Αεκαρα

To ποδόσφαιρο που παίζει ο Νικολιτς δεν είναι ουτε φαντεζί ούτε τίποτα. Ούτε ρόμβους έχει, ούτε τεσσεράκτιο, ούτε τίποτα. Αν είναι ηλίθιος και δεν βάζει το καλύτερο σκυλί (Γιονσον) που έχει σε αυτή την θέση και βάζει Μάνταλους και Γκρουγιτς και δεν ξέρω και γω τι άλλο, δεν μπορώ να πώ κάτι. Ο τύπος πρέπει να πάρει πόδι.
Δεν είναι ότι δεν έκανε μεταγραφές. Οκ, δεν πήρε ΟΛΑ όσα ήθελε, αλλά πήρε παίχτες που θεωρητικά ήταν δικές του επιλογές. Τώρα αν συνεχίζει να βάζει ανύπαρκτους, επειδή είναι δικές του επιλογές, ενώ έχει τον παίχτη που μπορεί να του δώσει λίγο νεύρο (επιτέλους) στο κέντρο, δείχνει κάτι για τον ίδιο.

Μήτογλου ήθελα και γω, αλλά αυτό που έχει ειπωθεί είναι πως είχε ζητήσει διπλασιασμό αποδοχών. Οκ, μην τον ανανεώνετε ρε μάστορες, αλλά βάλτον να παίξει, δεν έχεις άμυνα αν δεν έχει Μουκουντί (όσο και αν δεν τον μπορώ, είναι ο καλύτερος παρτενερ του διπλανού σε αυτό το ροστερ)-Ρελβας. Η βάλε τον άλλον. Όχι όμως, Βιντα.

Πούλο χθες ο Νικολιτς, πάμε με Κωστένογλου ή σερ Τάκης. Ή να πάρουμε τον Χιμενεθ ξέρω γω. Ή τον Σάκοτα - πόσο χειρότερα να τα πάει? :rofl:

1 Like

Εγω δεν θελω να φυγει ακομα ο Νικολιτς αλλα εχεις δικιο σε αυτα που ρωτας.

Συνεχιζεται και η ειρωνια της τυχης. Εκτος και ο Ελιασον για κανα διμηνο. Ενας απο τους ελαχιστους παιχτες με χαρακτηρα και φυσικα σε μια απο τις θεσεις που δεν εχουμε αντικαταστατη με ευθυνη της διοικησης, του Ριμπαλτα και του κοουτς.

1 Like

Εκτός ο Ελίασον για (τουλάχιστον) ένα μήνα. Θα μπει για καθαρισμό στο γόνατο.

Δε θέλω να φύγει ο Νίκολιτς. Δεν είναι κακός προπονητής. Τουλάχιστον δεν μου έχει δείξει όσο είναι στην ΑΕΚ ότι είναι κακός. Προφανώς δεν είναι κανένας επιστήμονας. Αν ήταν θα δούλευε στην Premier League και όχι στην Ελλάδα.

Θεωρώ πως είναι αρκετά περίπλοκη η κατάσταση με τη διοίκηση και τα οικονομικά. Φαίνεται πως ο Ηλιόπουλος μετά τα ανοίγματα της προηγούμενης σεζόν (Λαμέλα κλπ), πλέον έχει γίνει πολύ πιο προσεκτικός. Σφιχτός θα έλεγε κανείς :stuck_out_tongue:

Και επειδή το χρήμα δε ρέει άφθονο αναφορικά με τα έσοδα (όπως έχουν πάρει οι άλλοι 3, είτε από ευρωπαϊκές πορείες είτε από πωλήσεις παικτών), φαίνεται πως την πάει βήμα-βήμα την ανανέωση της ομάδας.

Εκεί που δεν ξέρω τι γίνεται, είναι στον ρόλο που παίζει ο Ριμπάλτα σε αυτές τις αποφάσεις και τι αποδέχεται ο Νίκολιτς.

Ο Ριμπάλτα μίλησε ξεκάθαρα για 3 μεταγραφικές περιόδους. Οπότε αναμένω να δω κινητικότητα για τον Γενάρη, και μέχρι τότε δίνω κάποια ανοχή.

