Αεκαρα

φορουμίτες τι λέμε για Μανόλο στον Άρη ; Θεωρώ πως θα φτιάξει μια ζόρικη ομάδα.

2 Likes

Αν και ηθελα να φυγει οταν εφυγε, τον εκτιμω και τον συμπαθω. Μακαρι να παει καλα και να χτυπησει την τεταρτη θεση απο τον ΠΑΟΚ η την Παναθα :joy:

4 Likes

ελπίζω με εμάς να είναι άνετος όμως :rofl:

1 Like

Αν ο Ριμπάλτα βγάλει και λεφτά από την πώληση Μαρσιάλ, λέω μετά να τον πετάξουμε στη θάλασσα, να δούμε αν θα περπατήσει στο νερό.

5 Likes
1 Like

Λογικα θα βοηθησει στον ρομβο αυτος.

Με 3 επιθετικους παντως (και μοναδικο της προκοπης τον Γιοβιτς) δεν βγαινει η χρονιά.
Κατι μου λεει οτι θα παρουμε και εναν επιθετικο. Βασικο η και μη.

1 Like

Μαλλον πολυ καλη προσθηκη. Πολυ ενεργος. Εχει ηδη τρια γκολ με την Μπεσικτας Ευρωπη.

Επος η φυγη Μαρσιαλ. Ιδανικα παιρνουμε κ δεξι μπακ, αμυντικο κ επιθετικο. Κ μετα ξυπνησα

3 Likes

ο ριμπάλτα παίζει 3D chess. η μπεσικτας τον αγορασε προ τριμηνου και ηταν βασικοτατος, με γκολ. και τον παίρνει η ΑΕΚ ; Ενω θεωρητικα ψάχνει επιθετικο και δεξι μπακ ; Δεν καταλαβαινω, αλλα όλο και περισσοτερο, In Ribalta we Trust

2 Likes

Κοιτα χρησιμος παιχτης κ οχι τελειωμενος. Παιζει απο 6αρι υπο συνθηκες εως οποιαδηποτε θεση πισω απο τους επιθετικους. Τον ειχε κ ο Νικολιτς για ενα διαστημα. Εγω χαρηκα γτ υπαρχει εναλλακτικη πλεον κ στον Ελιασον κ κυριως λογικα σημαινει πολυ λιγοτερο βασικος Μανταλος

Δεν αναιτει το γεγονος οτι ειναι εντελως παραδοξο να πας δυο τρεις μηνες με 2 παιχνιδια την εβδομαδα με Ροτα κ εναλλακτικη τον Κοσιδη, αφου δειχνεις οτι τον Οντουμπατζο δεν τον σκεφτεσαι ουτε αφηρημενος

2 Likes

Θα είναι μόνο για Ελλάδα επίσης, οπότε θα βοηθήσει και στο μοίρασμα των παιχνιδιών για να δίνει ανάσες. Νομίζω εξυπηρετεί και τον ρόμβο που θέλει ο Νίκολιτς.

Θεωρώ καλή προσθήκη.

Είμαι αισιόδοξος μετά από καιρό ότι κάτι καλό στήνεται

https://www.sport24.gr/football/aek-to-tetramino-tis-kosmogonias-kai-ton-ektetamenon-allagon-stin-enosi/
Για να δούμε που θα πάει όλο αυτό…

την εχω βαρεθει αυτη την καραμελα. τον Οντουμπατζο δεν τον σκεφτεσαι, μεχρι να χρειαστει, και να τον σκεφτεις. Οπως και τον Γιονσον. ΟΚ δειχνει πως δεν τους πολυθελει, αλλα στο πρωταθλημα, με κανενα μικρο, γιατι να μην τους βαλει, αν το ροστερ εχει ξεπατωθει με τα παιχνιδια ;

Επισης αν ο Κοσιδης ειναι σε επιπεδο οντουμπατζο, καλυτερα να παιξει ο Κοσιδης, να βγαλουμε και κανα παικτη.

Αυτο το “δεν τον βλεπει” πρεπει να ειναι βλακεια των δημοσιογραφων ή και πολιτικη μπας και βρουν ομαδες και φυγουν οι συγκεκριμενοι. Θυμιζω οτι τον Ιουλιο, ο Ελιασσον ηταν “τελειωμενος” και σημερα, μαλλον θα εγκαταληψει τον ρομβο, λογω Ελιασσον

ο Ελίασον έδειχνε να είναι “τελειωμένος” από δική του επιλογή. Γιόνσον-Οντουμπάτζο όπως και ο Μήτογλου είναι “τελειωμένοι” από τον προπονητοί για αγωνιστικούς λόγους οι 2 και για λόγους αδιαφορίας ο άλλος

1 Like

Βρε μαν ποια καραμελα? Αφου δεν τον βαζει πουθενα. Ουτε σε φιλικα, ουτε σε λιστες ουτε πουθενα. Προφανως και σε καποια φαση θα αναγκαστει να τον βαλει. Τι σημαινει αυτο? οτι τον υπολογιζει? η οτι θα ναι χρησιμος οταν ειναι τοσο εκτος ρυθμου? Οτι δεν πρεπει δηλαδη να παρουμε μπακ? Κ τον Γιονσον τα ιδια κ μεχρι κ χτες προσπαθησαν να τον δωσουν.

