Α, μάλιστα. Makes sense. Στον τρέχοντα αιώνα η Μπάγερν έχει όντως πολύ πιο σοβαρό προφίλ ως οργανισμός, χωρίς να βγαίνουν προς τα έξω ξεκατινιάσματα κ.λπ.
Και ο Νικολακοπουλος ξεκινησε κανοντας ρεπορταζ ΑΕΚ. Το χει πει ο ιδιος
Δεν το θυμαμαι ακριβως, αληθεια. Αλλα ναι, αυτο γινοταν με τους νεους ρεπορτερ τοτε στον Φιλαθλο, ειναι γνωστη ιστορια. Δεν ηταν πολυ αποτελεσματικη ομως, διοτι υπηρχε αποκλεισμος. Δεν εμπαινες ευκολα ουτε καν στις δημοσιογραφικες παρεες.
Αντί να μιλάμε για μεταγραφές παικτών μιλάμε για μεταγραφές ΑΡΔ. Εκεί φτάσαμε!!!
Ηταν popular demand, ξερεις σε ποιον να ριξεις το φταιξιμο. Αλλα μην ανησυχεις, ο Μοντε εχει προγραμμα:
Ή ειναι ανθρωπος του βενγκα και αλλαζει ατζεντα, κατι απο τα δυο.
επειδη μας εχεις ιντριγκαρει, πρεπει να μας εξηγησεις πως τους ξερεις ολους αυτους.
Ας μην το κανω ευκολο… Εχω ινστα και τουιτερ και λινκντιν. Επειδη δεν θα ασχοληθεις (ευτυχως), ας πουμε απλως οτι δεν εκανα παντα τη δουλεια που κανω σημερα
για να μπω να κάνω stalking
ΕΡΑ - δηλωσεις Νικολιτς “αγαπαω το ποδοσφαιρο, αλλα πιο πολυ, αγαπαω τη νικη” / ευχαριστημενη η ΑΕΚ με ισοπαλία.
Ο Αγγλος Πήλιος έξω, απο τον οριτζιναλ.
Με εχει πιασει μαυρη στεναχωρια.
Μπετόν Αρμέ και επαγγελματική νίκη με σφραγίδα μεγάλου προπονητου Νίκολιτς.
Όχι Νίκολ-ιτς ;
Όχι.
Μου την δινει οι καλυτεροι παιχτες μας να ναι οι Περειρα κ Μανταλος. Χρειαζεται παιχτες κ ταχυτητα η ομαδα. Ο Πηλιος κ κυριως ο Ροτα ειβαι υπερβολικα μετριοι. Ο Ροτα ειναι παντα εκτος τοπου. Δεν μαρκαρει καθολου καλα τον χωρο του
Υγ. Ευτυχως ο Πηλιος ειναι καλος αμυντικα τουλαχιστον στο 2ο
Επαγγελματικη προκρισαρα,μια ελπιδα ανατελει.
Εμενα μ αρεσει ο Νικολιτς. Τρελαινομαι κ για την αγχωμενη φατσα του. Μακαρι να περασουμε ομιλους να ησυχασει.
Κατα τα αλλα χρειαζεται επειγοντως γκολτζης, 6αρι κ δεξι μπακ.
Ρελβας κ Μαριν εξαιρετικοι
Με αλμευδα δεν ήταν σίγουρη η πρόκριση,σίγουρα θα τρώγαμε γκολ,ο Νίκολιτς πρόσεξε τα μετ όπισθεν,ειχε ευκαιρίες να κάνει το 0-1 αλλά κυρίως κοίταξε να πάρει το αποτέλεσμα χωρίς εντυπωσιασμους.
Με πιο δυνατούς αντιπάλους η αν βρεθεί πίσω στο σκορ,δεν ξέρω πως θα το χειριστεί εκεί για να κάνει ανατροπή.Θα πρέπει να έρθουν ενισχύσεις,δεν μπορώ να βλέπω άλλο τον Πιεροτ,είναι πολύ βαρύς και χασογκολης.