Αεκαρα

ρε παιδια - πηγε ο Αλμευδα και φορτωσε στο ροστερ κατι γερους Αργετινους - ακουσα πως ο Λαμελα κανει 1 προπονηση την εβδομαδα και παιρνει 2.5 μυρια και μου επεσαν τα μαλλια. δεδομενου οτι αν δεν φυγει, η ΑΕΚ θα τα δινει αυτα, τι να κανει κ ο Ριμπαλτα ?

μετα πηρε δυο ισαξιους τερματοφυλακες. τωρα λενε οτι ο Στρακοσια μαλλον τελειωνει τον Αυγουστο, καθως δεν θελει να κατσει στον παγκο.

Το υπερμπαχαλο που αφησε ο Αλμευδα, δεν λυνεται σε 2 εβδομαδες, ενδεχομενως ουτε σε ενα καλοκαιρι. η ΑΕΚ εχει δωσει ηδη 8+ μυρια και πρεπει να κοψει/πουλησει και κανενα λογω FFP και για να μην ξαναβαρεσουμε κανονι.

Ελπιζω ο στραταρχης Νικολιτς να κλικαρει με τους παικτες, γιατι πολυ κοσμο εχει βγαλει αχρηστο και δεν νομιζω να γκελαρει καλα αυτο στα αποδυτηρια.

Για αριστερο μπακ κλαιγαμε την μια ημερα, την επομενη υπεγραψε τον Αγγλο Πηλιο. θεωρω πως θα υπαρχει και Plan B για φορ, αλλιως ο Νικολιτς θα φυγει μονος του, δεν θα τον διωξουν.

Ομολογω δεν αντεχω αλλη μια χρονια χωρις Ευρωπη και ανησυχω. Αλλα οκ, κανουν σοβαρα βηματα, προς μια λογικη κατευθυνση. αλλα θελουν χρονο και ισως δεν λυθουν ολα, γιατι το ροστερ εχει πολυ κοσμο και πολλα προβληματα.

εδιτ (τα λεγα εγω) : περιμενουν τον Πινεδα να παιξει 6 μολις γυρισει απο Μεξικο

2 Likes

συμφωνώ με montecristo.

Άφησε καμμένη γη ο Αλμέιδα, και πλέον είμαι τόσο καχύποπτος που νιώθω ότι πέταξε λευκή πετσέτα στα play offs εκδικητικά γιατί δεν τα βρήκε με Ηλιόπουλο και Ριμπάλτα.

Εκτός από παίκτες-παλαίμαχους με μεγάλα συμβόλαια, και άρνηση βελτίωσης της ομάδας και πέρσι το καλοκαίρι και τον Γενάρη, έχει αφήσει και μια αδιανόητη λουζεριά και φουλ ψυχολογικά μετά το 0/6 και χωρίς νίκη από Φεβρουάριο.

Μάλλον αυτό προσπαθεί να αλλάξει ο Νίκολιτς, ο οποίος ευτυχώς για μένα είναι κυνικός και χωρίς συναισθηματισμούς.

Δεν ξέρω αν θα πάει καλά φέτος η ομάδα, έχω αμφιβολίες, αλλά σίγουρα κάποια (όχι όλα) πράγματα εξηγούνται ποδοσφαιρικά και όχι μεταφυσικά όπως με Αλμέιδα.

ΥΓ. Αχ ρε Ματίας, σε αγαπήσαμε τόσο, αλλά νόμιζες ότι είσαι ο ΕΝΑΣ και έβαλες τον εαυτό σου πάνω από την ομάδα…

2 Likes

ή με τον σκάουτερ Φανούρη Γουνδουλάκη, απελπίστηκε ο άνθρωπος και ειδε το τηλέφωνό του που ειχε μονο τα κινητα Λαμελα και Περέιρα.

Ο Νικολιτς μου θυμιζει Λορεντζο Σερα Φερερ και θυμομαστε πως πηγε αυτο - απολυση και πρωταθλημα.

