Αεκαρα

Αν αυτο δινόταν πέναλτυ, τότε από σφαγή της Σμύρνης, θα πηγαίναμε σε γενοκτονία.

Το συγκεκριμενο βιντεο δεν βοηθάει - και ο ιδιος ο Τετεη δεν μιλάει, ίσως επειδή νομίζει ότι μπαίνει γκολ. Αλλά ούτε πονάει, ούτε φωνάζει - ουτε η ομαδα/Λετο φωνάζουν.

Κανένα πέναλτυ, πάμε στην επόμενη γραμμή…

Δηλαδή τράβηγμα φανέλας και ανατροπή μέσα στην περιοχή (και μάλιστα όχι σε κόρνερ) δεν είναι πέναλτι; Γκουντ του νόου για την επόμενη φορά.

πρεπει να καθαρισω τα γυαλιά μου, γιατι τράβηγμα φανέλας δεν βλεπω

οκ αδικήθηκε η Κηφισιά για να κερδίσει η ΑΕΚ. πάμε παρακάτω

2 Likes

βλεπει κανεις άλλο τραβηγμα φανέλας ; και πεναλτυ ; που η χθεσινη διαιτησια, μια χαρα το εδινε αν ηθελε, δεν νομιζω να κρατιοταν

εδιτ : στο 4:50 το χερι μερα στην περιοχη / στο 7:55 το διπλο χτυπημα, μιας και μιλαμε για μαρς πεναλτυ. και δυστυχως τα στιγμιοτυπα δεν εχουν καν την κιτρινη στον Βιντα.

Δλδ ο αμυντικος της ΑΕΚ φευγει προς το τερμα, που παει και η μπαλα, και τραβαει για καποιο λογο μαζι του τον Τεττεη ; Να τον εσπρωχνε μακρια, το καταλαβαινω. Τον τραβαει προς την μπαλα ;

Εδω η ιδια η Κηφισια δεν καταλαβε οτι την σφαξανε, τι να πω. Ουτε οι δημοσιογραφοι.

1 Like

Κανένας λόγος να γίνεσαι ερειστικός. Εϊπα και πριν ότι δεν ευνοήθηκε η ΑΕΚ και συγκεκριμένα πλέον που είδα και τις φάσεις, το πέναλτι που παίρνει ο Τετέη είναι αστείο. Αλλά κι αυτή φάση είναι πέναλτι, πώς να το κάνουμε

image
image
image

Υπήρχε άλλη μία λήψη ακόμα πιο καθαρή αλλά όχι στα highlights, όταν έγινε η φάση και την έδειχναν μόνη της

Το βρήκα. Η κάμερα πίσω από το τέρμα. Το γκολ της Κηφισιάς που ακυρώθηκε για χέρι (vid) | SDNA

μα ρε συ το συζητάμε από το πρωί. δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις τόσο. μας βρήκες και το έγκριτο site του SDNA, πες μας και τι είπε ο Σπάθας το βράδυ στο Mega.

4 Likes

εν τω μεταξυ, ξαναειδα τη φαση του Γιοβιτς, που τον περναει για να βγει μονος, τον γκρεμιζει ο αλλος απο πισω, αλλα αυτο δεν ειναι “μαρς πεναλτυ”, και ειναι το αλλο - και στο αλλο λινκ που βαζεις, αν υπαρχει τραβηγμα, η καμερα δεν το εχει πιασει, καθως ο τεττεη πεφτει ηδη.

1 Like

Τι σχέση έχει ρε αγόρι μου το sdna; Γράφει κάποια άποψη; Το βίντεο σου λεω δες που έχει μία λήψη πισω από το τέρμα που δεν έχουν τα highlights; Πάιζει ρόλο που τη βρήκα στο sdna και όχι στο ενωση.γρ; Μα για όνομα δηλαδή, όταν μιλάμε για ομάδες πέφτει το iq μας στο μισό; Τι φάση;

το πιο ωραίο είναι ότι ΟΥΤΕ το sdna μιλάει για πέναλτυ που δεν δώθηκε. Πιο πολύ μοιάζει ότι ο Τεττεη στηριζεται στον Βιντα και καθως ο Βιντα μετακινειται, αυτος χανει τη στηριξη του και πεφτει , παρα κάποιο τράβηγμα φανέλας που δεν εχει δει κανεις στην Ελλαδα, περαν του Mandrake

1 Like

Άσχετο αλλά πόσο γαμάτο αυτό που έκανε εδώ το κανάλι της ΑΕΚ, που έβαλε όλα τα βασικά στιγμιότυπα χωρίς περιγραφή; Το κάνει πάντα; Είναι το όνειρό μου αυτό ε, κάθε αγώνας ποδοσφαίρου χωρίς σπικάζ (τουλάχιστον όχι από Έλληνα σπορτκάστερ).

