Αεκαρα

Ας κανει οτι νομιζει. Εγω βλεπω οτι με οποιο συστημα και να παιξει δεν εχει εναν κανονικο αμυντικο μεσο να μπλοκαρει με το τρξιμο του και την παρουσια του τους αντιπαλους. Οχι μονο αυτο, αλλα ο ενας απο τους 3 ειναι και μαυρη τρυπα πισω. Ο Μανταλος.
Μακαρι να παιξουν καλα να παρουμε καλο αποτελεσμα. Πιστευω οτι ενας Γιονσον θα βοηθαγε σε αυτο το παιχνιδι

η εκτιμηση μου ειναι οτι ο Γιονσον θα μεινει και θα αξιοποιηθει. Αφου δεν του εχουν παρει αμυντικο χαφ μπαλατο, τι να κανει ; εγω θα εβαζα και πινεδα στη θεση

1 Like

Εξαγαμε πολιτισμό πάλι :stuck_out_tongue:

Δεν φταίνε οι οπαδοί, η βελγική αστυνομία φταίει.

Εν τω μεταξύ, από τις προσαγωγές που έγιναν, περισσότεροι ήταν Γάλλοι παρά Έλληνες.

1 Like

Ροτα,Μουκουντι,Στρακοσα,αυτους φοβαμαι μην κανουν την μπαμια.

Showtime

Με show ξεκίνησε όντως.

Ο Ζινι είναι υπέρ παλτό και τον φορτωνομαστε σε κάθε αγώνα.
Δεύτερος επιθετικός ο Γκατσινοβιτς. Φοβερά πράγματα.

Και αυτοί έδειξαν στην πρώτη τους φάση πόσο σημαντικό είναι να έχεις παίχτες με καλά τελειώματα.

Ίσως είναι μεγάλη η νύχτα.

Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα.

Και ο Πηλιος ειναι στα χαμενα,δεν πρεπει να χεστουν πανω τους,εχει δρομο ακομη.

Πιείτε να τυφλωθειτε γιατί δεν βλέπεται αυτό το πράγμα.

2 Likes

Σακάτης ο άλλος ο Γκατσινοβιτς κ πάει να βαρέσει ματσολα με το δεξί. ΒΓΑΛΤΟΝ

1 Like

Kutesa ο καλύτερος μέχρι στιγμής - θέλω να τον δω με Γιοβιτς.
Αν δεν ήταν το γκολ θα έλεγα ότι είναι ισορροπημένο πάντως.
Αυτός ο ξανθός που έβαλε το γκολ σε 3-4 φάσεις ήταν αμαρκάριστος.

1 Like

Παιδες το ποδοσφαιρο οσο πολυπλοκο μπορει να γινει, αλλο τοσο απλο ειναι.
Πισω εκμεταλλευονται ακριβως τα κενα που εχουμε. Στα πλαγια μπακ, οπου ειδικα ο Πηλιος δεν ξερει που βρισκεται για αλλη μια φορα κ στην ελλειψη ενος κανονικου στιβαρου αμυντικου μεσου. Κανουν παρτυ στον χωρο γυρω απο το ημικυκλιο.
Κ φυσικα το ποδοσφαιρο μας τιμωρει κ για το οτι αφησανε την ομαδα τοσο καιρο χωρις επιθετικο της προκοπης. Ο Ντολμπεργκ βαζει στην κλειστη γωνια απο την γραμμη της περιοχης κ οι δικοι μας στοχευουν τον τερματοφυλακα η τα περιστερια σε ευνοικες θεσεις γυρω απο το πεναλτι.

Κριμα που τραυματιστηκε ο Γκατσινοβιτς γτ ειναι ο μονος διασωθεντας μαζι με Κουτεσα(σε ιδανικο σεναριο η ομαδα θα κανει παρτυ με αυτον αριστερα, τον Ελιασον δεξια κ εναν καλο Γιοβιτς μπροστα), Κοιτα κ τον Μαριν. Αντε κ ο Στρακοσα που κανε δυο πολυ καλες αποκρουσεις.
Δεν πρεπει να χουμε κερδισει ουτε μια κοντρα.
Ο Ζινι μαλλον ειναι ενα φαινομενο Τρουμαν σοου. Παπαδες με Λεβαδειακο κ την εθνικη του κ στην ΑΕΚ φυσικα παθαινει ΑΕΚ.

Ροτα-Πηλιος-Ζινι,που πατε ρε μλκες με αυτους τους παικτες στην ευρωπη,γελαει ο κοσμος.

2 Likes

Παιχτουρα

Μπράβο ρε μαλακα S300

1 Like

Μ αρεσει πολυ πως παλευει τα παιχνιδια ο Νικολιτς. Αλλαζει συνεχως πραματα κ παιχτες. Ωραιος

1 Like

Σακοτα λέει παρακολουθεί Πιερο μετά το ηρωικό σκριν που έκανε στο γκολ :joy:

4 Likes

Κλασικος Μανταλος βλακας. Κριμα γτ ο Νικολιτς ξερει ο πως να τους χρησιμοποιει κ θα ηταν χρησιμος στην ρεβανς

2 Likes

Πώς εξηγείται το ότι δεν έβαλε Γιοβιτς ; Απορία το έχω, τι σκέφτηκε κ έβαλε Πιέρο.

1 Like

Η Αντερλεχτ δεν ηταν κανενα φοβητρο,τους εχουμε στο γηπεδο μας,ωστοσο αρκετοι παικτες υστερουν και κανουν μαλακιες,τα ευσημα στον Στρακοσα σημερα,οφειλε και αυτος μια καλη εμφανιση μετα απο τοσα καραγκιοζιλικια που εχει κανει.

2 Likes