πιθανοτερο να θελει να ενεργηθει
Νομίζω το “θέμα” Μαρσιαλ ξεκίνησε από τους κοντινούς στην ΑΕΚ δημοσιογράφους.
Ήθελε προφανώς η ΑΕΚ να τον αποδεσμεύσει λόγω συμβολαίου και δεν τα κατάφερε.
Και βρήκαν αφορμή τα παπαγαλάκια να τον θάψουν επειδή έστειλε ένα πλασέ στα πουλιά σε 15 λεπτά συμμετοχής.
Οι άλλοι όμως που τα στέλνουν στον τερματοφύλακα επάνω έπαιξαν κατά τα λοιπά καλά επειδή ιδρώσαν την φανέλα.
Το να είναι εκτός αποστολής ενώ έχουμε σοβαρό θέμα μπροστά και κρίνεται η σεζόν είναι τέρμα λάθος.
Ας μπει τουλάχιστον και ας κριθεί. Καλύτερους δεν έχουμε (εκτός Γιοβιτς).
ΥΓ. Μακάρι να βγω λάθος για Ζινι. Με τις εμφανίσεις του όμως δεν βοηθάει. Το ακριβώς αντίθετο.
ΥΓ2. Δεν νομίζω να έχει γράψει κανείς δημοσιογράφος ότι ο Μαρσιαλ ξυνεται στις προπονήσεις.
Εκτός αποστολής και εκτός λίστας τον έβγαλε ο προπονητής που τον βλέπει κάθε μέρα ή όποτε τον βλέπει, και βλέπει πως κινείται και πόσο προσπαθεί στην προπόνηση.
Για τους δημοσιογράφους και τα άρθρα ότι “παίρνει τα πάνω του” και “πείσμωσε” έχω πολλές αμφιβολίες για τον σκοπό που είχαν. Ήρθαν και οι ενοχλήσεις στη μέση για να τους ξεβρακώσει… τις δικαιολογίες που λέγαμε στο στρατό να γλιτώσουμε την αγγαρεία, την είπε ο άλλος για να μην κάνει ούτε προπόνηση!
Και γιατί είναι πιο χρήσιμος ο Μαρσιάλ που περπατάει σε ένα κρίσιμο ματς και όχι ο Πιερό που στο κάτω κάτω θα πέσουν και δύο αμυντικοί πάνω του για να βάλει το γκολ ο Ελίασον (βλέπε το γκολ στις Βρυξέλες);
και στην τελική ανάλυση και οι δύο (Πιερό-Μαρσιάλ) πρέπει να φύγουν γιατί δεν μας καλύπτουν, αλλά μέχρι να πάρουμε κάποιον καλύτερο, προτιμώ αυτό που υπάρχει σαν παίκτης στον αγωνιστικό χώρο και όχι σαν κακός τουρίστας-παράσιτο.
Εγω ειμαι πιο κυνικός.
Να παιζουν αυτοι που θα κανουν ποιοτικα την διαφορά στα κρισιμα λεπτα.
Ευρωπη ειναι, κανεις παιχτης δεν θα ξυνόταν.
Σε περίπτωση αποκλεισμού, δεν θα τα χώσω στον Μποτρίνι, αλλα σιγουρα θα φερουν σοβαρή ευθυνη Ριμπαλτα και Ηλιοπουλος που δεν εφτιαξαν το ροστερ οταν επρεπε (και οποτε ηθελε ο προπονητης).
@vadergr σε παρακαλω βαλε αβαταρ, βλεπουμε ενα ασπρο κυκλο, ενα πουκαμισο αδειανο, και δεν αντεχω, νομιζω οτι μου χαλασε το κομπιουτερ ή ότι κουράστηκα απο το τρέξιμο του Μαρσιαλ.
έφαγα το ίδιο σκάλωμα!
Ετοιμο Κύριοι
εφτασε η μεγάλη μέρα κύριοι, για πάμε.[poll type=regular results=always chartType=bar]
- Άσο - ΑΕΚάρα είσαι μια, πάμε για μεταγραφές, πάντα πίστευα στους Ρότα/Πήλιο
- Χ και πέναλτυ με ήρωα Στρακόσα, χρώσταγε καλό παιχνίδι, μας εβγαλές τη ψυχή / μόνο ΑΕΚ
- Διπλό - να φύγουν όλοι, με Μάνταλο που πας, Μποτρίνι ξεκόλλα.
- Χ και πέναλτυ με “ήρωα” Στρακόσα - πιάσε ένα και ας πεθάνω, Αθανασιάδη έπαθες;
0 voters
δεν υπάρχει επιλογή “κανένα από τα παραπάνω”;;
να αποκλειστουν και οι δυο; ΑΕΚ εισαι, μπορει και να συμβει
να πάμε σε άσσο, αλλά επειδή ξεγελάσαμε την τύχη/κοιμήθηκε ο θεός
1-1/0-0/0-2/1-0/0-1/2-0
Παιξτε σκορακια και κερνατε εναν καφε την αλλη φορα που θα βρεθουμε απο κοντα. Τα σκορ ειναι με τη σειρα που τα βλεπω.
Σε δευτερη σκεψη κι επειδη δεν σας εχω δει καθολου, αμυνα εχετε; Αν οχι, ξεχαστε τα παραπανω που ειναι σεταρισμενα με βαση το αντερ 2,5, την κρισιμοτητα του αγωνα και την πιθανοτητα εμφανισης (στο κεφαλι μου φυσικα).
είδες που βιάζεσαι;;;
Με προβληματίζουν οι απουσίες,θα πάει συντηρητικά ο καραφλος πιστεύω και ότι βγει,ο γιοβιτς καλό είναι να κρατηθεί για μετά το 70’ μήπως και.
Συγκρατημένα αισιόδοξος,αλλά πίσω είμαστε αργοί κακά τα ψέματα.
Τεραστιος Νικολιτς οτι κ να γινει σημερα. Φοβερο στησιμο.
Πόσο ταγάρι είσαι Πιέρο γμτ σου βόδι.
Με εξαίρεση Πιέρο
Όλο το ημίχρονο τους έφτυνα μην τους ματιάσω… Κ δεν πιστεύω καν στο μάτι.
Κ ο Πιερο παιζει πολυ καλα, απλα δεν εχει τελειωμα με τιποτα.
Ο Μαριν με εναμιση εκατομμυριο, ληστεια