Αεκαρα

ναι ήμασταν, ελπίζω να θυμάσαι την μισή σας ευκαιρία.

απλά ο Φερέρ άνοιξε την ομάδα στο τέλος χωρίς λόγο κ φάγαμε ένα άκυρο γκολ επίσης χωρίς λόγο.

το ματς με Λάρισα το είχα ακούσει από ράδιο.

βαριέμαι να σου λέω πάλι τα ίδια πράγματα ρε συ. οκ διαφωνείς. ή πες κάτι άλλο, ή πήγαινε στο τόπικ σας να λέτε για τα θηρία της νόρτζελαντ.

το κακό είναι ότι το ματς δεν θα το δούμε λόγω ρεμρεμρεμ. κρίμα.

Όχι, θα κάτσω εδώ να σε πρήζω. :stuck_out_tongue:
Προτιμάς REM από ντέρμπι? :o

κυριακη κοντη γιορτη. παντως φιλε ομοιδεατη εγω πιστευω σε θετικο αποτελεσμα και αστους να λενε. :wink:

Θετικό αποτέλεσμα θα είναι και το Χ?

η αεκ παιζει παντα για την νικη.οποιοδηποτε αποτελεσμα περαν της νικης θα ειναι αποτυχια.

Δύσκολα σε βλέπω να νικάς στο Καραισκάκη…

γιατι τι ειναι το καραισκακη;

Την δεδομενη χρονικη στιγμη δεν εχεις την ομαδα για να νικησεις εκει.Απλά ο Ολυμπιακός εχει 2-3 μοναδες που μπορουν να κάνουν την διαφορα σε ντερμπυ.Οχι πως εχει την τρελη ομαδα…Κανενας μεγαλος δεν εχει…

αστοχο το σχολιο σου. εχω νικησει τον ολυμπιακο και τον παναθηναικο με πολυ χειροτερους παιχτες και θα φοβηθω τωρα που εχω πιο ποιτικη ομαδα. δεν νομιζω… :-s

Eνώ η ΑΕΚ δεν έχει;

Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη μονάδα στο πρωτάθλημα. Γκαλέτι

η αεκ αυτη τη στιγμη εχει βγαλει 4 παιχνιδια αητητη απο τα οποια πιστευω οτι οι αλλοι δυο δεν νομιζω να παρουν ουτε βαθμο…

Ωπα κατσε.Δεν θεωρω οτι εχεις ποιο ποιοτικη ομαδα σε σχεση με προηγουμενα χρονια!Παλιοτερα επαιζες καλυτερη μπάλα!Φετος μεχρι στιγμης δεν βλεπεσαι!Δευτερον εγω μιλησα για το Καραισκακη!Ποτε τον νικησες εκει μεσα και δεν το θυμαμαι?Και εμας φετος μας νικησες με ενα ψευτικο πεναλτυ!Δεν ημασταν καλυτεροι στο ντερμπι συμφωνω,αλλα οχι ετσι.Πριν απο αυτο είχες να νικήσεις τον ΠΑΟ καιρο νομιζω…

Ναι, δεν διαφωνώ… Πάμε παρακάτω…

Αν συγκρινεις τον Γκαλετι,τον Κοβασεβιτς και τον Ντιογο του Ολυμπιακου δεν θεωρω οτι εχει!Μην μου πειτε τον Σκοκο για μοναδα!Καλος παιχτης αλλα δυσκολα παιρνει την ομαδα στις πλατες του οπως εκανε ο Λυμπεροπουλος παλιοτερα…

παω πασο αν θεωρεις τον μαλμπασα και τον κοντη καλυτερους απο ραμος και χουανφραν και τον κυριακιδη καλυτερο του μπασινα… αλλα θα σου πω οτι σας νικησαμε γιατι πολυ απλα παιξαμε πολυ καλυτερα απο εσας.οσο για το πεναλτι εγω θα παρω το μερος του παιχτη μου και θα πω οτι οντως ειναι πεναλτι και οτι τον τραβαει ο σπυροπουλος.οτι δεν βλεπομαι ειναι σχετικο αν δεν βλεπομουνα θα ειχα χασει αλλα και παλι δεν εχω απωλειες αυτο κατι λεει… αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες να με κερδισεις αρκετα χρονια θυμαμαι δυο τριαρες και ενα αποκλεισμο απο το κυπελλο… την πρωτη χρονια του φερερ σε εχω κερδισει στο οακα 1-2…

