Πως έκανα λάθος; Τον τραβάει ο Βιντάα και τον ανατρέπει. Πως ακριβώς είναι λάθος; Δεν τον τραβάει; Δεν τον ανατρέπει; Τι βλέπουν τα ματάκια σου, πες μου
Ναι για μιάμιση μέρα σε κέρδισα, είναι αλήθεια αυτό ![]()
Αυτό είναι ένα επιχείρημα! Δε θεωρώ ότι σπρώχνει ο Τετεη πέρα από τις κλασικές επαφές επιθετικο-αμυντικου, μπορούμε να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε σε αυτό. Αλλα να λέμε ότι δεν υπάρχει τράβηγμα είναι γελοίο
απαντήθηκαν αυτά - και τι βλέπουν τα μάτια μου, και τι (δε) βλέπει ο διαιτητής, ο VAR Και ο Λανουά. Πέναλτυ δεν βλέπουν.
τέσπα - προς ΑΕΚτζηδες βασικά - ο mandrake δεν θέλει να παραδεχθεί ότι κάνει λάθος ποτέ, και έτσι κάνουμε μια κυκλική συζήτηση που επαναλαμβάνει το ίδιο και το ίδιο και αυτοεπιβεβαιώνεται. Είναι σαν να παίζεις Ping pong με τοίχο - οκ εχει πλακα στην αρχή, αλλά τελικά βρισκεις τοίχο γρήγορα (sic).
ειναι κριμα που ο ΠΑΟ εχει πεσει σε τετοια μαύρα χάλια, που τα παιδιά κυριολεκτικά βαριούνται να ασχολούνται με την ομάδα τους και ασχολούνται με ό,τι άλλο.
Έχουμε γεμίσει εδώ ανθρώπους που παραδέχονται τα λάθη τους, εσύ ειδικά έχεις γεμίσει το θρεντ με ποστ. Εν τώ μεταξύ είσαι ο μόνος που δε βλέπει τράβηγμα. Από Ακετζηδες και Παναθηναϊκούς συνολικά.
Το var αλήθεια αφήνει πλεονεκτημα;
για το τράβηγμα κλαις, ή για το πέναλτυ ; λες τόση ώρα ότι ηταν τράβηγμα χωρις πεναλτυ ;
Α καλά. Πλέον μιλάμε για έλλειψη κατανόησης.
ναι για απαντησε ομως
Δεν αλλάζετε τηλέφωνα να τα πείτε viber?
Κοίτα, ένα βίντεο που είδα σε αργή κίνηση, μου το έκανε να φαίνεται ότι γκρεμίζεται από το σπρωξιμο. Τώρα οκ, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος προφανώς, αλλά you get the point.
Ρε ναι. Και μπορώ να συζητήσω σε αυτή τη βάση. Και μπορεί και να συμφωνήσουμε κιόλας. Η συζήτηση κάνει κύκλους με κάποιους εδώ μέσα γιατί δε βλέπουν καν τράβηγμα του Βιντα. Τι να πούμε τώρα;
για το τράβηγμα κλαις ή για το μη πέναλτυ, απο το οποιο ξεκινησες την κουβεντα ότι ευνοήθηκαν και οι δύο;
αν η θεση σου σου τόση ώρα είναι ότι τον τράβηξε, αλλά δεν υπάρχει θέμα, παρανόηση
Αν δεν ήξερα τι δουλειά κάνεις θα πίστευα ότι έχεις σοβαρό θέμα στην κατανόηση κειμένου
απαντησε μου να ξεκαθαριστει το θέμα, απλο ειναι, ειμαι χαζος εγω δεν καταλαβαινω απο διαιτησια (μαζι με var, διαιτητες κ Λανουα)
Βαριέμαι να πάω πιο πίσω, αυτό σου κάνει;
λειπω καιρο απο Ελλαδα και ισως δεν καταλαβαινω τι λενε τα κομπιουτερ και οι αριθμοι
Λοιπον ; χτυπιεσαι για ενα τραβηγμα που ΔΕΝ ηταν πεναλτυ, αυτο λες τόση ώρα και παρανοήσαμε όλοι και πηδηξαμε το τοπικ ?
Σορρυ, έλεγα για την κόκκινη του Ρελβας.
Αυτό ακριβώς λέω. Ήταν ένα τράβηγμα που ΔΕΝ ήταν πέναλτι και η ΑΕΚ αδικήθηκε 100-0 από τη διαιτησία. Επίσης εγώ σκότωσα τον Λαμπράκη και τον Τζίμι Χοφα. Τι άλλο θες να ομολογήσω τώρα που με έχεις στρίμωξει;
Μια ωρίτσα σας άφησα, το μπουρλοτιάσατε το τόπικ. Τουλάχιστον έκανε κανείς μάκια το χεράκι του κυρίου Μάριου, να γειάνει;
απίστευτα πράγματα, αναιρείς τα ίδια τα πράγματα που γράφεις ο ίδιος. και κάνεις και σχόλια για κατανόηση. τέσπα όλα γραμμένα είναι, τη θέση μου στην έχω πει και κατ’ ιδίαν και την έγραψα και παραπάνω. Ας διαβάσουν όλοι όσοι έχουν όρεξη και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
ΥΓ - τον Mandrake τον ξέρω 20 χρόνια. παλιά που ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος, υπήρχε κάποια συνεννόηση