1 Like

όχι τον Μποτρίνι;;; :rofl:

εμφανησιακα τον Μποτρινι και τον Χατζαρα, οκ.

σαν προσεγγιση της δουλειας λεω. στρατηγος και αγελαστος. νομιζω αν δεν βγει Ευρωπη θα τον φανε οι παικτες

1 Like

Επιτρέψτε μου να ψιλοδιαφωνήσω περι Πελάδο.

Εγω βλέπω τον Ριμπάλτα να διωχνει Τσιλούλη, Φερναντες, και να θελει να διωξει και Οντουμπατζο, Πιερο, Γιονσον και Σιμάνσκι μια εβδομαδα πριν τον πρώτο επισημο αγώνα.
Ηταν που θα εβρισκε προπονητη συμβατό με το υπάρχον ρόστερ.

ΥΓ. Ισχυει οτι ο Ριμπαλτα εχει προπληρωθεί για το ποσο του συμβολαίου του?

1. αν διαφωνεις περί Πελάδο, εξηγησε μας που διαφωνεις παρακαλω

2. και εδω μεσα, οι περισσοτεροι λεγαμε οτι το ροστερ θελει εκκαθάριση, με ή χωρις πελαδο

3. το ροστερ εχει 30 παικτες και ο Νικολιτς θελει 25 - και εχει υπογραψει ακομα 3. Αν δεν ξυρισει και κανενα μπαμ μπαμ, τον Αυγουστο θα εχει 35 και δεν θα ξερει τι να τους κανει. Ακομα πιστευω οτι με Ευρωπη, ή περσινη ΑΕΚ θα ειχε παει καλυτερα, εντος κ εκτος συνορων, καθως θα επαιζαν ολοι. Παθαμε Νοα, ο Πελαδο ηθελε να κανει χάρες, και έγινε ό,τι εγινε. Με τους κομμενους - γινεται λιγο ακομψα, αλλα περαν Γιονσον που πιστευω οτι εχει θεση, δεν θα λειψουν οι υπολοιποι (θα κλαψεις πχ για τον Οντουμπατζο ?).

4. Ο Ριμπαλτα παει να σωσει την χρονια παθογενεια της ΑΕΚ με τους Ελληνες και δεν ξερω καν αν θα τα καταφερει.

• Διαφωνω οτι για ολα φταιει ο Πελαδο. Φταιει για καμποσα, αλλα κατα κυριο λόγο οχι για τον μεταγραφικο σχεδιασμό.
  • Φυσικα και ηθελε εκκαθάριση. Δεν μιλούσε κανεις ομως για παιχτες τυπου Γιονσον, Σιμανσκι, Μητογλου, Πιερο. Πόσω μαλλον λιγες ημερες πριν τον πρωτο ευρωπαικο αγώνα και χωρις νεες μεταγραφές. Με τι διαθεση θα παιξουν παιχτες που εχει ακουστει οτι θέλουν να τους διώξουν? Δεν εχουμε και καλή κλήρωση θυμίζω.
  • Μαζι σου, ας παρει και ας διωξει οποιους θέλει, αλλα να πάρει και την ευθυνη για αυτους, και κατα κύριο λόγο για το χρονικο σημείο που γινονται αυτές οι κινησεις. Αν αποκλειστούμε απο την Ευρωπη θα φταιει ο Πελάδο? Για εμενα ξεκάθαρα ο Ριμπάλτα.
  • Καλές οι προθέσεις, αλλα αργησε πολύ, και φταίει. Δεν ηρθε στην ΑΕΚ πριν ενα δίμηνο. Επρεπε να τα είχε λύσει ολα αυτα.

