Λογικα δεν θα ναι ετοιμος.
Αν η διοικηση ειχε βοηθησει πιο πολυ θα χε πολυ καλες πιθανοτητες η ομαδα. Πιστευω οτι ο Νικολιτς με τα καταλληλα εργαλεια θα κανει πολυ καλη δουλεια.
Μπορουμε να περασουμε. Μακαρι να χει κ κανα τριανταλεπτο ο Γιοβιτς στην ρεβανς. Απορω που το λεω αλλα θα ναι απωλεια ο Μανταλος στην ρεβανς. Ειναι νυφιτσα
Και εγώ δε περίμενα να το πω αυτό, αλλά έπαιξε «καλά» και έφερε μια ηρεμία .
Κατά ταλλα Σ300 ματς καριέρας με μας, και Ελιασον παρακαλώ βασικός.
Γκατσινοβιτς και Ρότα επικίνδυνοι.
Ο Ροτα ήταν κοντά στο 80 που έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή και την ξαναχασε προσπαθώντας να κάνει τριπλα 360? Μου ήρθε να σπάσω την τηλεόραση
Οι μεταγραφές θα κριθούν από την πρόκριση,αν έρθει λογικά 2 παίκτες θα πάρουν,αν όχι καλά κρασιά,με Ρότα Πήλιο Ζινι Γκατσινοβιτς δεν βγαίνει η χρονιά.
Στην έδρα μας θα είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι,αυτοί είναι καλοί και γρήγοροι μεσοεπιθετικά,θα πρέπει να μην δεχτείς γκολ και κάποια στιγμή να χτυπήσεις με κανένα Γιοβιτς μετά το 70’.
Με τα ψέματα και χωρίς ομάδα ,ο Μποτρίνι είναι κοντά. Ίσως είναι και η καλύτερη μεταγραφή για φέτος γιατί δείχνει να σκέφτεται την ομάδα 24/7 και να κάνει κ αλλαγές. Να δούμε αν θα βάλει ελιασον βασικό, τι θα κάνει με Ρότα, αν θα αναγεννήσει Σ300.
Ο Μανταλος θα λείψει κ το ξέρετε φίλοι κροκόδειλοι. Έχει τον Σουηδό, έχει Πινέδα , να βοηθήσουν όλοι και ας περάσουμε με μισό μηδέν κ αρνητικά γκολ.
Ανέλπιστα καλή εμφάνιση χθες, με μια ΑΕΚ με πλανο (!), αυτοματισμους (!!) και σοβαρότητα (!!!).
α. και βαρετή τελικά, ειδικά όταν έσβησε το ματς γύρω στο 70. μαλλον τα ασσο ημιχρονο, διπλο τελικο του Αλμέυδα, μας τελείωσαν.
όπως έλεγα σε μια παρέα πριν το ματς, ο Ζινι στην Ελλαδα θα βοηθήσει - το παιδί χτύπησε ομως και τώρα αγωνιούμε, για το ματς της σεζόν την Πεμπτη.
Δεν μου αρέσει η παραφιλολογία με παραρτήματα κτλ, αλλα αχρείαστα άγρια ομάδα οι Σερρες, σε ένα ματς που η ΑΕΚ σε μια φάση ειχε 94% κατοχή, και τους βαρούσαμε από παντού.
Πολύ καλός Πενράης επίσης. Σκεφτόμουν πόσοι τον έβγαλαν άχρηστο με μισο ημίχρονο. Μάνταλος και πάλι πολύ δυνατός.
Όσο εμείς κλαιγόμαστε, ο Μποτρίνι προχωρά, θυμωμένος και ξενερωμένος. Forza AEK
Εγω το λεω και το ξαναλεω ο Νικολιτς ειναι πολυ καλος προπονητης. Και για αυτο και ολας με ενοχλει ακομα περισσοτερο που η διοικηση δεν τον εχει ενισχυσει με τα βασικα οπλα που ζηταει ο ανθρωπος απο το ξεκινημα της συνεργασιας τους. Εναν επιθετικο και ενα εξαρι. Και κανονικα και ενα δεξι μπακ και εναν ακομα αμυντικο. Δεν γινεται να πας με 3 αμυντικους ολη την χρονια και ο ενας να ειναι ο γερο Βιντα.
