Δεν με ενδιαφερει η κατασταση της Φιορεντινα. Ιταλικη ομαδα ειναι με καποιους πολυ δυνατους παιχτες. Ειμαι ικανοποιημενος απο το στησιμο και την διαθεση της ομαδας. Αυτο μετραει για μενα. Η ομαδα πατησε καλα και ηξερε τι θελει. Ο Νικολιτς ειναι κανονικος προπονητης. Τον εχουν φαει οι πολλες απωλειες και οι γνωστες μεταγραφικες μλκς.
Ο Ζινι μαλλον ελαφρυ, αλλα χανει σιγουρα τον Παναθηναικο. Μεγαλη απωλεια για αυτο το παιχνιδι. Και λογω τραυματισμων και λογω κουρασης.
Ο Ροτα παιχνιδαρα χτες. Ο Πινεδα θυμιζει πλεον επανηλειμμενα τον Πινεδα της πρωτης χρονιας. Και ο Μαριν εξαιρετικος.
Words of wisdom
Και ο πηλιος έκανε 5 τελικές και φαίνεται ότι θέλει να αποδείξει πράγματα . Ο Νίκολιτς είναι κανονικοτατος προπονητής. Ελπίζω κάποιοι ψίθυροι να πάψουν.
Πάλι σούπερ Στρακοσια και το γκολ του γκατσι ( που δείχνει ότι έχει φοβερή ψυχολογική πίεση ) δείχνει ότι αν βάλεις τη μπάλα σωστά στο κουτί, ακόμα κ με το μπούτι ή τη σπάλα, κάποιος θα την σπρώξει στα δίχτυα .
Χθες μάθαμε ότι παίζει ακόμα ο ντε χεα ! Γουαου
Τεράστια νίκη με μια ομάδα να παίζει καλύτερα από την αντίπαλο , πράγμα που δείχνει ότι η ΑΕΚ έπαιξε για να νικήσει κ δεν έκλεψε τίποτα . Αλλά την είδα κ ξεπνοημενη στο τέλος, το ματς με τον ΠΑΟ θα είναι δυσκολο
Έχει δοκιμασία ο Νίκολιτς,Παο,Σαμσουσνσπορ έξω,αν πάρει 4 πονταλακια,έχει γίνει νεος αλμευντα.![]()
Και με 2 ποντους καλα ειναι. Με 4 πολυ καλα. Με 6 ποιος Αλμειδα ![]()
Μπράβο σας είπε κάνας τρίτος; Ε, σας λέω εγώ τώρα!
![]()
Κελεπουρι εφερε παλι ο Λανουα.
Μεγαλη κλαση ο Γιοβιτς. Αντιθετως αρκετα κακος ο Ζοαο Μαριο. Ανασφαλες πολυ το παιχνιδι του οταν εχει την μπαλα πισω απο το κεντρο
Ακατανοητο το ποσο χαλασαμε το παιχνιδι μας οταν μειναν με δεκα.
Γελαει ο κοσμος. Δεκαπεντε ποντους μακρια το παπουτσι του Μαριν.
You’re welcome, I guess
Πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι στο 0-2 και την αποβολή,οπότε χαλαρωσαμε,κακή νοοτροπία,εκεί κυνηγάς το 0-3 και διασφαλίζεις ότι αν γίνει 1 γκολ δεν θα κινδυνεύεις.
Μεγάλο διπλό. Μεγάλη νίκη.
Τα υπόλοιπα αύριο για να πέσουν οι παλμοί.
Και εμένα δε μου άρεσε καθόλου ο Ζοάο …
Ρότα παλικαρίσιος και πάλι.
3/3 στη διαβολοεβδομαδα πάντως ο Νίκολιτς - ματσαρα.
Εντελώς ΑΕΚ εμφάνιση.
Λογικό αποτέλεσμα. Δεδομένων των παραμέτρων/συνθηκών δεν είναι να κρατάς και πολλά ακόμα.
Πινέδα υπερπαίκτη μην τα ξαναλέμε.
Γιόβιτς είναι αρρώστια ο άτιμος.
Καποιοι παίκτες αρχίζουν και φορμαρονται μετά από καιρό που δεν είχαν καλές εμφανίσεις.
Μεχρι και ο Γκατσινοβιτς!!!
