Αεκαρα

θα παιξει ο Γιώργος Χατζάρας ταμπούρι και με ενα 0-0 έξω και ένα 1-0 μέσα, με γκολ Μάνταλου, θα προκριθουμε

2 Likes

Σωστη λογικη,το θεαμα και τα τακουνακια ας περιμενουν. :rofl:

2 Likes

Αυτά στους ομίλους :joy:

1 Like

Εξαιρετικά ενδιαφέρον OPAP arena stadium tour, απο τον αγαπητό Αιμίλιο, και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από το πόσο σύγχρονο είναι το γήπεδο και όταν κατέβω Ελλάδα, θα πάω να δω το μουσείο.

Και η μπουτικ εχει ρετρό φανέλες ; wow. Δειτε το φιλοι, θα σας αρέσει πολύ.

2 Likes

Το μουσειο του προσφυγικου ελληνισμου ειναι πολυ καλο και μοντερνο υψηλου επιπεδου - επισης πολυ λογικο εισιτηριο.
Της ομαδας ειναι κ αυτο πολυ καλο για τους οπαδους - εχει ολες τις φανελες ναι.

3 Likes

Ωραιος μου φανηκε ο κοουτς!

1 Like

Βασικά ή είχε χαρτάκι και είπε το ποιήμα, ή (και αυτό πιστεύω) ήρθε ψημένος να κάνει 5 πράγματα, που δείχνει να τα ξέρει και να τον ενδιαφέρουν.

all in all, φάνηκε σοβαρός. Καλή πρώτη εντύπωση.

3 Likes

Μετρημένος και σωστός μου φάνηκε και μένα.

Ο κύριος Μάριος έδωσε πάλι content.

3 Likes

Του αρέσουν οι μεγαλοστομίες του Μάριου,τι να κάνουμε,ερχόμαστε 2 είναι η φάση.Τον Ρότα γιατί δεν τον πουλάνε να απαλλαγούμε και από αυτόν?

O Μαριος ειναι ρομπα ξεκουμπωτη δυστυχως. Αυτο το πραμα που λεμε content ειναι μονο ντροπη. Ολο μλκς λεει.
Και γενικα πρεπει να κοιταξουν λιγο εκει περα την εικονα που βγαζει η ομαδα. Εχειμεινει πολυ πισω σε θεματα τεχνολογιας, παρουσιασης κτλ. Τι να πω ελπιζω να τα βλεπει κανεις εκει και να φιλοτιμηθει. Πχ ο Λυσσανδρου

2 Likes

Συμφωνώ, αλλά ας ασχοληθούμε με πιο σοβαρά θέματα πρώτα. Ακαδημίες, scouting, ιατρικό team.

3 Likes

Υπαρχουν κ οι προσγειωμενοι ΑΕΚτζηδες :sweat_smile:

1 Like

λέτε να γίνει ο νέος Τσουκαλάς ο Καζαντζόγλου;; :stuck_out_tongue:

1 Like

προσπαθεί. ειναι κριμα το επιπεδο των δημοσιογραφων.

btw ο Μαριο πηρε εναν αναλυτη του Ολυμπιακού και απέλυσε την εταιρεία που ηταν υπευθυνη για το φιάσκο της παρουσιασης Νικολιτς. Εξακολουθει να δειχνει πολυ αποφασισμενος.

2 Likes

Βαδιζει σταθερα προς τα εκει.

Καλα δειγματα ειναι αυτα, αλλα στα μεταγραφικα φαινεται οτι υπαρχει πολυ στενοτητα και καθυστερηση. Δεν γινεται να παζαρευεις για 500χιλ πανω κατω τον βασικο επιθετικος σου οταν εχεις παρει σε ενα χρονο 26εκ. απο τους δυο προηγουμενους βασικους σου στην θεση η οταν ζητας 3-4 εκ για τον Ροτα που τελειωνει το συμβολαιο του φετος.
Δεν ξερω εγω πιο πολυ φοβαμαι το ξενερωμα του προπονητη. Υπαρχει ομαδα χωρις βασικο επιθετικο η που να ψαχνει και να παζαρευει 2-3 χρονια για να φερει ενα κανονικο αριστερο μπακ?
Φανταζομαι αυτη την εβδομαδα θα εχουμε μια εικονα για το που θα κινηθουμε

