Αεκαρα

Εσεις ρε Αρειανοι λετε οτι αμα ειχατε καλες διαιτησιες περισυ, θα περνατε πρωταθλημα!!! #-o

Εσυ δεν ξερω τι εισαι αλλα σιγουρα και η δικια σου ομαδα εχει λερωμενη την φωλια της. :stuck_out_tongue:

Ε, καποιος αντιπαλος να σακατεψει αυτον το γυφτο-Σουηδο μπας και τον ξεφορτωθουμε. Ηθελε και κλειστο 3ετες οταν ηρθε το κριαρι.

Ρε πηγαινε να δεις κανα ματς της Σαρλερουά εσυ και παρατα μας…

Tην εχει αλλα τι να λεει αυτο!!!

εμένα που μου αρέσε ο Σουηδός είμαι βλαμμένος ?

Όχι. Απλά άμπαλος :lol:

Χαχ! Καλα, στα μεχρι τωρα ματς ο Σουηδος ηταν μετριος αλλα δεν τον ειχα μπενιλικωσει οπως το 80% των οπαδων της ΑΕΚ. Ε χθες με σκασε ο καταραμενος. Βαλε ρε τον Αλεξο το μπουρι!

Οποιαδήποτε ομοιότης γνωστού Σουηδού αμυντικού με παλιό “αγαπημένο” ποδοσφαιριστή που άκουγε στο παρατσούκλι “Σκουριας” (=Ferugem) είναι καθαρά συμπτωματική… :wink:

Πού σε ρε Αλεξό να επιβάλλεις τάξη γαμώτο!!!

Ελα ρε! Κι αλλος δικος μας!:smiley:

Δεν ασχολούμαι και τόσο φανατικά, αλλά ο τύπος μέχρι στιγμής με έχει βγάλει από τα ρούχα μου!

Αξίζαμε την νίκη, παραλίγο λόγω κόρακα να χάσουμε, τελικά αποφύγαμε την ήττα και συνεχίζουμε. Αν πάρουμε και ένα Χ την επόμενη αγωνιστική στο “Καραϊσκάκη” θα έχουμε βγάλει ένα τρελά δύσκολο πρόγραμμα (τέσσερα στα πέντε παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής πολύ δύσκολα) χωρίς ήττα και μετά θα έχουμε μια οκτάδα αγώνων που πρέπει να κάνουμε 8 στα 8. Αγωνιστικά αυτό που με έφτιαξε ήταν ότι ακόμα και στα τελευταία λεπτά με το σκορ στο 2-1 δεν έγινε καμία κίνηση πανικού. Δεν έγινε ούτε μία γιόμα. Η ομάδα έπαιζε με πάθος για την ισοφάριση αλλά το έκανε ορθόδοξα και με την μπάλα κάτω.

ΣΑΧΑ: Δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο γκολ. Ούτε κακός, ούτε καλός.

ΡΑΜΟΣ: Πολύ κακό παιχνίδι. Όπως είπε και ο Δώνης έχει δυνατότητες αλλά χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Στο “Καραϊσκάκη” πρέπει να πάμε με Γεωργέα κατά την γνώμη μου.

ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ: Είχε την ατυχία στην φάση του πρώτου γκολ του Πανιώνιου αλλά κατά τα άλλα ήταν ο γνωστός, καλός Κυργιάκος. Είναι ο αδιαμφησβήτητος ηγέτης της άμυνας, τρέμω για το τι θα κάνουμε αν λείψει αυτός. Πήγε να ρεφάρει και την γκέλα του με την κεφαλιά-έτοιμο γκολ στον Εντίνιο στην φάση του ακυρωθέν γκολ αλλά κάποιος φαίνεται είδε ένα όνειρο και για λόγους που η επιστήμη ακόμα εξετάζει ακύρωσε το τέρμα.