Πολλα συμπεράσματα από χθες.
Παει η ομαδα, με τους μισους στο νοσοκομειο, μετα απο καταθεση ψυχης, να παιξει με τον βασικο αντιπαλο για την τρίτη θέση, εκτός.
0-2 στο ημιχρονο, και άνετα θα έλεγα, με τον Γιόβιτς να ξεμπουκώνει και ελπίζω να παίρνει θάρρος για τη συνέχεια.
ο ρομβος, όλοι κοντά, με πολλους μπαλάτους στο κέντρο, μπορεί να μην ειναι φαντεζι ποδόσφαιρο, αλλα στραγγαλίζει και δίνει ασφάλεια σε μια ομαδα με αμυντικα κενα, και με χαμένα 9 σερι ντέρμπι.
Ο Νικολιτς, που δεν κοιμαται, ουτε παιζει ένα συστημα σαν τον (Μ)πελαδο, αλλαζει Πήλιο στο ημιχρονο που εχει κάρτα και κάνει χαζό μαρκάρισμα.
Τα μυστήριο με τις ατελείωτες κάρτες συνεχίζει, καθώς ειχα καιρό να δω τόσο άκυρες κάρτες όπως αυτές του Μαρίν, που δικαιολογημένα τράβαγε τα μαλλιά του. Θα μεινω στο οτι ο διαιτητης ηταν απο Β Γερμανίας και εδειξε τσαμπουκάς με τον πάγκο μας, ενώ τράβαγε τις καθυστερήσεις μέχρι σήμερα, για κάποιο πάλι ανεξήγητο λόγο.
Στο Β συνεχιζει στον ίδιο ρυθμό η ΑΕΚ, αλλά επειδή ΑΕΚ είσαι, στο ίδιο ματς γλυστράνε 2 φορές οι παίκτες της, και ο ΠΑΟ βρίσκει δυο απιθανα γκολ από το πουθενά, που τον ξαναβάζουν στο παιχνίδι. Αλλα ευτυχώς η θεά τύχη, και ο Ντραγκόφσκι, δεν αφήνουν την ΑΕΚ πάλι με την χαρά, και το αποτέλεσμα στέκεται δίκαια στο διπλό.
Στα μεμονωμένα, ο Στρακόσια μονιμα ψηλά σε απόδοση (και δεν γράφεται αυτό), ο πινέδα προλάβαινε τον Τετε, το κέντρο πηχτό σαν παραγωγή sludge δίσκου, ο Ρότα (που λετε ότι λέτε) είχε πνευμόνια μέχρι το 97 (και ενώ παιζει μόνιμα), ΓΙΟ ΒΙ ΤΣ με τιτάνια ψυχραιμία, και φυσικά Νικολιτς.
Για τον Νικολιτς θα πω, ότι μου αρέσει ότι φτιάχνει εντεκάδες με ό,τι έχει. Και αν ενισχυθεί τον Γενάρη, μέχρι που μπορούμε να ελπίζουμε. Του χρεώνω ότι στο 0-2, δεν πάει να τελειώσει το ματς (και τη χρονιά του ΠΑΟ), με ένα-δυο γκολ παραπάνω, αλλά ας ειμαστε ρεαλιστές, δεν μπορεί μια ομάδα να παίζει άνετα, στο ίδιο ματς, πολλά διαφορετικά στυλ/διατάξεις.
Τεραστιο διπλο, γιατι η ΑΕΚ απο πέρσι πιο πολύ πάσχει από ψυχολογία - ευτυχώς έληξε ένα άδικο σερί στα ντερμπυ, στον Β γυρο εχει τον ΠΑΟ μέσα, και βρίσκει συνέχεια πρωταγωνιστές.
Συνεχίζουμε - μόνο ΑΕΚ
Τόση ανάλυση για ένα ματς που ο ΠΑΟ σας έκανε δώρο (στην κυριολεξία) τρία γκολ και έχασε πέναλτι…
Ο λιγότερο χειρότερος κέρδισε χθες, τίποτα το ιδιαίτερο αυτή η ΑΕΚ.
φάε ένα μελομακάρονο. κερασμένο από τον Γιόβιτς ![]()
Δεν μου αρέσουν, ευχαριστώ πάντως.