Αεκαρα

Γιοβιτς αρκετα βαρυς αλλα κινητικος και με καλα κοντρολ και πασες. Βρεθηκε 2 φορες σε καλη θεση. Στην μια βιαστηκε και εκανε ενα κακο τελειωμα και στην δευτερη νομιζω λογω βαρυτητας δεν προλαβε να κανει σωστη προβολη και πηγε η μπαλα στο χερι του και απο κει γκολ και φυσικα και ακυρωθηκε.

Ο Λιουμπισιτς πραγματικα δεν ξερω τι εχει παθει. Δεν του βγαινει τιποτα. Ειναι σαν να παιζουμε με φιλους και λεμε ελα βαλε και τον Λιουμπι μην στεναχωριεται. Τρεχει, απλα ειναι τσιχλας και δεν ξερει πολυ μπαλα. ΕΛπιζω σε καποια φαση να βρει τον δρομο του.

Ο Στρακοσα συνεχιζει ακαθεκτος.

2 Likes

Δεν εχω διαβασει καλυτερη και σωστοτερη περιγραφη για παικτη στο ιντερνετ. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

2 Likes

Παλι ο Ζινι με χαμενες ευκαιριες στα 3 μετρα…

Ηταν κ Λοντιγκιν πολυ καλος. Πιο πολυ με χαλασε εκει που κανε χερι ο Γιοβιτς. Μισο μετρο πιο καλα να χε το σωμα του λιγο καλυτερα κ ειναι μια απλη προβολη κ γκολ

1 Like

sorry not sorry

κράτησε έξω τον Κοσίδη γιατί πρέπει να έχει σε όλη τη διάρκεια του ματς κάποιον <22.
οπότε τον κράτησε για πιθανή αλλαγή.
Δεν νομίζω να έπαιζε αλλιώς ο Οντουμπάτζο βασικός.

1 Like

ναι ρε παιδιά, αλλά όταν λέμε “δεν τον υπολογιζει” εγω καταλαβαινω “¨σου κρεμαω το δελτιο, προπονηση με μπουλντοζες”.

Αν τελικα παιζει, ε ναι, τον υπολογιζει εστω για το κυπελλο

Γι αυτο λεω ελεος με τις καραμελα των ρεπορτερ

ό,τι περίσεψε είναι η φάση

προτιμας οντουμπατζο που δεν υπολογιζει ή λιουμπι που υπολογίζει ;

είναι υποχρεωτικό να διαλέξω έναν;; γιατί δεν προτιμάω κανέναν. αν και θεωρητικά, τονίζω το θεωρητικά, είναι πιο μπαλάτος ο Λιουμπισιτς από τον Οντουμπάτζο

2 Likes

Το θεμα δεν ειναι ποιον προτιμαμε. Ο Οντουμπατζο κ ο Γιονσον δεν υπολογιζονται. Προφανως κ θα χρειαστει να παιξουν σε καποια παιχνιδια. Ειδικα ο Οντουμπατζο, αλλα κ αυτο σχετικο θα ναι. Πιστευω οτι στο τελος σε πολλες απο αυτες τις περιπτωσεις θα προτιμηθει ο Κοσιδης

1 Like

Η χρόνια θα είναι για γερά νεύρα. Εκεί που καθάρισε η ΑΕΚ , έφαγε 4 ο ΠΑΟΚ. Και ο γαύρος στραβοπατησε στο πιο εύκολο παιχνίδι του.

Θα έχει φάση, ΒΑΛΤΕ ΖΩΝΕΣ καλά τα έλεγε ο πρόεδρος .

1 Like

Οι ζωνες μπορει να ειναι και για τις δικες μας στουκες. Ασχετα με το τι κανουν οι αλλοι.
Θα νιωσω ελπιδοφορα μονο με νικες στα ντερμπι του Οκτώβρη.

1 Like

Ο προπονητής του 1-0 Νίκολιτς,ουσία και αποτελεσματα.

2 Likes

Καλά, δεν πιστεύω με νίκες 1-0 και μισό - μηδέν να θεωρείτε ότι μπορεί να δικαιουστε πρωτάθλημα;

(Η σπόντα είναι για συγκεκριμένο χρήστη, μην ψαρωσετε όλοι)

1 Like

Δικαιούμαστε και με 0,25-0 . Έτσι θα το σηκώσει ο Σέρβος στρατάρχης :stuck_out_tongue:

1 Like

Γενικα το ακουω πολυ οτι η ΑΕΚ δεν παιζει μπαλα και παει για το 1-0. Οτι μοιαζει με του Χιμενεθ κτλ. Απο ΑΕΚτζηδες δηλαδη. Προσωπικα διαφωνω. Μια χαρα μπαλα παιζει ο Νικολιτς. Απλα παιζει ισορροπημενα. Δεν πανε ολοι γιουργια οπως επαιζε ο Αλμειδα. Ποτε δεν εχω δει να ικανοποιειται ο Νικολιτς με το 1-0, απλα δεν κυνηγαει το επομενο γκολ παραμελωντας την τακτικη και την αμυνα.

2 Likes

Επειδή δεν έχω δει φέτος καθόλου κάποιο παιχνίδι σας και βλέπω ότι συζητιέται πολύ το “1-0”
Η εικόνα των παιχνιδιών είναι για 1-0; Δλδ νίκη με ζόρια ή είσαι πολύ καλύτερος και από χαμένες ευκαιρίες μένει χαμηλά το σκορ; Αν ισχύει το δεύτερο τότε κακώς γίνεται τόσος ντόρος

1 Like

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και με το μισό μηδέν είτε είναι με μια ευκαιρία ανά παιχνίδι είτε με δέκα χαμένες. Αν κερδίζετε, κερδίζετε.

Για τον montecristo τα γράφω που λίγο ως πολύ έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός του Ιβάν δε δικαιούταν να θέλει πρωτάθλημα γιατί κέρδιζε με 1-0. (Που κι αυτό δεν ίσχυε την τελευταία χρόνια του)

1 Like

δεν είναι ακριβώς για 1-0. σε αυτό παίζει ρόλο και ο αντίπαλος που είναι υποδεέστερες ομάδες γενικά. αλλά έχουμε αρκετές ευκαιρίες χαμένες και βγάζουμε επιθέσεις φουλ.

είναι όπως ακριβώς το περιέγραψε ο @Red_Viper

1 Like