ΜΑΪΣΤΟΡΟΒΙΤΣ: Στην φάση του πρώτου γκολ κάνει μια απίστευτη γκέλα. Το παιδί έχει πάθος αλλά κάτι τέτοια θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τον Μάχο. Χθες έμοιαζε γενικότερα εκτός τόπου και χρόνου. Α, ρε Δέλλα…

ΧΟΥΑΝΦΡΑΝ: Πάρα πολύ καλός. Σε κάθε παιχνίδι έχει ανοδική πορεία. Είναι το αριστερό μπακ που θέλω για την ΑΕΚ. Χθες ανέβαινε συνεχώς και οι σέντρες που έβγαζε ήταν πολύ καλές. Δυστηχώς στο “Καραϊσκάκη” θα πρέπει να επιτηρεί τον πιο ποιοτικό παίκτη του Ολυμπιακού και θα ανεβαίνει λιγότερο.

ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ: Εξαιρετικός. Μιλάμε ο άνθρωπος παίζει σαν κομπιούτερ. Με διαφορά το καλύτερο αμυντικό χαφ του πρωταθλήματος. Χθες έτρεχε σαν σκυλί, έκανε ελάχιστα λάθη, αν εβαζε και λίγο πιο δύναμη στο σουτ που έκανε στο 1-1 και το κάρφωνε θα ήταν ο MVP του αγώνα.

ΜΠΑΣΙΝΑΣ: Βελτιωμένος σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Μέστο παιχνίδι, έχω την εντύπωση πως δεν έκανε ούτε μία λάθος πάσα σε όλο το ματς. Τέτοια παιχνίδια περιμένω από αυτόν.

ΛΑΓΟΣ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός. Στην επανάληψη ακριβώς το αντίθετο. Θύμησε κάτι από τον Λαγό του Ηρακλή. Έβγαλε την μπαλιά για το 1-1, έκανε κάποιες καλές ενέργειες και συνέθεσε καλό δίδυμο με τον Χουανφράν. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην είναι φωτοβολίδα αυτή η εμφάνιση. Ο Δώνης τον πιστεύει και συνέχισε να τον πιστεύει ακόμα και όταν αυτός δεν τον δικαίωνε και τα αποτελέσματα μοιάζουν θετικά. Περιμένω διάρκεια όμως.

ΕΝΤΙΝΙΟ: Θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και το χάνει. Έτρεξε και πάλεψε πάντως αν και δεν βρισκόταν στην μέρα του. Αν βέβαια ο παίκτης πετυχαίνει γκολ δεν με χαλάει το να μην του πετυχαίνουν τα πάντα και αυτός πέτυχε γκολ, το οποίο αν μετρούσε θα μπορούσε να είναι και νικητήριο.

ΣΚΟΚΟ: Είναι παικτούρα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Χθες ήταν ο γνωστός Σκόκο. Παίρνει μπάλα λίγο αλλά όταν το κάνει μαγεύει. Το γκολ που πέτυχε ήταν άπαιχτο. Χαίρεσαι να βλέπεις την εναέρια εκτέλεση. Έχει ένα κακό. Βουτάει. Πρέπει να το κόψει. Γενικά με χαλάει αυτό στους ποδοσφαιριστές.

ΜΠΛΑΝΚΟ: Έτρεξε, πίεσε αλλά είναι παίκτης που αν δεν τροφοδοτηθεί σωστά δεν έχει αποτέλεσμα.

ΧΕΤΕΜΑΙ: Μπήκε αλλαγή και το πάλεψε αλλά δεν είναι για ΑΕΚ. Ούτε καν για αλλαγή.

ΠΑΥΛΗΣ: Μπήκε αλλαγή όταν το ματς είχε γίνει ροντέο. Δεν φάνηκε.

ΚΑΦΕΣ: Λυτρωτής. Όσο έπαιξε ήταν αξιοπρεπέστατος, πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης. Έθεσε υποψηφιότητα για βασική 11αδα στο “Καραϊσκάκη”. Αν ο Δώνης κατεβάσει την ομάδα με το σύστημα που έπαιξε στην Τούμπα και με τον Παναθηναϊκό, κάτι που μάλλον θα γίνει, τότε μου φαίνεται πως το τρίτο αμυντικό χαφ ανάμεσα σε Μπασινά και Πελετιέρι θα είναι αυτός.

