προσπαθώ να δουλέψω, αλλα ομολογώ το κοκοκό δεν με αφήνει, φταίω; φταιω
Και σε μια (αλλη μια) προσπάθεια να καταλήξουμε ( κάπου, το παραπάνω παράδειγμα φίλοι που μας διαβάζετε από το σπίτι, είναι το όλο πρόβλημα της συζήτησης για τη διαιτησία, που γινεται πλεον μονο μεταμεσονύχτια και σε κάτι μπλογκ φανατικων.
cherry picking φάσεων, και μπαίνουμε στη λαγουδότρυπα του “τι λετε τώρα για το Χ, Ψ”. Ρουμπώθηκαν οι πράσινοι φίλοι της Κηφισίας και από τον κατακίτρινο Λανουά, που χτυπιόντουσαν 20 ποστ πανω για το πόσο τραβηγμα ειναι το πέναλτυ (που δεν ειδε ουτε ο διαιτητης, ούτε ο VAR, ούτε ο Λανουά, αλλά τι ξέρουν αυτοί ; σάμπως ειναι η δουλειά τους), και αφού ρουμπώθηκαν, κοκοκό, και τώρα βρήκαν μια άλλη φάση, που δεν ειχαν δει αρχικά, για να δικαιωθούν (!).
Ολα αυτα θα ειχαν πολλη πλακα στο τοπικ του ΠΑΟ, ή στο καφενείο των φιλάθλων, αν δεν μας έπρηζαν εδώ.
επειδη ομως όντως πρέπει να δουλέψω δυστυχώς, αλλά έχω και εμπειρία με μικρά παιδιά -
παιδιά δίκιο έχετε. πάτε να παίξετε τώρα. ευχαριστούμε
Δεν ασχολουμαι πολυ τι λετε εδω μεσα για διαιτησια γτ ολοι καμμενοι ειμαστε. Ειδικα εσεις ομως Προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση να ρθω να δω τι γραφετε στα δικα σας οταν αδικειστε η οτιδηποτε.
Απο ποτε αυτο που περιγραφεις ειναι κοκκινη? Δεν λεω αν ειναι η οχι Πχ ο Σειταριδης ειπε οτι δεν ειναι. Δηλαδη θες να μου πεις εσυ οτι το πεναλτι της Κηφισιας ηταν? 5ο λεπτο και συνεπακολουθο δυο κιτρινες για διαμαρτυριες. Αντε μετα να παιξει τον Τετει ο Μουκουντι. Η κιτρινη του Βιντα στον αερα ηταν? Στην ΑΕΚ δεν επρεπε να δωθει πεναλτι το χερι οπως ειχε δωθει στον ΒΙντα με τον Αρη και τοτε λεγανε αλλα οι Λανουαδες? Δεν υπαρχει και δευτερο ισως πεναλτι στο αγκαλιασμα Του Πιερο?
Ευτυχως παντως που βρηκε τοσους οπαδους η Κηφισια γτ οι ιδιοι ειχαν λιγο αξιοπρεπεια και αυτογνωσια να μην ασχοληθουν με την διαιτησια.
Πολυ κουραση παιδια γενικα. Επαναλαμβανομαι και εγω. Το χω ξαναπει το κουραση καμια 15φορες σιγουρα
Δεν παρεξηγω σιγα. Ειμαι καμμενος με τη ομαδα μου και μ αρεσει να την συζηταω και να την “αναλυω”. Απλα θεωρω εξτρα καψιμο να παρακολουθεις τι λενε οι διπλα για διαιτησιες κτλ και να περιμενεις να τους την πεις. Σορυ κιολας μπορει να σας φαινεται ασημαντο, αλλα εγω δεν γουσταρω να ρθω να σας κανω πλακα η να σας παω κοντρα. Μπορει να ναι δικη μου μλκ δεν αμφιβαλω.
Οσο για τον Παντελα @Sevek ξερω οτι ειναι καλοπροαιρετος και κανει πλακα αλλα συνηθως ακολουθουνε κ σοβαρες αιχμες η κοντρες.