Ο Νίκολιτς όμως, οριακά από την πρώτη μέρα βγάζει στη σέντρα τη διοίκηση με ατάκες “περιμένω 2 παίκτες” και μαντέψτε…: δεν ήρθαν. Και πλέον βγάζει στη σέντρα και τους παίκτες της ομάδας “δεν είναι φιλόδοξοι” κλπ. Οπότε αυτά τα εκλαμβάνω ως πίεση προς τη διοίκηση (και Ριμπάλτα;).

Για φέτος και όπως έχει πάει η χρονιά μέχρι τώρα (ειδικά μετά τα δύο χαμένα ντέρμπι και σβηστά κιόλας) εγώ ελπίζω σε μια πρόκριση στον επόμενο γύρω του Conference και ίσως και σε κατάκτηση κυπέλλου. Αν ταυτόχρονα φανεί ότι όντως αναδιαμορφώνεται η ομάδα, θα είμαι οκ.

2 Likes

Πάντα θέλω να κάνω ένα σχόλιο με καθαρό κεφάλι από απόψεις τρίτων, και μετά μου αρέσει να διαβάζω σχόλια και εδώ και εκτός.

Η ομαδα δεν ηταν για πεταμα, παρα την περιρρέουσα υπεργκρίνια (αλλωστε, ΑΕΚ είσαι). τουναντίον, μέχρι το χαζοχέρι, έτρεχε, πίεζε και πάλευε.

απλά όταν εισαι Νικολιτς και έχεις δει τα σκορ πέρσι, πας και λίγο στο “να μην πάθουμε και τίποτα”. Λογικό/παράλογο, ένα μεγάλο σκορ μήνα Οκτώβρη, θα σκότωνε όλη τη χρονιά. Με τους ρόμβους το καλόκαιρι, και τις δηλώσεις τώρα, ειναι εμφανες οτι ο Νικολιτς δεν εμπιστεύεται το ρόστερ - και δικαιολογημένα πιστεύω.

ΑΛΛΑ - όταν γράφετε πιο πάνω “τι κράτησε τον Α και Β;”, να θυμήσω ότι η ΑΕΚ στο παρελθον ειχε δόσει πάρα πολλά λεφτά για να λύνει συμβόλαια. Συμφωνώ με το να τους βάλει - Γιονσον πρώτα απ’όλα, αλλά και Μήτογλου λέω εγώ, παίκτης Οντουμπάτζο δεν υπάρχει - αλλά να τους πληρωνε να πανε ανετοι αλλου, ειναι κρίμα.

Ο γκρουγκιτς ειναι με 2 παιχνίδια (και τι παιχνίδια !) σε 1 χρόνο. Θα παίξει , ό,τι παίξει, από Γενάρη.
Ο Ζοαο Μαριο δεν παιζει να ηταν βασικος σε 8 ματς με ποσα γκολ, και να ξεχασε την μπαλα στην ΑΕΚ.

Μακαρι να δουμε και άλλο Καλοσκάμη, όσο και να στραβώσει η χρονιά.

Με 3-4 γαμωγκολ από τον αστειο παικτη που λέγεται Πιερο, θα είχαμε αλλη κουβέντα τώρα.

Όταν φύγει ο Μάνταλος, θα κλαίτε εσείς που λέτε αυτά που λέτε. Δεν ξερω αν τον συγκρινεται με τον Ινιεστα, αλλα να κουβαλήσει μπάλες με ηρεμία, τον χρειάζεσαι. Χθες η ΑΕΚ δεν ηπιε θαλασσα στο κέντρο και αυτό ήταν ένα βήμα μπροστά, σε σχέση με τα περσινά.

τέσπα, έτσι θα πάει η χρονιά, με υπερβολές και αποθεώσεις. Θέμα προπονητη δεν έχουμε, ο άνθρωπος παλευει με ό,τι έχει.

2 Likes

Τον Λιβαϊ Γκαρσια δεν τον χαρισατε παντως :grinning:

πήρε 17 εκατομμύρια νομίζω και έδωσε περίπου 10 για τις φετινές μεταγραφές συν αποζημιώσεις σε Αλμέιδα, Λαμέλα, Μαρσιάλ κλπ. Είχε και τη χασούρα από πέρσι που την κάλυψε με ΑΜΚ 9 εκατομμύρια. Οπότε επειδή των δάγκωσαν κανονικά κάποιοι, μάλλον μαζεύτηκε και είπε να το δει πιο μακροπρόθεσμα

2 Likes

Θα κλαιμε γτ δεν δειχνουν καμια ικανοτητα στο να αντικαταστησουν παιχτες. Διαφορετικα ειναι πολυ περιορισμενος πλεον στο τι μπορει να κανει. Κατα τα αλλα καλα τα λες

1 Like

Το είπαμε πρώτοι εδώ,δεν μας άκουσαν από την ΠΑΕ,με μουκουντι,βιντα,ροτα,ρελβας στα μετόπισθεν θα είσαι σουρωτηρι πίσω.