εγώ πάντως είδα για 50-55 λεπτά ένα Πανιώνιο σαφως καλύτερο από την ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο.

επίσης, ο Κυργιάκος παίζει λες και είναι μια κλάση καλύτερος παίκτης από όλους τους συμπαίκτες του.

Φαντασου για τι ποιοτητα μιλαμε…

ας μην το συγκρίνω καλύτερα με τα cb του γαύρου ή τα δικά μας.
ο μόνος σε αντίστοιχο επίπεδο είναι ο Κοντρέρας.

+1
Ειπαμε, οπαδοι-οπαδοι αλλα μην λεμε και οτι θελουμε. Ο Κυργιακος ειναι λιρα 100. Στην αρχη μου φαινοταν πολλα τα λεφτα και τα χρονια του συμβολαιου του αλλα ετσι πως παιζει τα αξιζει 100%.

πλακα κανεις τωρα…αλλο ματς εβλεπες???η ΑΕΚ στο πρωτο τεταρτο και σχεδον σε ολο το 2ο ημιχρονο ηταν κυριαρχη του παιχνιδιου!!ο πανιωνιος εκανε 2 ευκαιριες και εβαλε 2 γκολ.ο πανιωνιος σχεδον ποτε δεν ειχε τον ελεγχο και μονο απο τις 2 αντεπιθεσεις εκανε οτι εκανε

Eχουμε και εμεις τετοιους τραγικους που τα πιστευουν αυτα, οπως καθε ομαδα. Παντως και γω το λεω αυτο, αλλα μετα σκαμε στα γελια και τρωω φαπες απο το θεριον :):slight_smile:

@Davidian: Θα δω disturbed ρε.

με την παρέα που το βλέπαμε πάντως όλο το πρώτο ημίχρονο συζητάγαμε για το πόσο καλύτερα κυκλοφορεί τη μπάλα ο Πανιώνιος. όλο το πρώτο ημίχρονο.

Πάλι στο 2ο ξεκίνησε κάπως καλύτερα, αλλά μετά όντως μόνο μια αντεπίθεση για το γκολ έκανε.

ερώτηση, ελάχιστης σημασίας. μήπως το κόρνερ της ισοφάρισης στο τέλος, είναι άουτ?

Απο τον Παπαδοπουλο ειναι 2 κλασεις ανωτερος συμφωνω,απο τον Αντζα ειναι καλυτερος στο ψηλο παιχνιδι,ειναι πιο δυνατος(aka θα κερδισει μια κοντρα πιο ευκολα,εχει μεγαλο πλεονεκτημα εναντι του αντιπαλου σε μια φαση με τζαρτζαρισμα) και βοηθαει πολυ περισσοτερο στο σκοραρισμα.Ο Αντζας ομως στο man to man και στην αντιληψη του χωρου ωστε να κοψει καθετες μπαλιες και να βγεις πρωτος σε μια μπαλια κατα την αποψη μου ειναι καλυτερος.Κι εχει και καλυτερη τεχνικη,που μετραει πολυ και στον αμυντικο(πρωτο κοντρολ,σοβαρο διωξιμο μπαλας κι οχι αυτα τα ελεεινα που κανουν οι περισσοτεροι Ελληνες αμυντικοι κτλπ)

δε ξερω αν ηταν αουτ το κορνερ της ισοφαρισης,αλλα αν αρχισεις με τα αν παει…και το 1ο γκολ του πανιωνιου λενε ξεκινησε με φαουλ του νικολαου στον εντινιο.τωρα δεν αλλαζει τιποτα!!!οτι εγινε εγινε το θεμα ειναι οι αρμοδιοι να τιμωρουν τετοιες διαιτησιες που κανουν τετοια λαθη και αφηνουν μαρκαρισματα τυπου μπαρκαουαν ατιμωρητα!!

πέρα από την μισή ευκαιρία του γκολ του πανιωνίου, είδατε κ τπτ άλλο ?#-o[-X