Ε εντάξει ρε συ δεν ειπα και τον Μαλμπασα και τον Κοντη.Θεωρώ οτι απλά επαιζες ελκυστικοτερο ποδοσφαιρο αυτο ειπα!Αλλο αν δεν ειχες ουσια.Αν μπορεσεις να παρεις φετος τιτλο θα σου πω μαγκια σου,αλλα μεχρι στιγμης δεν θεωρω οτι εισαι καλυτερος απο αλλες χρονιες.Οσο για τον Μπασινα αστο.Οσο ηταν σε μας κριαρι τον ανεβαζατε,λουζερ τον κατεβαζατε(γενικα μιλαω εννοειται!).Μην μπουμε στην διαδικασια να συγκρινουμε τις νικες μεταξυ μας γιατι και γω μπορω να θυμηθω τις 2 τεσσαρες σε 2 χρονια.Δεν οδηγει πουθενα αυτο.Οσο για το πεναλτυ αυτη ειναι αποψη σου.

Ο Κοβάσεβιτς είναι παίκτης που αν δεν τροφοδοτηθεί σωστά δεν απειλεί ούτε στο ελάχιστο. Περίπτωση Μπλάνκο. Καρμπόν όμως. Δεν θεωρώ την παρουσία του στο ντέρμπι μεγαλύτερης βαρύτητας από ότι του Μπλάνκο. Ο Ντιόγκο θα τα βρει πολύ σκούρα με Κυργιάκο πιστεύω. Κανείς από τους δύο δεν είναι ικανός να κρίνει μόνος του το ντέρμπι. Ο Γκαλέτι όντως, αν βρεθεί στην μέρα του μπορεί να το κάνει. Τον φοβάμαι πιο πολύ από κάθε παίκτη του Ολυμπιακού. Γι’αυτό και τώρα που το σκέφτομαι ίσως είναι καλύτερα να παίξει ο Λαγός μπροστά από τον Χουανφράν ώστε να γυρνάει να βοηθάει στο μαρκάρισμα του Γκαλέτι γιατί ο Σκόκο δεν πολυασχολείτε με την άμυνα. Από την άλλη και ο Σκόκο δεν είναι παίκτης που μένει έξω από τέτοια παιχνίδια. Όπως έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα είναι παίκτης που εξαφανίζεται για μεγάλο διάστημα αλλά όταν πιάνει μπάλα είναι μαγεία. Θυμόμαστε όλοι με τον Παναθηναϊκό που ήταν εξαφανισμένος και σε δυο-τρεις περιπτώσεις πήρε την μπάλα από το πουθενά και τους έκανε άνω κάτω και παραλίγο να σκοράρει κι’όλας (δοκάρι). Από την άλλη όμως, αν παίξει και ο Σκόκο και με δεδομένο πως θα παίξουμε με τρία αμυντικά χαφ και μάλλον με τον Λαγό (ελέω Γκαλέτι) θα πρέπει να μείνει έξω ο Εντίνιο. Έτσι όπως το βλέπω τώρα η θέση που παίζεται είναι αυτή ανάμεσα σε Εντίνιο και Σκόκο. Και μην ξεχνάμε ότι ο Εντίνιο κόντρα στον Ολυμπιακό έχει κάνει το καλύτερο παιχνίδι του στην Ελλάδα. Δίλλημα…

με τον μπασινα δεν θυμαμαι να ειχαν ποτε οι αεκτζηδες προβλημα οπως ουτε και με τον λυμπεροπουλο γι’αυτο και ηρθαν στην ομαδα.τωρα οσο για τις τεσσαρες η μια ειναι στα πλει οφ (βλεπε κας) και η αλλη (η πρωτη) ελειπε η μιση ομαδα και ειχα ξεκινησει με τον κονε και τον μορα… θα μου πεις τι φταις εσυ, ετσι ειναι ομως το ποδοσφαιρο.

οχι ρε’συ γιατι μου το κανεις αυτο,ο μπλανκο ειναι παιχταρας, ο κοβασεβιτς δεν εχει βαλει ποτε γκολ με τακουνακι και με αναποδο ψαλιδι και αναποδες κεφαλιες…