Αεκαρα

δεν είδα το ματς…

θα πει κανείς σας τι έγινε ? άκουσα για σούπερ εικοσάλεπτο κ πιο σούπερ πελετιέρι…

Είκοσι λεπτά μπάλα και εβδομήντα κλωτσοσκούφι. Εχθρική διαιτησία με ένα πεντακάθαρο γκολ να ακυρώνεται, ένα πεντακάθαρο πέναλτι να μην δίνεται και ένα ακόμα κόψιμο με ανύπαρκτο οφ σάιντ. Και στις τρει περιπτώσεις πρωταγωνιστής ο Μπλάνκο. Πολύ καλός ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο. Κρατάω μόνο τα 20 πρώτα λεπτά και τους τρεις βαθμούς. Αν καταφέρουμε να παίζουμε σε όλο το παιχνίδι την μπάλα που παίξαμε στο ξεκίνημα δεν βλέπω να χάνουμε βαθμό φέτος στο ΟΑΚΑ.

ΣΑΧΑ: Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχα γράψει πως όσο καλός και αν ήταν θα ήθελα να τον δω σε ένα ματς που ο αντίπαλος θα κάνει κλασσικές ευκαιρίες. Χθες αυτό έγινε δύο φορές. Σε ένα τετ-α-τετ του Αγρίτη στο πρώτο ημίχρονο και μία εξ επαφής κεφαλιά (και πάλι του Αγρίτη αν δεν κάνω λάθος) στο δεύτερο ημίχρονο. Ειδικά η δεύτερη επέμβαση φανερώνει μεγάλη κλάση.

ΡΑΜΟΣ: Κακός. Βεβιασμένες κινήσεις επιθετικά, πολλές φορές έμοιαζε ανύπαρκτος και αμυντικά.

ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ: Έχει καταντήσει βαρετό να λέμε τα ίδια και τα ίδια για τον Κυργιάκο. Απίστευτος για μια ακόμα φορά.

ΜΑΪΣΤΟΡΟΒΙΤΣ: Καλούτσικος αλλά πούλησε πολλές φορές την μπάλα, πράγμα απαράδεκτο για παίκτη με τέτοια εμπειρία. Μετά την χθεσινή εμφάνιση, αν ήμουν ο Δώνης, θα έδινα ευκαιρία και στον Αλεξόπουλο στο επόμενο ματς.

ΧΟΥΑΝΦΡΑΝ: Ίσως η καλύτερη εμφάνισή του μέχρι στιγμής με την ΑΕΚ. Αμυντικά δεν απειλήθηκε καθόλου, ανέβηκε και αρκετά για να βοηθήσει επιθετικά.

ΜΠΑΣΙΝΑΣ: Πρέπει να βρει τα πατήματά του επειγόντως. Χθες δεν ήταν καν ανεκτός. Συνέχεια λάθη, μου ανέβασε την πίεση.

ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ: Απολαυστικός. Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Βρισκόταν απλά παντού, ξέρει πολύ μπάλα και είναι ίσως το καλύτερο αμυντικό χαφ του πρωταθλήματος. Με εμφανίσεις σαν την χθεσινή χαλάλι τα τρία μύρια που κοστίζει.

ΛΑΓΟΣ: Παίρνει συνέχεια ευκαιρίες από τον Δώνη αλλά δεν τις αρπάζει. Στο πρώτο 20λεπτό ήταν από τους καλύτερους αλλά μετά εξαφανίστηκε. Αν συνεχίσει έτσι του χρόνου θα παίζει σε κανέναν Πανιώνιο.

ΣΚΟΚΟ: Οι ατομικές του ενέργειες ήταν φωτιά για μία ακόμα φορά, πέτυχε και την γκολάρα που μας έδωσε την νίκη. Είναι κακό το ότι όσο και αν εντυπωσιάζει όποτε παίρνει την μπάλα, χάνεται για μεγαλα διαστήματα. Αν βγάζει ασίστ και πετυχαίνει γκολ όμως δεν με νοιάζει.

ΤΖΙΜΠΟΥΡ: Είναι φανερό πως βρίσκεται εκτός κλίματος. Είναι αποδεδειγμένα παικταράς γι’αυτό και θα κάνω υπομονή.

ΜΠΛΑΝΚΟ: Έβαλε ένα γκολ (αλλά ακυρώθηκε). Κέρδισε ένα πέναλτι (αλλά δεν δόθηκε). Βγήκε τετ-α-τετ και θα μπορούσε να έχει σκοράρει (αλλά κοπηκε λανθασμένα σαν οφ σάιντ). Έβγαλε και την εξαιρετική ασίστ για το γκολ. Πολύ καλός.