O Πελάδο φταίει που έχανε από Φεβρουάριο με το 2ο καλυτερο ροστερ της χρονιας, και τωρα παιζουμε προκριματικα απο τις πανελληνιες. ποτε δεν ειπαμε οτι φταιει για “ολα” ο Πελάδο - αυτη η συζητηση δεν βγαζει πουθενα (και btw θυμησου οτι γενικα ειμαι Πελανικός). αλλα οταν του ειπε ο κολλητος του ο Λαμελα στο τηλεφωνο “θελω 2.5 μυρια τον χρονο και θα κανω 1 προπονηση” και αυτος ειπε “να μια ευκαιρια”, για μενα ειναι λογος απολυσης. ειναι αδιανοητο αυτο, με τα ελληνικα μπατζετ. Ας παει να κοροϊδευει στο Καταρ.

Περσι ολη τη χρονια λεγαμε δεν τρεχει η ομαδα και μυριζαμε τα νυχια μας. Αν εγω ειμαι πιο φιτ απο τον (βασικο) Λαμελα, κλαφτα. Παλι καλα που κυνηγησαμε και τον Ολυμπιακο οσο αντεξαμε.

Εξαλλος ειμαι με αυτο, μου φαινεται αδιανοητο. ειδικα σε συνδυασμο με την ελευση Περέιρα και την ύπαρξη Μάνταλου. Κέντρο ΄’κατι κουρασμένα παλικάρια". Αδιανοητο

1 Like

Έχεις δει το υπερεπος του Τσουβέλα που μιλάει για την μπαλα και τον Ιφαντίνο ? Λέει τεράστιες αλήθειες. Μέσα σε αυτές:

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΝΤΙΑ, ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΠΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ 25 ΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ.

Ασε με, που θα παθουν απογοητευση και δεν θα παιζουν. ισα ισα, να παιξουν να βρουν το επομενο καλυτερο συμβολαιο. αυτα για τους ξενους.

Για τους Ελληνες, συμφωνω. Εχουν πει τοσοι και τοσοι οτι επηρεάζονται, που ειναι κακιστο να τους σταυρωνεις δημοσια (πχ Πηλιο)

Αν δεν μπορουν να διορθωσουν σε ενα καλοκαιρι το τι εχει γινει να μην επικοινωνουν βενγκα και ζωνες. Ο τυπος ειναι σαλτιμπαγκος. Απορω πραγματικα με τον Μελισσανιδη και τις επιλογες του.
Επισης αν δεν μπορουν να παρουν Μορο η Ντεσερς οταν τους χρειαζεται η ομαδα τι επιμενουν σε βαθμο ψυχαναγκασμου και παζαρευουν πενταροδεκαρες επι μηνες. Ο Αρης εχει δωσει τα ιδια λεφτα με μας και εχει φερει παιχτες που οι ρεπορτερ μας θα τους παρουσιαζαν σαν φοβερες περιπτωσεις. Αν τελικα δηλαδη παρεις τον Ντεσερς μεσα Αυγουστου και εχεις καταφερει να αποκλειστεις για αλλη μια φορα απο την Ευρωπη θα καταληξεις παλι με εναν παιχτη που θα κοστιζει υπερογκα και δεν θα χεις εσοδα για να τον καλυψεις. Βλεμε Λαμελες, Μαρσιαλ κτλ.
2 χρονια τωρα με υπαιτιους πολλους, σε πολυ μεγαλο βαθμο και τον Αλμειδα, η ομαδα ακροβατει μεταξυ ακατανοητων επιλογων, αργοποριας και παπαρολογιας.
Και για μενα η ιστορια με Λαμελα κυριως, αλλα και Περειρα, εχει ριξει απιστευτα στα ματια μου τον Αλμειδα. Επισης επειδη ουτε σαν χαρακτηρα τον εκτιμω ιδιαιτερα γτ μου φαινεται πολυ εγωιστης, ναρκισσος και νευρικος, δεν θα μου κανε καθολου εντυπωση να αφησε την ομαδα στον αυτοματο να καταρρευσει. Πιο πιθανο παντως θεωρω να κατερρευσε ο ιδιος γτ συναισθηματικα ειναι κυκλοθυμικος και σε συνδιασμο με την φτωχη ικανοτητα του σε τακτικη και κοουτσαρισμα να εφερε το αποτελεσμα που ειχαμε. Οσο ψυχολογικα ενιωθε καλα και δυνατος το περναγε αυτο στην ομαδα και ειχε τα αποτελεσματα που ειχε, οταν αρχισε να μην νιωθει καλα γυρω του ξεγυμνωθηκε η ανεπαρκεια του.

