Πασχουμε στην αμυνα και αυτο ειναι ολοφανερο,το δυδιμο μαιστοροβιτς-κυριακου δεν δειχνει να εμπνεει εμπιστοσυνη στα μετοπισθεν,καποιες φορες ο κυριακος παλευει μονος του.Πολυ χαζο αυτογκολ του κυριακου.
Απο την αλλη το οτι ισοφαρισαμε στο 94 δειχνει οτι δεν τα παραταμε και ετσι πρεπει να γινεται σε καθε ματς,να το παλευουν μεχρι το τελος.
Καλά πήγε η ομάδα με δεδομένο ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 1-0 ήταν το αυτογκολ του Κυριάκου που είχε παγώσει τους παίχτες ενώ στο 2-1 το ακυρωθέν γκολ του Εντίνιο.
Αλλά και πάλι το πάλεψε και πήρε το βαθμό που ίσως αποδειχτεί πολύτιμος.
Πιστεύω ότι δεν θα παίρναμε βαθμό στο τέλος, αν δεν είχαμε Δώνη πάγκο. Ο τύπος κοουτσάρει μπασκετικά. Αν μπορούσε να πάρει και τάιμ άουτ, θα το έκανε.
Προς το παρόν δεν με πείθουν Ράμος, Μαϊστόροβιτς, Μπασινάς. Πρέπει να δοκιμαστούν (πάλι) Γεωργέας, Αλεξόπουλος, Ρίκκα (Πλιάτσικας). Ο Μπασινάς παίζει σαν τον περσινό Ζήκο.
Κριαρι τον θεωρω γιατι ειναι επιρεπης στα μαρκαρισματα και στις καρτες,με λιγα ατσαλος.Και ναι εξακολουθω να πιστευω οτι η αμυνα της ΑΕΚ με τον παπασταθοπουλο θα ηταν πιο αξιοπιστη απο οτι ειναι τωρα με τον κυριακο. Εγω δεν μπαινω στο τρυπακι να κανω συγκριση τον 29 χρονων και βαλε κυριακο με τον πιτσιρικα παπασταθο απλα λεω οτι θα προτιμουσα να ειχαμε κρατησει τον παπασταθο παρα αυτο που καναμε με τον κυριακο,5ετες συμβολαιο με 1 εκ ευρω απολαβες.:roll:
Ένα πράγμα που κάνει μπαμ στη φετινή ΑΕΚ είναι η " περίεργη" λειτουργία του άξονα της ομάδας. Οι Μπασινάς και Μαιστόροβιτς είναι εκτός κλίματος , με αποτέλεσμα τα αντίπαλα αμυντικά χαφ να διακρίνονται σε κάθε παιχνίδι.
Κανεις δεν θα μπορουσε να πει οχι σε αυτο το διδυμο… Ουτε η Αρσεναλ (που λεει ο λογος…)!Ο Αλεξο ρε γαμωτο που ειναι??? Ο Δωνης γιατι δεν τον βαζει σε κανενα ματς?
Τουλάχιστον για τα επόμενα τέσσερα χρόνια πάντως οι δυό τους θα είναι ο δίδυμο της Εθνικής. Ακούγεται έντονα πως έκλεισαν από τώρα οι Κατσουράνης, Σεϊταρίδης και Καπάνταης για τον Ιανουάριο.
Κύρος Βασσάρας στο ντέρμπι και τα μυαλά στα κάγκελα !!! Ετοιμαστείτε για πολύ γέλιο την Κυριακή !!! Και εμείς και ο ΟΣΦΠ θα έχει παράπονα στάνταρ !!! Το κακό είναι πως ακόμη θέλουμε πάρα πολύ δουλειά ! Το ματς την Κυριακή είναι μια καλή ευκαρία να δείξει η ομάδα απο τι μέταλλο είναι φτιαγμένη γιατί μέχρι τώρα τα έχει πάει πολύ καλά (δε μάσησε στην Τούμπα, ούτε παράτησε το μάτς με τον Πανιώνιο).
Δεν με χαλαει ο Καπανταης για αλλαγη. Τωρα που του πεσε και η μυτη μετα απο μηνες στην εξεδρα…
Μου φαινεται η θα πρεπει να χρυσοπληρωσουμε τον για να παρουμε τον Γιουρκα παροτι δεν εχει παιξει μπαλα εδω και 4 χρονια?
Για Κατσου δεν λεω πολλα.8)
Ετσι οπως ειναι τωρα οι Σαμαρας και Γκεκας… ειναι απλησιαστοι οικονομικα για καθε ελληνικη ομαδα. Για τον Στελιο η καλυτερη απαντηση ειναι απο κατω.
έχω την αίσθηση ότι θα βάλει τον τζιμπούρ ο δώνης… δε μ αρέσει που δε βρίσκει ψιλοσταθερό κορμό και θέσεις για τους παίκτες. τέσπα, ελπίζω μέχρι μέσα νοέμβρη να χει στρώσει το πράμα (και να μην είμαστε 28 πόντους απ την κορφή!)
εγω τον πιστευω πολυ το δωνη και τους παικτες!! την αγαπαω αυτη την ομαδα και σχεδον γενηθηκα με αυτη διπλα στο πλευρο μου:) θα εξηγησω αλλη φορα ειμαστε πολλοι αεκ εδω μεσα?
έχουν να σκουπιστούν με το χαρτί από το CAS δυστυχώς…
ο Δώνης με την περσινή Λάρισα έπαιξε όμορφα μέσα στο Καραϊσκάκη. ο Φερέρ έχασε το ματς χωρίς λόγο με μισή ευκαιρία του γαύρου. η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη, με Μπασινά/Ράμος στον πάγκο και Νικόλα/Καφέ ή Πλιάτσικα μέσα κ να πάρει το ματσάκι…
Η ανάλυση, ο Δώνης έπαιξε καλά στο Καρααϊσκάκη με τη Λάρισα ενώ ο Φερέρ έπαιξε άσχημα με την ΑΕΚ είναι όλα τα λεφτά. BTW, εσύ δεν έλεγες ότι πέρσι στο Καραϊσκάκη ήσασταν πολύ καλύτεροι? :-k