Φαντάσου να μην γνωριζόσασταν ![]()
Καρδούλα και για τους 2
![]()
επειδη γνωριζόμαστε, παραμένω κόσμιος και με κατανόηση…
![]()
υπαρχει ΑΕΚοσυζήτηση, αλλα θα την αφήσω για άλλη μέρα/
Ήταν μια κάποια λύσις αυτοί οι βάρβαροι.
![]()
Σου το δίνω, εξαιρετικά εύστοχο ![]()
Οκ δικό μας και φέτος…
Αρκετοι οι τραυματισμοι και αμφιβολοι σε σημειο που φερεται να υπαρχει σκεψη να ζητηθει το νομιμο δικαιωμα για αναβολη με οσφπ,ενω μεσολαβει και ευρωπαικο.
Κυκλοφορεί μια φήμη στις παραποδοσφαιρικές άκρες του Ιντερνετ, ότι ο Ριμπάλτα φουσκώνει τις τιμές σε παίκτες που δεν θέλει, και αφήνει τον ΠΑΟ να τους υπερπληρώνει.
Προσωπικά ήθελα τους παίκτες της Κηφισιάς (κυριώς για το μέλλον), αλλά θεωρώ σωστό οι ΠΑΕ να κοιτάνε και το πορτοφόλι τους, καθώς είδαμε τι πάθαμε με Λαμέλα.
Φαντάζομαι η ΑΕΚ δεν ήθελε να δώσει τόσα λεφτά. Ο Τετέη κάνει break out καριέρας, στα… 25 όμως. Ειναι να απορρείς πως θα συνεχίσει.
Τι λέτε ΑΕΚάρες ; Πάμε και στο ντέρμπυ με μισή ομάδα, βλέπω από Δευτέρα να έρχεται υπερκλάψα για τα κενά του ρόστερ.
Έχουμε τον Ζίνι και φαίνεται ότι θέλουμε να δουλευτεί αυτός σαν project. Αν έπαιρνες και τον Τετέι θα έδειχνες ότι ακυρώνεις τον Ζίνι. Και πόσο μάλλον σε αυτά τα λεφτά και σε αυτή την ηλικία.
Δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί να συμπεριφερθεί σε κλειστές άμυνες. Θα δείξει όμως. Μπορεί και να βγει στον Παναθηναϊκό και να λέμε άλλα στο τέλος της σεζόν.
Πάντως βλέπω ως ορθολογική την απόφαση.
Τώρα για τις τρύπες στο ρόστερ, που με τους τραυματισμούς που βγήκαν φαίνονται τα κενά, τι να πω. Είναι γνωστό και είναι και επιλογή Διοίκησης/Ριμπάλτα/Νίκολιτς. Έχουν πει ότι θα πάμε σε σταδιακή αναδόμηση της ομάδας. Περιμένω άλλον ένα ξεσκαρτάρισμα τα Χριστούγεννα και 1-2 μεταγραφές τότε.
Μέχρι τότε όμως… ελπίζουμε για τις λίγοτερες δυνατές απώλειες.
επισης λενε οτι υπαρχει και ενας αλλος πιτσιρικας Ελληνας που ερχεται, στην ΑΕΚ Β, του οποιου το όνομα μου διαφεύγει. Και ναι ο Ζινι ειναι υπερπροτζεκτ, αλλα ηδη ειναι πολυ καιρο εξω και με ζώνουν τα φίδια
Ο Καραργύρης. Στην Κ19 είναι. Δεν υπάρχει πλέον ΑΕΚ Β, διαλύθηκε με το τέλος της περσινής σεζόν.
Λένε ότι είναι πολύ καλός, δεν τον έχω ψάξει γενικά.
Κατι τετοιες βλακειες λενε και τα παπαγαλακια του Τρακη να ξερεις. Δεν θελαμε ποτε Βεζενκωφ και Μιλουτινωφ, το καναμε για να πληρωσει υπεραξια ο γαυρος. Ναι ετσι εγινε, 4D chess ο Τρακης, οχι αστεια.
περιπαικτικά το είπα, πάντα απορώ με το ποιοι μασάνε με την παραφιλολογία.
