Σε ένα ματς που ο ΠΑΟ βάζει δυο γκολ επειδη άνθρωποι γλιστράνε στο γήπεδο, η παραπάνω έκφραση ειναι το λιγότερο, αστεία.
Εγω ειδα πολύ έλλειμα ποιότητας στον σημερινό ΠΑΟ - εφευγε στην πλάτη του κέντρου ο Τετε, και τον προλάβαινε (!) ο Πινεδα. η ΑΕΚ ηρθε κουρασμένη και με μισο επιθετικό, και έκανε περίπατο. Δεν ειναι υπερομαδα, μπορούσε και καλύτερα, αλλα συγνώμη που χαρήκαμε που κερδίσαμε. Να μας πεις από πόσα γκολ κ πάνω μπορούμε να ειμαστε ικανοποιημένοι.
Btw - “χάνεις” πέναλτυ, όταν το ρίχνεις στα πουλιά. Για τους φίλους του αθλήματος, κανένα πέναλτυ δεν χάθηκε - το έπιασε ο Φωτάρας.
Ενώ εμείς ειμασταν ξεκούραστοι μετά την Στουρμ…που παίζουμε ένα μήνα και βάλε με μισή ομάδα και τον Τετέ που ανέφερες σε όλα τα ματς να βγάζει αναγκαστικά 90λεπτα.
Ο περίπατος ποιος ακριβώς είναι; …Το 3-2 στις καθυστερήσεις μετά από λάθος του αμυντικού του ΠΑΟ; για να μην χάσουμε και το νόημα των λέξεων δηλ…
Τι θέλει να πει ο ποιητής; ούτε αυτός καταλαβαίνει μάλλον.
Ο περίπατος είναι ότι η ΑΕΚ ειναι άνετη 0-2, με τον ΠΑΟ να μην έχει ευκαιρίες, και να βάζει ένα γκολ από το πουθενά, επειδη γλίστρησε ο Στρακόσια. ο ΠΑΟ ειναι τοσο πιεσμένος που μένει με δεκα, και ο διαιτητής βγάζει τον Μαρίν, αδικαιολόγητα, με 2 κίτρινες, που δεν ήταν καμία.
Στο 2ο γκολ του ΠΑΟ, πάλι γλιστράει ο φοβερός πινέδα και προκύπτει το σουτ.
Τα “δωρα” του ΠΑΟ, λέγονται ελλειμμα ποιότητας. η ΑΕΚ, που ερχοταν απο ενα εξωφρενικό και παράλογο αρνητικό σερί στα ντέρμπυ, πηγε για να παίξει και να κερδίσει, και ευτυχώς δεν ήταν πάλι άτυχη, γιατι σε ενα 2-2, θα τραβάγαμε τα βυζιά μας πάλι.
Δεν ειναι η Ρεαλ, αλλα χθες (και ευρυτερα) ηταν καλυτερη απο τον ΠΑΟ και αν ο ΠΑΟ επαιρνε οτιδηποτε απο το ματς, θα ηταν κριμα για την ΑΕΚ - ακου και τους δημοσιογράφους.
Τα παραπάνω τα γράφω με το caveat οτι έχεις δει το ματς, και ότι έχουμε και οι δυο τα ελληνικά σαν πρώτη γλώσσα.
Παιδια να παιρνετε αριθμο πρωτοκολλου καθε φορα που θελετε να πειτε εδω κατι απο την γραμματεια του topic Παναθηναικος
Συνεχης πρεμουρα και λογοκρισια.
φιλοι ΑΕΚάρες που ειστε πιο χωμένοι στο ρεπορτάζ, βλέπετε να παίζει ο 18χρονος Ζωης Καραργύρης κάποια στιγμή φέτος ; στην ΕΡΑ λενε και για αυριο στο κυπελλο με ΟΦΗ
Σκεφτείτε πόση γκρίνια έχει το τοπικ, και ο άλλος που δεν μπορούσε να βάλει γκολ στον Ηλυσιακό/Αργυρούπολη/Γλυκά Νερά, πέρασε στην πρώτη τετράδα του κυπέλλου και απέφυγε το ενδιάμεσο στάδιο. Και ίσως το κάνει και στην Ευρώπη.
Με Πήλιο/Ρότα/Μάνταλο όλα αυτά ε.
edit - ξαναβλεποντας τις φάσεις με τον ΟΦΗ, νομιζω αυτο το ποδοσφαιρο θελει να παιξει ο Νικολιτς - κοντα οι παικτες, πολλες πασες, και τελικα μπουκα στην μεγαλη περιοχη, με κοντινη φαση στο πεναλτυ “παρτο/βαλτο”. Δυστυχως η ομαδα ειναι αργη, αλλα οι αυτοματισμοι φαινονται δουλεμενοι, τα δυο γκολ ειναι παρομοια σε λογικη.
Με ροτοπηλιομανταλους,ο καραφλας αν ειχε προσεξει με παοκ στη ΝΦ δεν θα εχανε,αλλα πιαστηκε κωτσος.Εν τω μεταξυ πως γινεται για οτι παικτη ενδιαφερομαστε να χωνεται ο βαζελος και εν τελη να τον παιρνει.
Μόνο για τετεη/Παντελίδη στεναχωρήθηκα αλλά ήταν λογοδοσμενοι. Κατά τα άλλα, δεν φαίνεται να έχουμε χάσει και κανένα σούπερ λαχείο, αν κ ντεσερς θα ήταν καλύτερα από Πιέρο. Αλλά και εγώ είμαι καλύτερος από Πιέρο .
Να δω τι θα λες αν τελικά η αρμάδα πάρει κάτι φέτος
Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, υπάρχει πλάνο, γκολ δεν μπαίνουν εύκολα, ΑΛΛΑ η ομάδα μας παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.-
Πιο ελκυστικό από τους υπόλοιπους, ίσως ο ΜΠΑΟΚ να μας κοντραρει.
να ρωτήσω εγώ κάτι εδώ μιας και μας παρακολουθούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.
φέτος υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος και κυπέλλου επειδή αγόρασε ο Παναθηναϊκός Τετέι και Παντελίδη από την Κηφισιά;
Κάποιος θα ρώταγε αν υπάρχει αλλοίωση όταν όλα τα media casually λένε ότι η Λιβαδειά και η Κηφισιά είναι αδερφά σωματεία με ΠΑΟ και αλληλοελέγχονται και δεν ξερω και εγώ τι - αλλα παιρνω απόσταση από αυτό το σχόλιο.