Εχετε ξεφυγει σε αυτο τον τομεα, οσο και απιθανο να φαινεται αυτο σε σχεση με εναν ΑΕΚτζη.
Βασικα επειδη ακουω πολυ ραδιο στην δουλεια και τις διαδρομες και για να μαι και δικαιος νομιζω οτι και οι δυο ομαδες παιζουν σε πολυ τοπ επιπεδα σε αυτο τον τομεα. Δεν τις φτανει κανενας αλλος
οι ΑΕΚτζήδες ιστορικά ειναι η Νο1 κλαψοομάδα.
τωρα, απο την στιγμη που η κλαψα σας εφυγε απο τα στενα ορια του τοπικ σας, πηγε πρωτα σε αλλα αθλητικα τοπικ και μετα κατάλαβε όλο το φόρουμ, ε οκ , ειστε πρωταθλητες σεζόν σίγουρα.
Φοβαμαι μην παω σουπερμαρκετ και ακουσω οτι ο κυριος Ιωάννης δεν αγοράζει σαλάτες, γι αυτο και δεν τρεχει ο ΠΑΟ
κάτι ήξερα
Πωπω ασχημη εμφανιση. Ελπιζω σε αποδραση
Ρε παιδες το γκολ που ακυρωσε της ΑΕΚ για χερι του Πινεδα τι φαση; Ουτε το δε εν τω μεταξυ.
ΥΓ. Οκ εχει αλλαξει λεει ο κανονισμος και στα γκολ δεν υπαρχουν ακουσια κτλ.
Εντωμεταξυ τώρα είδα τα highlights γιατί δεν είδα το β ημίχρονο.
Δεν ξέρω τι ισχύει με το χέρι, πάντως δεν ήταν ακούσιο αλλά εντελώς κολλημένο στο σώμα. Και λόγω Φωτιά είμαι πολύ καχύποπτος.
Θα ψάξω να βρω κανονισμό.
Θεωρώ άτοπο να πάμε σε συζήτηση για τη διαιτησία. Και εγώ είδα πως άλλαξε ο κανονισμός, και το αφήνω εκεί. Πιο πολύ στεναχωρήθηκα με την κακη τυχη του Μάνταλου στο δικό του γκολ, γιατι ήταν αποτέλεσμα προσπάθειας.
Λίγα σχόλια.
Καμία ομάδα που πέταγε ημίχρονα, δεν πρόκοψε. Δεν ξέρω αν στο 1ο ήταν μπλαζέ, ή αν έπαιξε συντηρητικά υπο τις οδηγίες του Μποτρίνι, αλλά δεν κάνεις πρωταθλητισμό με 0-0 στα ημίχρονα και 2 τελικές αν είχαν.
Στο 2ο, ημασταν καλύτεροι και… άτυχοι. Μαζεύει το χέρι ο Μάνταλος ή ο Πινέδα και έχουμε άλλη μια απόδραση. Αλλά έχουν αρχίσει και με ζώνουν τα φιδια με Γιόβιτς, γιατι οπως συνεβη και με Πιου παλιότερα, θα στηριχθεί γιατι ειναι ακριβός και δεν έχουμε άλλον. Στο 80’ του βγάζει μια λόμπα ο Πέτρος και την στέλνει στα πουλιά. Ακριβώς γι αυτο σε θέλουμε, να βάλεις το δύσκολο γκολ. Τα εύκολα, τα βάζουν άλλοι. Βαρύς όμως πάλι, μπαλα ξέρει φαίνεται, αλλά από την άλλη ο γαύρος έχει τον Ελ Κααμπι, και τον σώζει όποτε έχει ανάγκη.
Ο Στρακόσια βγάζει πάλι αυτοπεποίθηση και ο Μάνταλος ηρεμία.Μπαλάτη η ΑΕΚ φέτος, αλλά δεν ξέρω πόσοι απόι τους νέους που πήραμε έχουν κάνει πρωταθλητισμό, να είναι ήρεμοι όταν η μπάλα καίει.
Νομιζω σύντομα θα δούμε τον Πορτογάλο βασικό, και καλώς.