Πιστευω οτι αν περασουμε θα γινουν οι μεταγραφες, αλλα ειναι κριμα γτ δεν τον βοηθανε. Να τωρα ας πουμε παιζει τοσο σημαντικο παιχνιδι με τοσες ελλειψεις. Κριμα. Μακαρι να τα καταφερει να ανεβουμε λιγο.
Στον Πενραις πιστευω. Λογικα λιγο αυτοπεποιθηση θελει να παρει ρυθμο και τα πανω του. Ξερει καλα την θεση. Και ο Στρακοσια δειχνει πολυ καλα σημαδια σταθεροτητας και σοβαροτητας. Ειναι παραλογο τοσο χρονια στην Λατσιο και στην Σεριε Α και να μην μπορει να πιασει αποδοση εδω με τιποτα.
κρίμα που δεν ενισχύθηκε λίγο περισσότερο η ομάδα. όταν πας να κλέψεις τη λογική (έστω και οριακά) θα σε βρει η πραγματικότητα και έτσι με τους τραυματισμούς, παίζουμε (πάλι) το ματς που κρίνει τη σεζόν και το μέλλον στην Ευρώπη γενικά, με απουσίες σε κομβικές θέσεις.
μακάρι να είμαστε τυχεροί και έστω και στο τσακ να μπούμε στη φάση των ομίλων.
Ενδιαφέρεται για Ντεσερς ο ΠΑΟ.
Έχουμε και υπηρεσίες δωρεάν scouting, nice.
Ξεφτιλίκια (εκατέρωθεν)
Πραγματικα θα ναι δευτερο ξεφτιλικι στην σειρα αν τους παρουνε παιχτη που τρεις μηνες λενε οτι τον εχουν κλεισει αλλα δεν τα βρισκουν με την ομαδα.
Επανερχόμαστε στα ίδια θέματα βλέπω.
παιδια το “προεδράρα χώσε χρήμα” έχει στοιχήσει και στην ΑΕΚ και σε άλλες ομάδες, και μάλιστα πολύ ακριβά. Ο Αρναουτογλου (που στο yt ειναι λαλιστατος και στον σπορτφμ “δεν προκυπτει/δεν επιβεβαιωνει”) έλεγε πως η ΑΕΚ εδωσε 5 μυρια για μια χρονια Λαμέλα και ο Μαρσιαλ θα πάει 7 αν δεν φύγει. Χωρις να μπω παλι στη συζητηση για το ποιος φταίει, αυτα ειναι πραγματικα νουμερα που σε κανουν να μετρας και το δεκαρικο. Ειδικα αν η ΑΕΚ παει για 2 φορ (στη λογικη που θα φυγει ο Πιερο, αν και δεν ξερουμε με ποσα), 1 6αρι και ίσως και ένα δεξι μπακ.
Θα θελατε πχ να φερει μονο Ντεσερς ? ή να τον έπαιρνε πριν ξερει τι θα γίνει με Ευρώπη και αν πάλι φύσαγε, να μπαιναμε παραμεσα ; περσι εχασε 10+ εκατομμύρια με τη χαμένη Ευρώπη.
Ελπιζω μεσανυχτα Πεμπτης να έχουμε περάσει, και 00:01 να φυγει εμαιλ στους Ρεηντζερς, με ό,τι ζητάνε.
Ο ΠΑΟ αν κινηθει, θα πρεπει πρώτα να πουλήσει και αυτος.
Θα μου αρεσε να έχει έρθει ο Ντεσερς νωρις, αλλα αν θυμαστε, περσι τα ιδια λεγαμε για Πιερό, δώσαμε 4, και τώρα τον κοιτάμε να τρέχει , χωρις γκολ.
Η οικονομικη διαχειριση ειναι πολυ σοβαρη υπόθεση πλεον.
Φαίνεται ότι μετά τα περσινά, είναι προσεκτικοί στις κινήσεις και στα οικονομικά και λογικό μετά το δάγκωμα από Αλμέιδα και Λαμέλα, αλλά και το παρκάρισμα του Μαρσιάλ, όπως και την αποζημίωση στον Κάλενς.
