Για μένα πρόβλημα ήταν ότι πηγαίναμε ΜΟΝΟ από τα δεξιά. Και νομίζω υπήρχε και τακτική να μην πέφτουν πολύ πάνω στον Ρότα γιατί δυσκολεύεται με τη μπάλα στα πόδια. Και όντως στο πρώτο ημίχρονο έκανε αυτό το εκνευριστικό που συγκλίνει προς τα μέσα, πέφτει πάνω σε ένα τοίχος παικτών και ή γυρνάει τη μπάλα πίσω ή τη χάνει.
Θα έπρεπε να βάζουμε περισσότερο τον Πενράης στο παιχνίδι γιατί έχει καλύτερη σέντρα και είναι πιο έξυπνος.
Παρόλα αυτά προσπάθησε χθες και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν από τους καλύτερους. Από αυτό βέβαια καταλαβαίνουμε πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο της ομάδας.
Μάριν πάλι σε χαμηλή απόδοση. Ο Ζοάο Μάριο δεν κατάλαβα σε τι θέση έπαιζε, γιατί αριστερό εξτρέμ δεν ήταν!
Ο Πινέδα ανέβηκε χθες και αυτό είναι το ευχάριστο. Ο μόνος στο κέντρο που προσπαθούσε, πίεζε, έπαιρνε τη μπάλα να βγάλει επίθεση.
Ο Πιερό ούτε τροφοδοτήθηκε αλλά και οριακά πίεζε… νομίζω χωρίς όρεξη χθες. Βγήκε και οφσαιντ σε μια διεκδικήσημη μπάλα από γέμισα του Στρακόσα που δεν είχε καν λόγο να πάει προς τη μπάλα…
Ο Γιόβιτς πάλεψε φουλ και μου αρέσει το στυλ του. Σεντερφορίσιο γκολ (και ας ακυρώθηκε).
Η ομάδα δε δημιουργεί και δε σκοράρει. Είναι πολύ μεγάλο θέμα και αργά ή γρήγορα θα το βρούμε μπροστά μας.
Από τις δηλώσεις του Νίκολιτς καταλαβαίνω ότι ισχύει αυτό που έγραψε ο Σαμπράκος (ίσως και κάποιος άλλος). Ότι δηλαδή του έχει δοθεί πίστωση χρόνου μέχρι την αναδόμηση (3 μεταγραφικές περίοδοι κλπ), οπότε δε φοβάται για τη θέση του, και επίσης μάλλον υπάρχει η άποψη στην ΠΑΕ ότι δε μπορούμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και λόγω του καθεστώτος, οπότε πάμε για 3. Για αυτό και είναι τόσο άνετος και λέει “πήραμε 3 βαθμούς κλπ”.
Επίσης, επειδή συνηθίζεται στην Ελλάδα να παίζουν αντιποδόσφαιρο οι “μικρές ομάδες” δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασκηθεί κριτική σε αυτή την προσέγγιση. Σωστά το έθεσε για μένα στις δηλώσεις του ο Νίκολιτς. Ρε φίλε δε γίνεται να κάνεις καθυστερήσεις από το πρώτο τέταρτο!!
Για την εμετική διαιτησία δεν έχω λόγια. Αλλά για αυτό πρέπει να σκοράρεις στις φάσεις που κάνεις, για να μην ψάχνεσαι μετά.