Εν τώ μεταξύ όλη τη συζήτηση για διαιτησία την ξεκίνησε η ΑΕΚ και οι Ακετζηδες. Οι “βαριέμαι να μιλάω για διαιτησία” και οι “η διαιτησία δεν επηρεάζει τα πρωταθλήματα την εποχή του var”.
Εμείς αυτό που είπαμε και λέμε είναι ότι ήταν ένας κακος διαιτητής που μοίρασε τις φάσεις δεξιά και αριστερά κάνοντας λάθη και για τις δύο ομάδες. Εσείς εδώ μέσα βλέπετε μόνο τα λάθη κατά σας (υπήρξαν) αλλά όχι τα υπέρ σας. Κατά τα άλλα τσερι πικινγκ κάνουμε εμείς, ναι.
Φυσικά τον κάθε Λανουα, sdna, Τσάρλι και Καίσαρη τους επικαλουμαστε μόνο όταν μας βολεύει. Όταν δε μας βολεύει λέμε άλλα. Εγώ θα πρότεινα να κοιτάμε με τα ματάκια μας και όσο γίνεται χωρίς γυαλιά. Αν εσείς με τα ματάκια σας δε βλέπετε τράβηγμα φανέλας ή βλέπετε ότι η φανέλα τραβιέται επειδή πέφτει (!) ο Τετεη και όχι ανάποδα, μια χαρά, όλα καλά.
Κατά τα άλλα σε όσα λέτε για μας, έχω ένα και μόνο ταιριαστό αντεπιχείρημα: “καθρεφτάκι”
ρε συ @mandrake ας το λήξουμε. πραγματικά γιατί επανάρχεσαι; και μάλιστα κάνεις εσύ τσέρι πίκινγκ! για το κράτημα σε Πιερό και Γιόβιτς στην ίδια φάση στο 85’ γιατί δε λες;
η συζήτηση για τη διαιτησία θα είχει 20 ποστς λιγότερα αν δεν έμπαινες να γράψεις για μια ρημαδοφάση που μάλλον μόνο εσύ ασχολείσαι.
και συγγνώμη που θίξαμε το θέμα της διαιτησίας για ματς της ΑΕΚ στο θρεντ της ΑΕΚ
Πόσες φορές θες να πω ότι υπήρξαν λάθος αποφάσεις και κατά τις ΑΕΚ; Να το βάλω υπογραφή σε όλα τα ποστ μου; Να το βάλω. Ξαναλέω. ΚΑΙ κατά της ΑΕΚ όχι ΜΟΝΟ κατά της ΑΕΚ
Πες όμως ξεκάθαρα ότι για τη φάση που έκανες χαμό πιο πάνω, έκανες λάθος.
Τη συζητηση δεν την ανοιξαμε εμεις. ισα ισα, λεμε οκ η διαιτησια ειναι οτι ειναι, ας μιλησουμε για μπαλα. στη συγκεκριμενη περιπτωση ηταν πιο εχθρικη απο τα συνηθισμενα και καναμε ενα σχολιο. και μετα αρχισε το σπαμ.
Πάντως σε αυτή την φάση, απ όσο είδα, πρώτα τον σπρώχνει ο Τετέι (ξεκάθαρο φάουλ) και μετά του τραβάει την φανέλα(ξεκαθαρο τραβηγμα και το σφυράς, αν δεν εχει προηγηθεί το πρώτο).
Όπως πάντα, αδιάφορη μου είναι η διαιτησία, είναι προφανές σε τι εποχή είμαστε πλέον (μετά την Τίγραια εποχή). Αν δεν έχει τραυματισμούς μέσα στη σεζόν, μια καλή ομάδα που παίζει μπάλα και όχι μισο μηδεν, θα ξεπεράσει τις όποιες ανορθογραφίες. Τώρα αν κριθεί τελικά ο τίτλος για 1-2 βαθμους, τα ξαναλέμε στο τέλος.