το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ΠΑΟ δεν εχει scouting και ότι ο Ριμπάλτα δεν δίνει ούτε ενα ευρω σε υπεραξίες. Το αν θα δικαιωθεί, θα το δούμε μέσα στη χρονιά. Για την ώρα, ο Πενράις μου φαινεται καλυτερος απο κυριακοπουλο, αν και θα ήθελα και άλλο Ελληνα στην ΑΕΚ
Πολυ ωραια ομαδα κανουν στο μπασκετ. Αυτος ο σεντερ ο Σιλβα φοβερο touch με το καλαθι. Αν θυμαμαι καλα μεχρι τωρα στην μεση του τριτου ματς πρωταθληματος, εχει 22 στα 23 διποντα με πολλα απο αυτα and one
Αλλο ενα κακο ημιχρονο αν κ χασαμε καλες ευκαιριες. Να δω πως θα το γυρισει παλι. Απορω τι επιμενει σε Πηλιο. Γκρουγιτς παναργος κωνος. Κοιτα, Κουτεσα ωσει παρον…
*Μιλαμε για ηλιθους παιχτες δυστυχως
Θέλουν να ανανεώσουν τον Μουκουντι είπαμε? Αλλά οκ δεν ήταν έτοιμος ο παίκτης και τον βάλανε ελλείψει άλλου.
Τραγική η αμυνα γενικά,λάθος 11αδα Νίκολιτς,τα υπόλοιπα με τη λήξη.
Μόλις 2 ήττες μακριά από το να φύγει πριν φτάσουμε 28η ο μάγος των πάγκων.
Ευτυχώς που πρόλαβε το ματς ο Μουκουντι, μαγεύει για 4η συνεχή χρονιά .
Πιστευα, (πιστευω? Δεν ξερω πλεον) στον Νικολιτς, αλλα δυστυχως η ελλειψη ταυτοτητας στην ομαδα, το οτι με ολους παιζει αντεπιθεσεις, το οτι προτιμαει τον αθλιο Πηλιο απο τον Πενραις, τον Κοιτα αντι του Ελιασον , τον αθλιο κ παναργο Γκρουγιτς αντι οποιουδηποτε κ μαλιστα δεν τον βγαζει στις πρωτες αλλαγες οταν καθε επαφη του με την μπαλα μυριζει ευκαιρια του ΠΑΟΚ με εχουν κανει πλεον πολυ προβληματισμενο.
Δυστυχως θα πορευτουμε με αυτη την ελλειπεστατη, αθλια κ επιπολαιη μεσοαμυντικη γραμμη μεχρι τουλαχιστον τον Γεναρη.
Αυτος ο απιστευτα κακος παιχτης ο Πηλιος τι βυσμα εχει. Αντι να κυνηγησει την μπαλα που την προλαβαινει για να βρεθει μονος πλαι στο τερμα να την γυρισει, σταματαει κ ζηταει ανυπαρκτο κορνερ. Μονο για αυτη την μαλακισμενη νοοτροπια δεν θα πρεπε να ξαναμπει.
Ο Γκρουγκιτς πόσο χώμα είναι αυτός ο παίκτης.
Δεν έχω λόγια για αυτή την εμφάνιση…
Η φάση με τον Πήλιο που περιγράφεις νομίζω είναι χαρακτηριστική για την εικόνα του ματς. Για 5 λεπτά προσπαθούσα να χωρέσω στο μυαλό μου αυτή του την αντίδραση. Σε ποιο μυαλό το κόρνερ είναι καλύτερο από μια σέντρα κοντά στη μικρή περιοχή…!!!
Σε μια φυσιολογική ομάδα που θα είχε δομή, αυτός ο παίκτης από σήμερα θα έμπαινε στον πάγο.
Υπάρχουν πολλά να πούμε και για πολλούς σήμερα, όπως και για το κακό κοουτσάρισμα του Νίκολιτς αλλά πραγματικά ήταν τόσο κακή η εμφάνιση που δεν έχει νόημα.
Τι θα γίνει την Πέμπτη και την Κυριακή;
Μη σας παίρνει από κάτω αδέρφια, Ντράγκαν Σάκοτα ftw!