μανσον ο έντι γιατί κόπηκε ?

Όπα sorry… Ξέχασα την κριτική των αλλαγών.

ΧΕΤΕΜΑΙ: Μπήκε με πολύ όρεξη και πάθος στην θέση του Λαγού, στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Με άφησε αρκετά ικανοποιημένο με την αγωνιστικότητά του.

ΕΝΤΙΝΙΟ: Μπήκε στην θέση του Τζιμπούρ. Μου φάνηκε πως κάτι ήθελε να αποδείξει. Αλήθεια, σε ποιόν; Φάνηκε γενικά επηρεασμένος από το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο και μάλλον σε συνάρτηση με το πρόστιμο θέλησε να δείξει πως είναι καλός παίκτης και έπαιξε πιο πολύ για τον εαυτό του. Έκανε πολλές ατομικές ενέργειες, μερικές στιγμές έδειχνε πως ήθελε να περάσει όλο τον Ηρακλή. Μπάλα ξέρει γι’αυτό και του βγήκαν κάποιες αλλά θα μπορούσε να είναι περισσότερο ομαδικός. Έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0.

ΓΕΩΡΓΕΑΣ: Μπήκε στην θέση του Ράμος στα τελευταία λεπτά. Αλλαγή που έγινε απλά για γίνει.

να πω την αμαρτία μου?

Ο χθεσινός Κονέ θα είχε 10 ματς στη φετινή ΑΕΚ βασικός…

Δυστηχώς ο Κονε στην ΑΕΚ δεν θα έκανε ποτέ τέτοια εμφάνιση λόγω του παράλογου άγχους του.

συμφωνω απολυτα!!!ευκαιριες πηρε οταν ηταν στην ΑΕΚ και ολο σκατα επαιζε!!καλα καναν και των πουλησανε

MANSON 21 νομίζω ότι με κάλυψες απόλυτα με την κριτική απλώς θέλω να πω για τον Εντίνιο ότι ο μοναδικός φταίχτης που φαίνεται ο παιχταράς ξενερωμένος είναι ο Δώνης που έχει χαθεί στα συστήματα και στις επιλογές του.Δεν αφήνεις τους δημοσιογράφους να σου επιβάλουν την συμμετοχή του Τζιμπούρ αλλάζοντας σύστημα και πετάς έξω τον άνθρωπο που σου κάνει την γκολάρα στον αγώνα με τον βάζελο και αποδεδειγμένα σκοράρει με ευκολία που μόνο ο Blanco διαθέτει.Φροντίζεις να τον στηρίξεις και δυστυχώς δεν το έκανε την Κυριακή που έβαλε τον Τζιμπούρ.Και τώρα παίζεις με τις γατούλες και είσαι αναγκασμένος να βάλεις Edinho λόγω συμφωνίας μεταγραφής Τζιμπούρ και να ποντάρεις σε ένα άνθρωπο που είναι ξενερωμένος μαζί σου.Και συν τοις άλλοις χάνεις και τον Τζιμπούρ γιατί είτε λόγω φανέλας είτε λόγω ραμαζανιού δεν είναι και αργεντίνος μαλλιάς δεν μπορεί από το πρώτο παιχνίδι να βάλει 2 γκολ.Χαιρετώ ΑΕΚΑΡΑ

εγώ ήθελα κονέ στην ΑΕΚ - δεν κατάλαβα γιατί δεν χώραγε - ειδικά από την στιγμή που έφυγε ο ρίμπο…

ο έντι να κόψει τις βλακείες : μεγάλο παιδί είναι. ένα γκολ έβαλε, δεν πήρε κ την φανέλα σπίτι

