβάζουν τα σάητ ; δλδ ο Πηλιος δεν μπορει να παρει μια σοβαρη δεύτερη ευκαιρία, ως μπακ απ ; Και για Ροτα τα ιδια λεγανε μεχρι πριν καποια χρονια, και τωρα παιζει εθνικη και ίσως και πουληθεί.

Αντίπαλός της θα είναι ο ηττημένος του ζευγαριού Λέφσκι Σόφιας ή Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Όχι η πιο βατή κλήρωση για τόσο νωρίς.
Στις 17 Ιουλίου θα ξέρουμε οριστικά. και τα ματς θα είναι 24/7 στη Φιλαδέλφεια και 31/7 ο επαναληπτικός εκτός έδρας

1 Like

Οντως,δεν ειναι ευκολες ομαδες αυτες και εμεις ακομη δεν θα εχουμε χτισει εναν κορμο,αλλα ειναι η μοιρα αυτη οταν αποκλεισαι νωρις και δεν μαζευεις ποντους για να εισαι ψηλοτερα στην καταταξη,τοτε θα σου ερχονται πιο δυσκολες κληρωσεις.

2 Likes