Και εγω ανησυχω λιγο με Γιοβιτς αν και φαινονται και καποια καλα του στοιχεια. Πολυ καλα κοντρολ και σπασιματα μπαλας, καθως και καλες θεσεις και κινησεις. Επισης αν και φαινεται βαρυς, κινητικα ειναι λιγο πιο γρηγορος απο οτι νομιζεις βλεποντας το σουλουπι του. Ελπιζω να ναι θεμα ρυθμου η αποτελεσματικοτητα, αλλα η συγκριση με πχ με Ελ Καμπι και Ταρεμι ειναι αναποφευκτη
Απιστευτο, αλλα επιτελους εχουμε ενα μικρο στην ΑΕΚ που κανει πολυ ομορφα πραματα. Καλοσκαμης. Γκολ, ασιστ, κ πολυ ωραιες κινησεις
Μια πολύ ωραία χαλαρή συνέντευξη του στρατηγου που επιβεβαιώνει αυτό που ξέρουμε, ότι δεν έχει ζωή πέραν της δουλειάς του και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για τημ ΑΕΚ .
Σήμερα μάθαμε ότι οι καθυστερήσεις που δεν δίνονται σε μια ομάδα μπορούν αναδρομικά να παραχωρηθούν σε μια άλλη. ![]()
Αλλο ενα κακιστο ημιχρονο. Ελπιζω να αλλαξει σιγα σιγα αυτη η συνηθεια. Πολυ καλα στημενος ο Βολος. Ακινδυνοι εντελως εμεις
Ζοάο Μάριο έδειξε κλάση του.
Πολυ καλος
Πιεροτ είναι καλός τελικά?![]()
![]()
Ποτε δεν ηταν κακός.
Θελουμε ενα ακομα φορ τον Γενάρη παντως. Με τρεις δεν βγαίνει η χρονιά. Ο ενας ειναι ηδη τραυματίας
Ο Πιερο εχει πολυ χρησιμα χαρακτηριστικα. Για μενα ειναι ιδανικος δευτεροτριτος επιθετικος και πολλες φορες και βασικος αναλογα τον αγωνα. Απλα χρειαζεται να βγει ο Γιοβιτς. Χανουν παλι κατι απιθανα.
Ο Ζοαο Μαριο εντυπωσιακος στην απλοτητα του. Κανει να φαινεται πολυ απλα το διαβασμα των φασεων.
Άλλη μια αγωνιστική με ίδια συμπεράσματα.
4-4-2 με δυο βαρείς φορ που έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλο, δεν βγαίνει. Άλλο ένα πεταμένο ημίχρονο. Ο Ζοαο Μαριο πρέπει να παίζει για να βάλει φαντασία, γιατι με σέντρες και 1-0, δεν πας μακριά. Από την άλλη όταν ο ένας φορ σου δεν σκοράρει και ο άλλος έχει finishing 11 Και κεφαλιές 19, ε κάπου εκεί πάει το πράγμα.
Εκανε και διαχείριση λένε, λόγω της Πέμπτης. Να δούμε. Την Πέμπτη παίζουμε με την πρωτοπόρο της Σλοβενίας πάντως, δεν ξέρω πόσο καφενείο είναι, αλλά δεν ειναι να την υποτιμήσεις.
ερώτηση - παρότι βλέπω συγκρατημένο κέφι στους δημοσιογράφους και η ΑΕΚ πέρασε Ευρώπη και είναι πρώτη, το γήπεδο είναι εμφανώς μισογεμάτο, φαίνεται και από την μετάδοση. Κανείς δεν λέει κάτι για αυτό. Έχει γυρίσει ο κόσμος την πλάτη του ; Έχετε εικόνα/εξήγηση ;
Αγαπω football manager αναφορες. Πιερο first touch 14, balance 17, strength 17, accelaration 8, pace 12 ![]()
O κοσμος εμφανως λιγοτερος. Απο οτι εχω καταλαβει απο τα sites, comments, reddit κτλ ειναι συνδιασμος ξενερας της περσινης πορειας, της αλλαγης διοικησης γτ ο κοσμος δεν εμπιστευεται τον Ηλιοπουλο και της μεγαλης ακριβειας. Πχ τα διαρκειας ειναι αρκετα πεσμενα.
στο γκολ, τον βλέπεις που φεύγει από την σέντρα και προλαβαινει και τον αντιπαλο κοντορεβυθούλη, για να βάλει κεφαλιά-ψαράκι ; οκ ο άνθρωπος δεν κάνει κάποια πραγματα, αλλα πραγματικα, σκιζεται για την ομαδα.