1 Like

Γενικά είναι λίγο αργός ο Ριμπάλτα αλλά κάπως μου δείχνει ότι έχει πλάνο και ότι είναι και σε συνεννόηση με τον Νίκολιτς.
Οι διαπραγματεύσεις είναι ζόρικες, μπορεί να έχει αποφασίσει να δώσει ό,τι χρειάζεται για Ντέσερς, αλλά να προσπαθεί και να τα γλιτώσει. Αν δει ότι πιέσει τόσο πολύ ο χρόνος, μπορεί να τα σκάσει μπαμ για να κλείσει.
Επίσης ίσως ο Νίκολιτς να έχει εικόνα για αρκετούς παίκτες, και να έχει κάποιο πλάνο για τα προκριματικά. Σίγουρα έχει καταλάβει πόσο κομβική περίοδος είναι μέχρι τον Οκτώβριο. Το είπε και στη συνέντευξη.

Το αριστερό μπακ με προβληματίζει αρκετά όμως…

2 Likes

Η κομβικη περιοδος ειναι μεχρι τον Αυγουστο :stuck_out_tongue: Αν μεινει παλι εκτος Ευρωπης σιγα σιγα θα συναγωνιζεται με τον Αρη για την 4η θεση και θα μεινει πολυ πισω οικονομικα. Δεν ξερω εγω θεωρω οτι την διαπραγματευση που κανει τωρα θα πρεπε να την ειχε κανει ηδη για τον βασικο επιθετικο και το αριστερο μπακ. Τα ιδια χαλια με περυσι. Θα παμε σε προκριματικα με καλυτερες ομαδες, με τον επιθετικο να χει 2 βδομαδες ξερω γω στην ομαδα, με τον Πηλιο αριστερα, και χωρις Πινεδα κ Πιερο η τελος παντων ξεζουμισμενους.
Τον Πινεδα για μενα πρεπει να τον δωσουν αργα η γρηγορα και αν καταφερουν να παρουν ενα καλο ποσο να κοιταξουν να το επενδυσουν σε αντικαταστατη του. Ο τυπος λειπει ολο το χρονο σε υπερατλαντικα ταξιδια. Ειναι ξεζουμισμενος

1 Like

Πολυ καλο τρολαρισμα που ανακαλυψα στο ρεντιτ της ομαδας για τον Τσακιρη

6 Likes

Πεθανα με την Ντενπρο Κιπτι - νομιζω θα την βρουμε στον επομενο γυρο του Μιλκο καπ.

Αναφορικα με τα λεφτα που δεν δινουν, εγω ειμαι με Ριμπαλτα. Αν δωσεις μισο μυριο παραπανω για επιθετικο, κ δωσεις κ στα 2 τον Ροτα, μανι μανι εισαι 2.5 κατω. Δεν μου λειπουν οι εποχες Καρντοσο που λεγανε “θελουμε αριστερο μπακ” και εφερναν ενα με 200 χιλιαδες, που μετα καναμε 3 χρονια να τον διωξουμε.

επισης (οπως πχ εγινε με προπονητη, αλλα δεν το πολυφωναζουν), υπαρχουν και παικτες που εχουν χαθει γιατι το προτζεκτ “παω να παιξω Ελλαδα με 3 προκριματικους για Ευρωπη” δεν τους πολυψηνει και ειτε λενε οχι, ειτε ζητανε τρελα λεφτα.

Πχ ο παικτης που τελικα πηγε ΠΑΟ - δεν νομιζω οτι καμια ομαδα πρεπει να δινει ο,τι λεφτα ειναι, μονο και μονο για να παρει Ελληνα ή να καλύψει τρύπα.

Εμενα πιο πολύ με νοιάζει να φύγουν παλτά και να πάρει κανενα χρημα η ΑΕΚ. Παικτες θα ερθουν. Και επισης θεωρω πως και το παρον ροστερ θα επρεπε να περασει τον πρωτο γυρο, σιγα τα θηρία.

2 Likes

Μακαρι να ειναι οπως τα λετε παιδια. Ποδοσφαιρικη λογικη και ΑΕΚ σπανια συμβαδιζουν. Ελπιζω να γινει απο φετος. Παντως δεν ειναι λιγα τα 2εκ για τον Ροτα. Ειδικα απο την στιγμη που δεν γουσταρει να μεινει και τελειωνει και το συμβολαιο του.