Η περιπτωση Ελιασον δεν εχει καμια σχεση με αυτους. Απο τους καλυτερους στην προετοιμασια( κ με ρομβο) και ποτε δεν ειπωθηκε οτι ειναι τελειωμενος, απλα υπηρχε παλι ενδιαφερον για αυτον και γκρινια για το πως χειριζεται την κατασταση οταν τον ζητανε.

Αναφορικά με την καραμέλα, αυτό δεν πήγαινε σε εσενα ρε μαν μου, αλλα στο ρεπορταζ ΑΕΚ. Δεν γραφω κατι αλλο - ναι οκ δεν τους θελει, αλλα αν μεινουν, και τους χρειαστει, μιας και πληρωνονται απο την ΑΕΚ, θα μπουν να παιξουν (ελπιζω). Προτιμω Οντουμπατζο/Κοσιδη, απο πειραματα με Γκατσι για παραδειγμα. Προσωπικη εκτιμηση. Αν δεν τους δουμε καθολου, θα φαω το καπελο μου. Αν τους δουμε ομως…

θα επιστρεψω για να πω ΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ

Σε αλλα νεα, ο θεος επι της γης Ριμπαλτα εβαλε ΚΑΙ μπονους επιτευξης στοχων στον Μαρσιαλ !

Και τελος, ο Κετσε ειπε οτι το ροστερ ειχε υπερστραβωσει να βλεπει 3.5 εκατομμυρια να κανουν διακοπες, με τους άλλους να σκιζονται και να παιρνουν το 1/10 του μισθου.

Στο καλό κουρασμένε…

Πολυ καλες αναλυσεις οι συγκεκριμενοι. Ειχαν περιγραψει ακριβως πως θα εξελιχθει το ΑΕΚ Αντερλεχτ μια μερα πριν τον αγωνα

Μια αρκετά ωραία συνέντευξη του Μαύρου στον Ράπτη. Φαίνεται (κι εδώ) ωραίος τύπος. Και πρέπει να είναι φοβερά δύσκολο να είσαι ωραίος τύπος στην κανονική σου ζωή και τόσο ανταγωνιστικός και εγωιστής στην ποδοσφαιρική σου (όπως την περιγράφει ο ίδιος). Επίσης, πολύ σημαντική η επιρροή του πατέρα του στο να γίνει τόσο ανταγωνιστικός και εγωιστής, πράγμα το οποίο βέβαια είναι εντελώς αντιπαιδαγωγικό αλλά είναι ο μόνος τρόπος να γίνεις πρωταθλητής. Ευχή και κατάρα ο πρωταθλητισμός - περισσότερες φορές κατάρα, εδώ ευτυχώς μάλλον δεν πήγε στραβά.

5 Likes

Απόδραση σήμερα, ε.

2 Likes

Ενταξει μια χαρα. Εχει πολυ υλικο να προσαρμοσει ο Νικολιτς. Να ανεβασει στροφες ο Γκρουγιτς κ ο Γιοβιτς. Να παιζει ο Ζοαο Μαριο βασικος πισω του. Να παρει επιτελους την φανελα βασικου ο Πενραις.
Δεν μπορω αλλο Ροτα και Πηλιο. Ενταξει για Ροτα δεν εχει αλλον, αλλα ρε παιδια ποσες πια επιθεσεις χαλανε σε καθε αγωνα με τις κακιστες επιλογες τους μπροστα. Κακιστες προωθητικες πασες, ηλιθια αδικαιολογητα σουτ στον γαμο του καραγκιοζη οταν η ομαδα ειναι με πλεονεκτημα σε παιχτες γυρω τους κτλ κτλ. Απιστευτο bottleneck η παρουσια τους.

Κρεντιτ στον καραφλα για την εξαιρετικη φετινη εικονα των Στρακοσα και Κοιτα.

3 Likes

Είδα 30 στο τέλος.

Απο την μια, υπηρχε ματς λόγω του εξαιρετικού τέρματος της Λιβαδειάς.

Από την άλλη, και ειδικα λόγω Ρότα, ωραια η συντηρηση και προσοχή στο τέλος, αλλα έχουμε δει πολλα παιχνιδια να στραβώνουν έτσι. Το πήραμε το αποτέλεσμα, αλλα δεν μου άρεσε η εικόνα. Αλλά μάλλον έτσι θα πάμε.

ο Γιοβιτς πως ηταν εσεις που ειδατε το ματς ;

Τι θα γινει με την τραγωδία που λέγεται Λιουμπισιτς ; Ας παιζει ο Καλοσκάμης περισσότερο

ΥΓ: ρε μπας και έχουμε τερματοφύλακα πλέον ;