1 Like

O Μαριος εχει δυο καλα (προς το παρον): 1.βαζει λεφτα και 2. αναγνωρισε την ανεπαρκεια του γρηγορα και εδωσε τα κλειδια στον Ριμπαλτα.

Περι Ντεσερς και τωρα για τον Ιταλο μεσο με 5 μυρια, θα δουμε. Παντως αναφορικα με αριστερο μπακ, ο Ριμπαλτα μας διεψευσε - εχασε την πρωτη επιλογη και ενω ολοι κλαιγαμε, εκλεισε μπακ σε 3 μερες. Δεν νομιζω να λενε ολοι οτι η Ευρωπη φετος ειναι το Α και το Ω και να μην παρουν καποιον, στην ωρα που πρεπει.

Περι Αλμέυδα, ό,τι αρχιζει ωραια, τελειωνει με πονο. Νομιζω η σεζον που θα κανει η Σεβιλη θα απαντησει τελικα στο κρισιμο ερωτημα, ποσο καλος ηταν ο Αλμευδα - αν και ναι, εδειξε συναισθηματικα να καταρρεει.

Σε αλλα νεα, χαιρετησε ο Στανκοβιτς αφου πληρωθηκε ενα χρονο για να καθεται. Στο ινστα οι Αεκτζηδες τον αναπωλουν σε σχεση με Μπρινιολι/Στρακοσια. Εγω οχι παλι. Αλλα ειναι φοβερο πως η ΑΕΚ παιρνει διεθνεις ποδοσφαιριστες, τους οποιους μετα δεν μπορει καν να πουλησει. Αν φυγει πχ ο Πολωνος τσαμπα, θα ειναι αλλη μια μεγαλη επιτυχια ΑΕΚ, την ωρα που ο Ολυμπιακος πουλαει και τα σημαιακια του κορνερ για εκατομμυρια.

4 Likes

Γιατι ειναι μια ομαδα που λειτουργει παρωχημενα και οχι ορθολογικα. Επι Μελισσανιδη εκαναν κουμαντο τυποι σαν τον Παπαδοπουλο. Σκιωδεις μιζαδοροι παραγοντες. Καμια τεχνοκρατια, αξιοκρατια. Ανεπαρκης στελεχωση σε ολα τα επιπεδα. Ο Μελισσανιδης πχ για χρονια δεν δεχοταν να εχει παρε δωσε με ατζεντηδες. Μιλαμε η ομαδα ηταν ο ορισμος του παρωχημενου. Εδω δεχτηκαν να φερουν ποδοσφαιριστη που μπορουσε να κανει μια προπονηση την εβδομαδα και του δωσανε διπλασιο και συμβολαιο απο του Πινεδα και τριπλασιο απο του Ελιασον. Γιατι τον προτεινε ο γνωστος του, ο οποιος παραγκωνισε το για πολλους καλυτερο εξτρεμ του πρωταθληματος(και mvp) για να παιζει ο καλοπληρωμενος δικος του. Δεν κατηγορω τον Λαμελα γιατι δεν ηταν πχ αδιαφορος. Απλα βλεπεις εναν οργανισμο που λειτουργει με ορους δημοσιου 50 χρονων πισω. Γιατι μετα να μην ψαχνεται να φυγει ο Πινεδα και ο Ελιασον? Για τον οποιο Ελιασον χτες ο Αρναουοτογλου ορκιζοταν οτι τα περι προσωπικου του θεματος φετος ηταν ψεματα. Απλα δεν τον εβαζε ο Αλμειδα γιατι ηθελε να χωρεσει τον Λαμελα.
Ηλπιζα οτι θα αλλαξουμε νοοτροπια με τον Ηλιοπουλο. Ενω καποιες κινησεις δειχνουν οτι το προσπαθει, αλλες δειχνουν φοβερη ανεπαρκεια. Δεν νιωθω καμια αισιοδοξια. Ο Ολυμπιακος και ο ΠΑΟΚ ειναι ετη φωτος μπροστα μας σε τροπο σκεψης. Ο Παναθηναικος εχει παρομοιες παθογενειες μαζι μ ας αλλα κανει καποιες μεθοδικες κινησεις. Επενδυει πχ σε Ελληνες. Εγω αυτο το βρισκω θετικο. Ξερουν τον χωρο και προσφερουν αναλογως. Εμεις δεν ξερω τι κανουμε.