Ο Κονέ δυστυχώς για αυτόν έκαψε το χαρτί του στην ΑΕΚ από την αρχή της χρονιάς μία με το παίζω ή μένω ελεύθερος πριν καν αρχίσει η προετοιμασία και μετά με την λαλακία του με τον Λαγό.Άσε που νοιώθω ότι μόνο αυτός φταίει που δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση τόσα χρόνια.Για τον Εντίνιο φίλε μου πρέπει μόνος του ο Δώνης να παραδεχθεί το λάθος του γιατί δεν νομίζω ότι έπρεπε να παίξει προχθές από την αρχή ο Τζιμπούρ χωρίς προετοιμασία και μέσα στο ραμαζάνι σώνει και καλά επειδή τον πήραμε με άνα κάρο λεφτά (μακάρι να βγούν λίγα για την αξία του) και μετά από εμμονή του Δώνη ενώ είχαμε stand-by καλύτερο παιχτάκι και μαυρούκο και που ταιριάζει περισσότερο στο 4-3-3 που θα παίξει τελικά ο προπονητής.
Μόνο σημάδια βεντετισμού δεν έχει δείξει ο Εντίνιο.Και για την ομάδα έπαιζε τόσο καιρό και στην τελική δεν πάιζει στην θέση που του ταιριάζει λόγω σωματοδομής.Και δεν νομίζω ότι ήταν σε κανένα αγώνα που έπαιξε πιο αρνητικός από τον Τζιμπούρ του ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ και όσο έπαιξε με τον ΗΡΑΚΛΗ.
Γειά σου ΑΕΚΑΡΑ

Καλα θα κανει ο Δωνης να βαζει τον Γεωργεα δεξι μπακ γιατι κ αμυντικα δυσκολα τον περνας κ επιθετικα ειναι αρκετα καλος χωρις να την ζαλιζει τη μπαλα… Ο Ραμος μου την δινει στα νευρα… Απο δικα του λαθη κ ο Τζιμπουρ εκανε το 0-1 περσυ με τον Πανιωνιο κ αυτος πουλησε την μπαλα στο 88’ κ φαγαμε τον γκολ απο τον Αρη… Το πρωταθλημα χασαμε απο τον ηλιθιο… Ειναι αρκετα “μικρος” για να παιζει βασικος στην ΑΕΚ. Γιατι δεν τον δινουμε καπου δανεικο για να ψηθει???

Α.Ε.Κ.= Αλλη Εντελώς Κατάσταση. Όποιος καταλάβει , κατάλαβε…Και το ‘‘χανουμακια’’ γιατί το έκρυψες? Είναι μυστικο?

Ενταξει μωρε χαλαρα…Εδω τους συμφορουμιτες πειραζω να γινει λιγο τζερτζελο.Chill out:)

Χανουμάκια …αλλά τα κοτοπουλάκια με κράνη δεν δίνουν εισητήρια στο τηγάνι τους.
Έτσι γιατί νομίζουν ότι δεν θα πέσει άλλη τεσσάρα φέτος.Χο!Χο!Χο!
Κάντε ένσταση ρε!!!

'ονιχμαν ΜΗΝ κάνεις χαρακτηρισμούς σε παρακαλώ…

κ εγώ ΑΕΚ είμαι, αλλά οκ, ήμαρτον

Δεκτόν! Η΄να πω καλύτερα ΑCCEPT?:stuck_out_tongue:

Φίλε πολύ καλή η ανάλυσή σου, θα συμφωνήσω. Να πω κάτι για Σάχα η απόκρουση ήταν απίστευτη για να μην πω ότι μας έδωσε τους βαθμούς σχεδόν. Όσο για Ράμος τρεχαντήρι είναι, αλλά η τελική του πάσα…κλάφτα Χαράλαμπε. Ο Χουανφράν δείχνει να εγκλιματίζεται και έχει μεγάλη ταχύτητα και με μπάλα στα πόδια. Για Τζιμπούρ συμφωνώ, καλά έκανε και τον έβαλε, αλλά πρέπει να διατηρηθεί ετοιμοπόλεμος και ο Εντίνιο, που πιστεύω είναι αυτονόητο.

Κάποιες διαπιστώσεις από το ματς της Ν. Σμύρνης:

1. Η ΑΕΚ έβαλε 3 γκολ και έκανε άλλες 3-4 φάσεις για γκολ με ΕΧΘΡΙΚΗ διαιτησία.

2. Ο Δώνης κάνει λάθος με την εμμονή του στους Μαϊστόροβιτς και Ράμος, αλλά με τον Πανιώνιο έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα. Σχεδόν μπασκετικό. Τα τεράστια σέβη μου.

3. Μπάλα ακόμα δεν έχουμε δει από την ΑΕΚ αλλά δεν παίζει καμία ομάδα στην Ελλάδα καλύτερα από εμάς αυτήν την περίοδο.

5)Με τέτοια διαιτησία δεν παίρνουμε πρωτάθλημα Π-Ο-Τ-Ε.

Ουτε με τετοια νοοτροπια οπαδων :slight_smile:

Συμφωνω κ επαυξανω…