Τα ζώα μου αργα,παλαίμαχοι,δενστριβογλου κλπ.

Θα άφηνα ως στοχο το πρωτάθλημα και θα κοιτούσα κύπελλο,2η θέση,να πάρω 2 αμυντικούς τον Γενάρη και να προχωρήσω στην Ευρώπη για να μαζευτούν πόντοι για καλύτερες μελλοντικές κληρώσεις.

2 Likes

Αρκετα θλιβερο να βλεπεις Λιουμπισιτς, Γκατσινοβιτς κ Γκρουγιτς να ταλαιπωρουν ετσι τον εαυτο τους κ μας. Τον Πηλιο να μην μπορει να πετυχει συμπαιχτη σε σεντρα οσο στρωμενη κ να ναι η μπαλα. Τον Πιερο να χανει αλλο ενα γκολ απο τα δυο μετρα.
Κ ολα αυτα με αντιπαλο μια ομαδα που παραπαιει στην β εθνικη κ η οποια εχει φαει 15 γκολ σε 7 παιχνιδια

2 Likes

ακουω το ματς και πρεπει να ειναι τραγωδια. δικαιολογει γιατι ο Νικολιτς βαζει μονο την πρωτη ομαδα, καθως η Β δεν μπορει να κανει τελικη στην Ηλιουπολη.

1 Like

παρωδία

1 Like

ΑΠΟΔΡΑΣΗ :sweat_smile: :sweat_smile:

1 Like

O μονος που εκανε καλες ενεργειες εβαλε κ το γκολ στην τελευταια φαση. Απαλευτη αποδοση συνολικα

1. κλείνω το στρημ στο 93’
  2. σκοραρει η ΑΕΚ

ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ;

3 Likes

Διαβάζει εφημερίδες ο Νίκολιτς.
Είπε καλά λόγια για τους παίκτες αν και δεν το αξιζαν.

Φώναξε βέβαια, προς την διοίκηση, ότι θέλει και άλλο ένα φορ. Περιμένει και αυτός υπομονετικά τον Γενάρη.

Το γκολ της ΑΕΚ, δείχνει το τι πρεπει να κανει η ομαδα για να ξεμπλοκάρει, μιας και θεωρω, οτι παρολα τα αμυντικα προβλήματα, το ΒΑΣΙΚΟ προβλημα ειναι στην επιθεση

1. Θες ενα επιθετικο στοχο, που να μπορει να σπαει μπαλες στους επερχομενους εξτρεμ
  2. Θες εξτρεμ να πατανε περιοχη και να σουταρουν
  3. θες εξτρεμ να πετυχαινουν το τερμα (ε Γκατσι ;; ε Πιερο ;:wink:

παιξε ρε Μποτρινι ενα 4-6-0 και παμε για πρωταθλημα, πρωτοι εδω.

Η ομαδα θελει μαλλον ψυχολογο, γιατι να γυρνανε τη μπαλα στον Μπρινιολι με την Ηλιουπολη, μαλλον ειναι για τρελαδικο

Μεγαλη απογοητευση αυτος ο Λιουμπισιτς.

Ο Μητογλου ακομα στα βουνα μονος κανει προπονησεις? Ο Γιονσον θα επιστρεψει ποτε στην 11αδα?

εχω θάψει τον μη-παίκτη Λιουμπισιτς από το 2023 στο φορουμ, αλλα κάποιοι λέγατε για κόλλες και στόκους και άλλα δομικά υλικά.

1 Like

Που το ηξερες οτι θα βγει πατατα? :rofl:

Αν οντως ειχε θέμα μαζι του θα τον ειχε εκτος ομαδας, να προπονειται μονος του κτλ.
Αυτο ειναι οντως φαρσοκωμωδια.

1 Like