Το θέμα είναι ότι δεν πουλάς για να αγοράσεις. Ενώ οι άλλοι πουλάνε. Έχεις ρίξει πολύ το προϊόν σου με τα χρόνια…
τι να πουλήσεις, χωρίς Ευρώπη ; Ο Αρναουτογλου ειπε πως ενας κορυφαιος στοχος της ΑΕΚ για 6αρι, ειπε “περαστε πρωτα Ευρωπη, και μετά μιλάμε”.
Ειναι διανοητο πχ οτι κανενας δεν ενδιαφερθηκε να αγορασει Φερναντεζ, Μητογλου, Σιμανσκι, Γιονσον κτλ.
Επισης χθες ο Αρναουτογλου, αφησε αιχμες για το προπονητικο τημ Αλμέυδα, που οπως ειπε δεν βελτιωσε κανενα, και ισα ισα, χειροτερευσε κοσμο. Και έφερε σαν παραδειγμα τον Σ300 - η ΑΕΚ πηρε ειδικο Ιταλο προπονητη τερματοφυλακων ειπε , και ισως δουμε αποτελεσματα φετος. Εχω δει ονειρο οτι θα παμε πεναλτυ την Πεμπτη, γι αυτο, ετοιμαστειτε.
Το πιστεύω κι εγώ αυτό για το επιτελείο του Αλμέιδα και ειδικά στους τερματοφύλακες! Επίσης το στυλ παιχνιδιού “έκαψε” παίκτες.
Πάντως το ότι δεν ζητάνε κανέναν σου παίκτη (ούτε καν τον Ελίασον πχ με κάποια ικανοποιητική προσφορά) δείχνει και το επίπεδο του ρόστερο σου.
Και με αφορμή μια κουβέντα που είχα με έναν φίλο για το Γαλανόπουλο: καλό παιδί ο Κωστάκης, συμπαθητικός, θα ήθελα να τον έχουμε σαν λύση για το πρωτάθλημα, αλλά το ότι δεν μπόρεσε να κάνει ούτε τώρα το βήμα παραπάνω και κατέληξε στον Άρη, δείχνει ότι είναι απλά ένας τίμιος παίκτης με αυτό που λέμε “για τα ελληνικά δεδομένα”.
Πολύ σωστό σχόλιο. Εγω τον θεωρω καλο παικτη, και στους μπεταραδες χτυπιοταν οτι ειναι υγιέστατος. το ρεπορταζ ελεγε οτι ο Μπορτινι τον ηθελε, αλλα σαν Β επιλογη, και γι αυτο ο ιδιος (και μαγκια του) δεν ηρθε. Ο ιδιος ηθελε εξωτερικο, σνομπαρε τον Αρη τον Ιουλιο, αλλα τελικα συμβολαιο και εγγυηση εντεκαδας, δεν βρηκε. Θα ηθελα να τον δω να παιζει και να πετυχαίνει, αλλα φοβαμαι οτι δεν ειναι ο παικτης που πιστευει ο ιδιος οτι ειναι.
Τα ιδια σουρεαλ πανω κατω ακουγεται οτι γινονται και με τον Μητογλου, ο οποιος θελει και εντεκαδα και συμβολαιάρα. Τον συμπαθω επισης, αλλα δεν ξερω απο που προκυπτει - ο Ρελβας μοιαζει 10 φορες καλυτερος ήδη.
Παντως η ΑΕΚ και οι Ελληνες διαχρονικα φαινεται πως εχουν θεματα. Περαν του ΑΡΧΗΓΟΥ φυσικα. Και ειναι κριμα, γιατι εμενα οι ομαδες/πολυεθνικες δεν μου αρεσουν - περσι στην καταρρευση, ο Μανταλος ετρεχε να σωσει τη χρονια, και οχι οι Βραζιλοσουηδοι/Αργετινοι/Κογκολεζοι/Αγκολιανοι/εξωγήινοι.
Το παρκάρισμα του Μαρσιαλ είναι αδικαιολόγητο.
Δεν προκύπτει από την περσινή του σεζόν, ειδικότερα όταν έχουμε θέμα στις επιθετικές επιλογές και στο σκοράρισμα.
Για Λαμελα ας πούμε ότι συμφωνώ.
Ο Πιέρο δεν είναι Βαν Νιστελροι, αλλά και πέρσι σκόραρε και πάντα προσπαθεί. Με το φετινό σύστημα δεν μπορεί να τροφοδοτηθεί σωστά. Εδώ μέχρι να μπουν αλλαγές Ελιασον και ο Κουτεσα, δεν υπήρχε παίχτης να βγάλει σέντρα της προκοπής. Μπορώ να του χρεώσω ότι θα μπορούσε να κρατάει την μπάλα και να την σπάει καλύτερα.