Κατά τ’ άλλα συμφωνώ με mandrake, δεν θεωρώ ότι υπήρξε σφαγή της ΑΕΚ αλλά ότι η διαιτησία έκανε (σοβαρά) λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων. Ας πούμε το πέναλτι που δίνει στην Κηφισιά είναι αστείο (ΑΣΤΕΙΟ), αλλά δεν της δίνει ένα πολύ “περισσότερο” πέναλτι στη φάση του γκολ που ακυρώνεται. Btw monte εννοείται ότι όταν παρεμβαίνει ο VAR οφείλει να τσεκάρει όλες τις πιθανές παραβάσεις στην επίμαχη φάση. Έχουν υπάρξει ένα σωρό φάσεις τα τελευταία χρόνια όπου μπαίνει γκολ, λέει ο διαιτητής περιμένετε, τσεκάρει ο VAR, μετά από λίγο ακυρώνεται και λες ορίστε; Γιατί; Δεν βλέπω ούτε οφσάιντ ούτε επιθετικό φάουλ ούτε τίποτα (στη φάση που μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα). Αλλά αμέσως μετά, α, ναι ρε, υπάρχει επιθετικό φάουλ (π.χ.) στην αρχή της φάσης.

A τώρα είναι οκ το sdna. Ρε δεν παίζεστε. Εντάξει, πέφτει μόνος του ο Τετέη, η φανέλα που έχει μεγαλώσει κατά μισό μέτρο είναι επειδή ακούει χιπ χοπ και τις φοράει μεγάλες ο Τετέη και όλα καλά. Τι θέλω και ανακατεύομαι;

1 Like

το SDNA δεν ειναι οκ , αλλα με τα βασικα ελληνικα που ξερω, βλεπω οτι δεν λεει για πεναλτυ μαρς που δεν δοθηκε, εκτος αν μου διαφευγει.

οπως δεν λεει και κανεις αλλος εκτος απο εσενα. Το τι ανακατευεσαι , το εχουμε πολλοι απορία

επειδη ο mandrake το ειπε αυτο, αφου ειπε οτι δεν ειδε το ματς, να υποθεσω οτι το λες και εσυ, χωρις να εχεις δει το ματς ;

ευρυτερα ας καλεσουμε ολους να πουνε γνωμη για ματς που δεν εχουν δει, τσαμπα ειναι

Not true :face_with_raised_eyebrow:

Πέναλτι μαρς δεν ξέρω αν είναι, πάντως σίγουρα μπορούσε να το δώσει. Απ’ τη στιγμή δηλαδή που δίνει το άλλο στο πρώτο ημίχρονο! Και από τη στιγμή που θέλει να σφάξει την ΑΕΚ (!!!)

Δηλαδή δεν μπορείς να έχεις γνώμη για τη διαιτησία έχοντας δει 10 λεπτά στιγμιότυπα, όπου περιλαμβάνονται και οι αμφισβητούμενες φάσεις;

Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Μέχρι τώρα ήξερα (και συμφωνώ δηλαδή) ότι δεν μπορείς να έχεις γνώμη για το τι έγινε σε ένα ματς, ποια ομάδα έπαιξε καλύτερα κλπ, αν δεν δεις και τα 90 λεπτά. Αλλά ούτε για τη διαιτησία;;;;;

τον κρατάει από τον ώμο ο Βίντα, όσο προσπαθεί να πάρει θέση ο Τετέη, η φανέλα μεγαλωνει όσο πέφτει ο Τετέη χωρίς να πέφτει ο Βίντα και ενώ ο Βίντα, οκ τον κρατάει από τη φανέλα, αλλά δεν προκλήθηκε η πτώση από το τράβηγμα αλλά το τράβηγμα από την πτώση.

Δεν ηταν πεναλτυ → αρα θα μπορουσε να το δωσει → επειδη εδωσε το αλλο μη πεναλτυ στο Α → αλλα δεν το εδωσε → αλλα η Κηφισια επρεπε να παρει πεναλτυ → αρα η διαιτησια εριξε την Κηφισια-> αρα σφυριξε την ΑΕΚ → αρα η γιαγια μου εχει καρουλια

και ολα αυτα, χωρις να εχετε δει το ματς. Τελικα εγω τι καθομαι και ασχολουμαι αναρωτιεμαι.

Εντάξει, τώρα απλά παραλογίζεσαι. Εγώ δεν είπα τίποτα απ’ όλα αυτά. Είπα ότι η διαιτησία έκανε λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων. Σίγουρα κάποια απ’ αυτά ήταν σε βάρος της ΑΕΚ. Και μπορεί να υποστηριχθεί, ξαναλέω, ότι ένα απ’ αυτά έγινε και κατά της Κηφισιάς. Να το κάνω ακόμα πιο απλό;

1 Like

Εν τω μεταξύ ο ένας δε βλέπει τράβηγμα ο άλλος βλέπει τράβηγμα μεν που γίνεται επειδή πεφτει ο Τετέη όμως. Ο Τετέη πέφτει προς τα δεξιά και η φανέλα πάει προς τα δεξιά, αλλά η κινητήριος δύναμη είναι ο Τετέη, όχι ο Βίντα. Διανύσματα α λυκείου

1 Like