Αεκαρα

ελα βρε, απλα θυμαμαι λαθος, κατευθειαν να με φας ! :upside_down_face:

οκ το βρηκαν πρωτοι, τα λαγωνικα. εγω παλι βλεπω οτι παιζει πολυ non paper. πριν 10 μερες “η ΑΕΚ πρεπει να ειναι ετοιμη για τα προκριματικα / θελει παικτες / δυσκολη η κληρωση”, σημερα “γεματη στην επιθεση η ΑΕΚ”.

Tην ομαδα πως την βλεπεις? Πωπω δεν βλεπεται εδω και μηνες.
Καλα οχι οτι το χτεσινο χρηζει σοβαρης αναλυσης, αλλα εχουμε πολυ σοβαρες ελλειψεις σε ποιοτητα και ταχυτητα.
Πρεπει να βρεθει τροπος να γλυτωσει η ομαδα απο καποιους παιχτες που αμειβονται πλουσιοπαροχα και δεν προσφερουν σχεδον τιποτα.

ΠΕΣ ΤΑ. αυτο ειναι το βασικο θεμα σημερα, και πιστευω οτι αυτος ειναι και ο λογος που δεν δινει ευκολα το παραπανω μυριο η ΑΕΚ για να παρει επιθετικο. το καλο ειναι οτι ο Νικολιτς καταλαβε το προβλημα, και βαζει δευτερο επιθετικο για να απορροφησει ενα εξτρεμ και να μην εχει 5 ατομα στον παγκο.

το κακο ειναι οτι ολοι αυτοι πληρωνονται καλα και δεν ξερω πως θα φυγουν απο την ΑΕΚ. Οταν ηρθε ο Ριμπαλτα, λεγανε οτι ειναι εξπερ στις πωλησεις. Να δουμε.

Ημουν γραφειο και δεν το ειδα, αλλα οι ρεπορτερ λενε οτι στο Β που παιξανε οι πιο νεοι, τουλαχιστον η ΑΕΚ ετρεχε. Ειδα παλι φασεις γκατσινοβιτς και δεν καταλαβαινω γιατι δεν τον δινουν - ευκολα τον επαιρνε καποια αλλη ομαδα στη σουπερλιγκ. ισως τον κραταει, για να διαβασουμε τον Αυγουστο “εσωτερικη μεταγγραφη για αριστερο μπακ ο ανανεωμενος Γκατσι”.

Επισης καλο ειναι οτι ο Νικολιτς ειναι εμφανως ξενερωμενος, και μιλαει. Σε σχεση με τον Αλμευδα, που τα εβλεπε ολα καλα, τουλαχιστον ο ανθρωπος φαινεται στρατηγος.

Καλη εμφανιση απο Μπρινιολι επισης και υπο μια εννοια, καλυτερα που χασαμε τωρα, να σφιξουν λιγο οι πωποι.

2 Likes

Με στεναχωρει που δεν μας εχει βγει καθολου ο Στρακοσα. Πιστευα οτι με τοσα χρονια στην Λατσιο βασικος θα ηταν σιγουρακι για εδω. Κ φετος φαινεται ο Μπρινιολι πιο μπροστα

Τον Γκατσινοβιτς που λες πιθανως να τον θελει κ ο Νικολιτς γτ τον ειχε παιχτη μικρο. Μπορει να ναι κατι σαν ο ανθρωπος του στους παιχτες. Χτες στο φιλικο λεει του μιλαγε πολυ. Εχω μια υποψια οτι κ ο ιδιος δεν θα θελε να παει σε μικρομεσαια ομαδα. Μπορει να μαι λαθος αλλα εγω το πιστευω σαν παιχτη. Ειδικα στο κεντρο. Ελπιζω να τον αναστησει ο Νικολιτς

1 Like

Φιλικο της φουτσας με καποια ζουλτε. :rofl:

Εχουμε τον πονο μας, εχουμε και τον @KIMI

Σημερα το αφηγημα ειναι οτι το ροστερ δεν μπορει να παιξει ρομβο, και καθως δεν μπορουμε να αλλαξουμε ροστερ, θα αλλαξουμε συστημα.

Αυτον τον Σκωτσεζο δε τον ηξερα ουτε απο το μανατζερ, αλλα τελικα φαινεται καλη κινηση.
Αριστερο μπακ της χρονιας περυσι στην Σκωτια.

2 Likes

Πρώτα βλέπουμε την απαισιόδοξη πλευρά,για να μην πέσουμε από τα σύννεφα,αν πετύχει ο Αλμευντα Σεββιλη,μασάμε τη γλώσσα μας?

Δεν καταλαβα τιποτα :face_with_peeking_eye:

1 Like

Να στο κάνω ταληρακια,να στο σπάσω στα δύο?

Αν δεν βαριεσαι

πουλησε η ΑΕΚ Κοσιδη μολις λενε

εδιτ - α μιλας για την ΑΕΚ, νομιζα οτι μιλαγες για μενα

1 Like

Το εξαρι που ψάχνουμε ξαφνικά , που κόβει κ μοιράζει κ λέει τα Ταρώ, γιατί δεν είναι ο Πινέδα ; Κ βάζει μόνο μάνταλο, ενώ δεν του κάνουν οι σιμανσκι κ γιονσον ;

Νομίζω χαιρετάει ο Μεξικανός .επίσης δεν ξέρω πως το ρόστερ που πέρσι λέγαμε βαρύ λ ασηκωτο, τώρα θέλει μόνο προσθήκες κ όχι αποχωρήσεις .

Μυστήρια πράγματα

1 Like

ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί ο Πινέδα. χθες-προχθές τελείωσε με το Gold Cup που το πήρε, θα έχει τώρα άδεια και λίγο πριν τον προκριματικό θα έρθει Αθήνα

Ναι αλλά τα χερουβείμ λένε εν χορώ ότι χρειαζόμαστε παίκτη εκεί. Όταν έρθει κ ο Πινέδα και αν δεν παίξει στο 6 αναρωτιέμαι πώς θα φορέσουν 10 παίκτες σε 4 θέσεις.

Τι λέτε για Γαλανόπουλο ; Εγώ θα τον ήθελα πίσω, αλλά σε ένα τόσο γεμάτο ρόστερ, αναρωτιέμαι αν και πότε θα παίζει.

Εγω καταλαβαινω οτι δεν θελουν να ξηλωθούν και περιμένουν τον προπονητη να αξιολογήσει το ρόστερ μεχρι τα Χριστούγεννα για να εχουμε πιθανες πωλήσεις τον Γενάρη.

Λαμελα και Μαρσιαλ δεν θα ηθελα να φυγουν παντως. Προφανως ουτε και Πινέδα.