Φετος το καλοκαιρι ειχα πιει κατι ούζα, και μου πεταξαν τα παιδια μου μια μπαλα, και δεν ειχα το κουράγιο να σηκωθω απο τη ξαπλωστρα → Martial mode on
ευρυτερα συμφωνω, η ΑΕΚ δεν εχει την ανεση να παρκαρει κανενα - που χαθηκε ο Φερνάντεζ πχ ; Για Ελιασσον λεγανε οι ρεπορτερ “δεν τον βλεπει”, αλλα τελικα τον βλεπει και τον παραβλεπει. το ιδιο ελπιζω και για τον Γιονσον.
ΑΛΛΑ επισης, ο Μποτρινι δινει και το στιγμα του - ιδρώνεις; παιζεις . κοιμασαι απο τα ουζα; φιλάκια ρουφηχτα. Γιατι αν πχ βαλει Μαρσιαλ που περπαταει, τι θα πει μετα στον Κουτέσα, που ειχε ιδρώσει τοσο, που σφουγγάριζα μετά στο σπίτι μου ; ειναι και θεμα δικαιοσυνης.
Την ακούω την λογική σου αλλά αυτό είναι το στυλ του Μαρσιαλ και το είχε και πέρσι που τα έβαζε.
Γιατί δεν πάρκαρε τον Ζινι όμως που ήταν παλτό σε 4 ευρωπαϊκούς αγώνες?
Να πεις ότι τα παστέλωνε άλλος και μπορούσε να αφήσει τον Μαρσιαλ εξω να το καταλάβω.
Εδώ εμείς σε κάθε τετατετ την στέλνουμε πάνω στον τερματοφύλακα.
Νορμάλ τελείωμα μόνο από τον Γιοβιτς είδαμε.
Είχαμε άλλα δύο από κοντά με τον αμυντικό μας και ένα με το βαρύ παλτό (Ζινι) μετα από δεύτερη προσπάθεια πάλι από κοντά.
Ο Μαρσιαλ πρέπει να ενεργοποιηθεί. Η ΑΕΚ πάνω από όλα.
σε βρισκω υπερβολικό.
Ο Μαρσιαλ παίρνει λεφτά που απαιτούν να ξεκλειδώνει αμυνες, να δινει νικες, να κουβαλάει την ομάδα. όχι να κανει το 2-0, 3-0, ούτε να περπατάει όταν η ΑΕΚ ειχε χαθεί μετά τον Φεβρουάριο. Αλιμονο αν δεν “εβαζε και κανενα γκολ”, θα ηταν για διακοπη συμβολαίου. Αλλα το γεγονος οτι κανεις δεν σκοτωνεται να τον παρει, μιλαει απο μονο του για το ποσο επιδραστικός είναι.
πχ τον Γιοβιτς τον θελεις να σου παρει την προκριση, να καθαρισει τον γαύρο κτλ. Οχι να ριξει 2 γκολ στον ΠΑΣ Γιαννενα.
Για τον Ζινι, εισαι πολυ υπερβολικος. Οπως ειχα προβλεψει, το παιδι στην Ελλαδα θα αποδώσει. Και στην Ευρωπη, καθως θα ψηνεται. Ενας παικτης που εβαλε 14 γκολ / 5 Assist με Λεβαδειακό (!), ε τοπι ξέρει. Να λυθεί θέλει και να μην γονατίσει από τις απαιτησεις της ΑΕΚ, που τα σκατωσε περσι στο τελος της χρονιας, και αν δεν προκριθουν την Πεμπτη (σας) βλεπω, να απαξειώνετε όλη την ομαδα. Ενα ματς ειναι, μπορει να κατσει ετσι, μπορει και αλλιως.
Ο Ζινι αν στηριχθει, φαινεται να εχει μελλον.
THAT SAID, εγω θα ηθελα να δω τον Μαρσιαλ παλι, για να δω τι ορεξη εχει
Να κάνω μια ερώτηση: ο Μαρσιάλ θέλει να ενεργοποιηθεί;
Νομίζω πως δε θέλει.