παντως , φετος το καλοκαιρι που οντως πανε να αλλαξουνε πρακτικες, τους χρεωνεις τις παθογένειες της προηγουμενης διοικησης. δεν λεω οτι θα τα αλλαξουν ολα, ή οτι δεν θα γινουν λαθη και καθυστερησεις. αλλα πχ - πρωτο καλοκαιρι μετα απο καιρο που ακουμε νεα ονοματα για την ομαδα, σε σχεση με την ανακυκλωση των προηγουμενων ετων. πχ διαβαζα οτι ο ΠΑΟΚ παει να δει τον Μπακαμπου του ολυμπιακου, τον οποιον και εμεις κοιταζαμε περσι, μαζι με τον αλλο αμυντικο, που κοπηκε στα ιατρικα.

να ρωτησεις τον Αρναουτογλου γιατι μας ελεγε ψεματα περσι, τοτε.

100% μαζι σου. Γενικα αυτοι οι τυποι ειναι ξεδιαντροποι. Ειναι απλα φερεφωνα της εκαστοτε διοικησης και οποιου εχουν καλη σχεση. Πχ Τσακιρης με Αλμειδα

Δεν χρεωνω κατι με τον τροπο που το λες. Λεω οτι υπαρχουν στοιχεια που δειχνουν οτι παει να αλλαξει, αλλα υπαρχουν και πολλα αρνητικα. Το οτι αλλαξε διοικηση δεν αλλαξε με μαγικο τροπο τον κακο τροπο λειτουργιας στον οποιο εχει εθιστει και συνηθισει ο οργανισμος. Ο Λαμελα πχ ειναι αποτελεσμα Ηλιοπουλου, οχι Μελισσανιδη.

ναι,γιατι του ειπε ο Αλμευδα “να ενας διεθνης Αργετινος, που θα κανει γκελ στον κοσμο” και ηθελε και ο αλλος μεταγγραφη αεροδρομιου. δεν τον κατηγορω per se. αν ηξερε το θεμα με τις προπονησεις, ε ναι ηταν μεγαλη ηλιθιοτητα. αλλα αμφιβαλλω

Θεωρω απιθανο να μη το ξερε, εκτος αν ειναι εντελως αφελης και αδαης.

Ακομα και έτσι , και ο Λαμελα και ο Μαρσιαλ, δεν ηταν αδιάφοροι και προσεφεραν.
Αντιλαμβανομαι τα περι προπονήσεων και κασέ, αλλα εν τέλει το προβλημα δεν ειναι αυτοι οταν φετος στο παρα ένα διωχνεις ενα σκασμο παιχτες που δεν ειχε ακουστεί ποτέ οτι ηθελες να διώξεις.
Χώρια και το ελληνικό στοιχείο που παει και αυτο να μας χαιρετήσει.

Αυτα ειναι θεματα Ριμπάλτα.

Και θα ξαναρωτήσω: Εχει ακουσει κανείς, εστω και σαν φημη, οτι ο Ριμπαλτα εχει προπληρωθεί ,στο συνολο του, το ποσό του συμβολαίου του?

Για τον Ριμπαλτα δεν εχω ιδεα. Πρωτη φορα το ακουω, αλλα μπορει και να ισχυει.

ψαχνεται ο χατζαρας με την ενδεκαδα, θα εχει ενδιαφερον