Θα κλεισω αυτη την πολυ χρήσιμη χρήση του περιορισμένου χρόνου που έχουμε σε αυτη τη γη, για να πω ότι It’s a free country, και εχεις το δικαιωμα της γνωμης σου κτλ, αλλα το γεγονος οτι η ιδια η Κηφισια, οι παικτες που ηταν στη φαση, το φιλικο στην ΑΕΚ SDNA κτλ δεν συμφωνουν μαζι σου, ισως θα επρεπε να σε προβληματισει λιγο.
τεσπα συνεχιζουμε / παρεπτιπτοντως ξαναειδα το πεναλτυ που πηρε οντως η Κηφισιά, και πάλι με πιασανε τα νευρα μου. Μπορει να υπαρχει παλι καμια κρυφη καμερα που να του τραβαει τα μαλλια του Τετεη ή να τον χτυπαει στο προσωπο και δεν το ειδαμε
Μάλλον θα έπρεπε να προβληματίσει εσένα το γιατί τρελαίνεσαι έτσι επειδή σου λένε ότι στο τάδε ματς η διαιτησία ήταν γενικά κακή, ούτε καν δηλαδή ότι ήταν υπέρ της ΑΕΚ. Πού να έλεγα και ότι ήταν σωστό το πέναλτι της Κηφισιάς, τι αντιδράσεις θα υπήρχαν. Btw πολύ μου αρέσει αυτό το ατράνταχτο επιχείρημα “τους είδες να διαμαρτύρονται;”. Αυτό έχει σημασία, όχι τι βλέπουμε στο ριπλέι.
Δεν τρελαίνομαι, απλά ομολογώ ότι το κυκλικό σπαμ με ενοχλεί καμπόσο. Ηταν εχθρικη η διαιτησια χθες και το λενε οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι σημερα (οσοι εχω ακουσει).
Επισης το οι διαιτητες εκαναν λαθη και για τις δυο ομαδες, ειναι το κλισέ που τερματιζει ολα τα κλισέ. Ναι νομιζω στο 17’, έδωσε και ένα ανάποδο άουτ, θα το έβαζες στην λιστα αν ειχες δει το ματς.
Καλα εδω δεν ειδανε το χερι στο γκολ που ακυρωθηκε. Τεσπα.
Πως θα παμε ρε παιδια με ΠΑΟΚ χωρις Μουκουντι και Ρελβας? Τι εγκληματα ειναι αυτα που χουν κανει με τους κεντρικους αμυντικους και το δεξι μπακ. Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να σκεφτεις οτι με 3 διοργανωσεις θα χρειαστουν και αναπληρωματικοι?
Προβλεπω τριαδα αμυνα με κανα Γκρουγιτς κεντρο, Βιντα δεξια, Πενραις αριστερα και ο θεος βοηθος με τις αργοκουρουτες.
Ανάλυση φάσεων από τον κύριο Λανουά, τον αρχιδιαιτητή. Ο κύριος Λανουά με δυο λόγια, λέει: μούφα το πέναλτυ του Τετέη, κακώς δεν αποβλήθηκε ο Πιερό για σκαριά στον αντίπαλο τερματοφύλακα, καλώς δε δόθηκε πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ στο χέρι από κοντινή απόσταση, σωστή η κόκκινη του Ρέλβας, σωστή η ακύρωση του γκολ της Κηφισιάς για χέρι, σωστό το πέναλτυ του Γιόβιτς.
Σύμφωνα με τον κύριο Λανουά, αφού το πέτσινο πέναλτυ δεν μπήκε, η ΑΕΚ πήρε μια μούφα κίτρινη στον Στρακόσια και γλίτωσε μια κόκκινη στον Πιερό, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ήταν και ευνοημένη τελικά , τσάμπα μάτωσε το χέρι του ο κύριος Μάριος
αρα στη φάση του ακυρωθέντος γκολ της Κηφισιάς, ούτε γκολ υπάρχει αλλά ούτε πέναλτυ λόγω VAR/τραβήγματος φανέλας αν κατάλαβα καλά. Κατάλαβα ; Σορυ δεν κάθομαι να το δω, εχω δουλεια σημερα
Ο (κιτρινομαυρος) Λανουά βασικά συμφωνεί με αυτο που σας λέμε 25 ποστ πάνω, αλλά εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις βλέπω.
Καλα το οτι υπαρχει κοσμος που συζηταει σοβαρα, δεν λεω εσας, το τι λενε οι υπαλληλοι του Μαρινακη και η υπαλληλος του Αλαφουζου για την διαιτησια καθε αγωνιστικης με ξεπερναει.
Έχεις δίκιο, εγώ θα διαβάζω τι λένε οι βαμμένοι που δεν έχουν χρόνο να δούνε ένα βίντεο αλλά έχουν χρόνο να φτιάξουν meme με κότες και σίγουρα πάντως, δε θα πιστεύω τα μάτια μου .
Τελικά η σκαριά του Πιερό ήταν αποβολή ή όχι; Τον όργωσε τον τερματοφύλακα, αν δεις φωτό ήταν σα να του είχε ξύσει τα πλευρά με τα νύχια του ο Wolverine