Φιλε μου δεν θεωρω οτι ειναι σοβαρες δικαιολογιες αυτες που αναφερεις για τις 4αρες.Οταν εισαι μεγαλη ομαδα(και η ΑΕΚ ειναι τετοια),ψαχνεις να βρεις που φταιει η ομαδα σου και εφαγε τοσα και οχι οτι ειχε ελλειψεις η λογω CAS…Δηλαδη σε χαλουσε να κουνησεις σεντονι?Επίσης μπορω να σου πω οτι στα 3 που φαγα απο σενα μου βαλε γκολ απο το κεντρο εκεινος ο Σουηδος(μου διαφευγει τ ονομα του)!!100 φορες να το προσπαθουσε απο κει δεν το βαζε!!!Ειδα ομως οτι με ειχες κερδισει δικαια και δεν πολυσταθηκα σ αυτο.
Δεν έχει να λέει αυτό. Ποτέ όμως δεν τον έχω δει να παίρνει την μπάλα και να περνάει δυο-τρεις παίκτες. Να κάνει μια τρίπλα της προκοπής. Όπως και ο Κοβάσεβιτς, ξέρει να παίρνει καλές θέσεις μέσα στην περιοχή και αν τροφοδοτηθεί σωστά και στο σημείο που πρέπει είναι φονιάς. Και οι δύο ξέρουν να σπάνε την μπάλα σωστά στα πλάγια και να πιέζουν συνεχώς. Και οι δύο ξέρουν να κάνουν καλά αυτά τα πράγματα αλλά από μπάλα λίγα πράγματα. Εντάξει ο δικός μας έχει βάλει και ένα γκολ με τακουνάκι και ένα με ανάποδο ψαλίδι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι τόσες κλάσεις ανώτερος από τον Κοβάσεβιτς.
μου αναφερεις παλι παραδειγμα που γινετε μεσα στο γρασιδι. μεσα στο γρασιδι γινονται τα παντα εξω ομως απο αυτο δεν μπορουν να διορθωθον και πολλα πραγματα. ο δελλας,ο λυμπε,ο μπουρμπος γιατι εφυγαν για να πανε να παιξουν στο εξωτερικο δεν νομιζω. χρεωθηκαν κατα πολυ τον ξεπεσμο της ομαδας στα πλει οφ και τις δυο τεσσαρες. τελος παντων,οτι και να σου πω παλι θα βρεις να μου απαντησεις γι’αυτο θα ειμαστε εδω για να τα συζηταμε… :rockon:
Εννοείται:metal:
αυτο που λες ειναι θεμα παικτων και πιο χαρακτηριστικα θεμα δυνατοτητων. δηλαδη ο παιχταρας που ονομαζετε πιπο ιντζαγκι εχει κανει ποτε τριπλα; δεν νομιζω… και στη τελικη αν επαιρνε τη μπαλα και περναγε και 2-3 παιχτες που λες,θα τον ειχε τσιμπησει η αρσεναλ ή η λιβερπουλ…8)
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Το ότι ο Μπλάνκο (όπως και ο Κοβάσεβιτς και ο Ινζάγκι) δεν ξέρει μπάλα δεν σημαίνει πως δεν είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.
:thumbup:
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. Ας παιξει με Αλεξο γιατι τον βλεπω τον Σουηδο να τα κλανει τελειως στο Καραϊταβλι και τα γκιουμια να πεφτουνε βροχη.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Θυμήθηκε τον Τσάνκο χαχαχαχα! Τι παίχτες που είχαμε ω θεοί!
Πάμε σαν τότε…
ωπα εγω τωρα!![-X διαφωνω καθετα ! ασχετα απο τα 1τα ασχημα αποτελεσματα(ομονοια) η αεκ βλεπεται! παιζει δυνατα(αρκει ο κυριακος μονο) αλλα εχει και τεχνητες!:!::!: το γλολ το σκοκο ηταν μαγικο και δν θελω χαζομαρες!
Εγώ πάντως διαφωνώ μαζί σου. ¶σχετα από το ότι παίρνουμε τα αποτελέσματα, μπάλα δεν παίζουμε. Με τον Πανιώνιο πχ δεν είχαμε καλή παραγωγή φάσεων…
αποψεις ειναι αυτες! σε σχεση παντως με τα 3 προηγουμενα χρονια νομιζω πως φαινεται η αλλαγη! αχετο τωρα! εγω νομιζα οτι θα μας βγει ο μπερνς αλλα οφειλο να συμφωνησω αυτο που μου ειπε ο ξαδερφος μου(παοκτσης) σκετη απατη!
οκονσκι κ καραγκιοζόπουλος! τι μου θύμησες τώρα ρε 8O
και μια μερα πριν ειχανε κοψει και τουρτα οι αθεοφοβοι για την κατακτηση του προταθληματος, λογαριαζαν ομως χωρις τον ξενοδοχο…
Ποιες ηταν οι δυο τριαρες?? Δεν θυμαμαι ή μαλλον θυμαμαι μονο τη μια στο ΟΑΚΑ. Η αλλη?
στο κυπελλο μεσα στη λεωφορο 1-3
παμε με κυριακο αρχηγο. αντε να δουμε
εγω πιστευω οτι ειναι αυτος που θα δωσει πνοη και παθος στην ομαδα! η καλυτερη μεταγραφη του καλοκαριου! αντε και ο σκοκο!
!
Για μένα η καλύτερη μεταγραφή μέχρι στιγμής είναι ο Πελετιέρι. Όχι ότι δεν είναι τρομερός και ο Κυργιάκος αλλά είναι παίκτης από τον οποίο ξέρεις τι θα περιμένεις. Ενώ τον Αργεντίνο δεν τον ξέραμε και μέχρι στιγμής βγάζει μάτια.