Είχαμε καλομαθει να φορμαριζομαστε Γενάρη Φλεβάρη τα προηγούμενα χρόνια ![]()
Κρίμα που το τρεμπλ πήγε περίπατο αλλά προχωράμε
Είχαμε καλομαθει να φορμαριζομαστε Γενάρη Φλεβάρη τα προηγούμενα χρόνια ![]()
Κρίμα που το τρεμπλ πήγε περίπατο αλλά προχωράμε
Η κατάσταση ειναι σοβαρή, αλλά όχι κρίσιμη (ακομα).
Ο ΟΦΗ το ήθελε πιο πολύ, η ΑΕΚ γύρισε αργή. Καλός ο νεος επιθετικος, μοιραίος ο Καλοσκάμης, που ομως αν δεν παιξει και σε αυτα τα παιχνιδια, που θα παίξει ; Δυο δοκαρια - ένα να έμπαινε, το έκλεινε το τάβλι ο Ελμερ. Ωραιο το νεο κυπελλο, δινει κινητρα. ο ΟΦΗ ανεβασμένος επι Κόντη, και γενικα στρωτή ομαδα - πως να έχανε τέταρτη φορά σε μια σεζόν ;
Προχωράμε αλλα το ματς με τον ΠΑΟ έγινε ολα ή τίποτα.
Εκανε κατι απιστευτες μλκς. Κ το γκολ ουσιαστικα απο βλακεια του το τρωμε κ απο το γεγονος οτι ημαδα ειναι μονιμως κομμενη χωρις αμυντικο χαφ.
Πινεδα, Γιοβιτς εχουν ερθει λες κ ειναι στο καλοκαιρι παλι.
Ο Γιοβιτς εχει ρητρα να μην βγαινει; Για να παιξει ο Καλοσκαμης λογω κανονισμου επρεπε να νγει καποιος κ εβγαλε τον Ελιασον που ηταν ο μονος που τους απειλουσε στο πρωτο. Βγαλε ρε μαν τον Γιοβιτς. Η κανεναν. Κανει κ ο Νικολιτς ωρες ωρες κατι περιεργα.
Αδικαιολογητοι
Ε ναι ρε, η Αεκ δεν παιζει με κρυο !
Aληταραδες,αδιαφοροι,λιγοι,χεστες,μεσα σε δυο μολις παιχνιδια,γκρεμιστηκατε απο την κορυφη του πρωταθληματος και αποκλειστηκατε μεσα στη ΝΦ απο τον ΟΦΗ,σαν τιτικες,σαν τσιγκολελετες,ο Νους τους εκανε γιογιο στην αμυνα σουρωτηρι.
Αυτα.Αν δε,δεν κερδισετε ουτε τον βαζελο,ετοιμαστειτε να θυμηθειτε τα ταξι,θα φυγετε με ταξι.
Έχω μπερδευτεί, δεν θέλουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα με δυνατή επαρχία και ένα Κύπελλο με εκπλήξεις; ![]()
Προσωπικά ναι και χαίρομαι πολύ με το νέο φορμάτ του κυπέλλου. Ένα κύπελλο για τη Λιβαδειά ή την Κρήτη θα είναι απείρως σημαντικότερο από άλλο ένα για την ΑΕΚ
Ειδικά αν δεν απεργούν τα ταξί.
Δύσκολη στιγμή η χθεσινή. Η πρώτη με Νίκολιτς.
Το παιχνίδι με τον Άρη όπως και αυτό με τον ΟΦΗ χθες, μου θύμιζαν περσινά παιχνίδια με Αλμέιδα στον πάγκο, όπου η ομάδα ήταν κομμένη, χωρίς κέντρο και ο αντίπαλος να βγαίνει εύκολα σε αντεπιθέσεις.
Αυτό που με φοβίζει είναι μήπως η ομάδα επανήλθε στις μέχρι πρότινος εργοστασιακές ρυθμίσεις, τώρα που η μπάλα καίει και μπήκε το άγχος των στόχων.
Ένα άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την πτώση στα 2 πρώτα ματς, είναι μήπως κατά τη διάρκεια της επιστροφής έγινε κάτι σαν μίνι προετοιμασία ώστε να δουλευτεί η φυσική κατάσταση για να βγει η σεζόν μέχρι τέλους. Έτσι μπορώ κάπως να δικαιολογήσω που οι παίκτες φαινόντουσαν σκασμένοι.
Αρνητικά καθοριστικός ο Καλοσκάμης χθες, όμως είναι ένα παιδί 20 ετών, χωρίς εμπειρίες και παραστάσεις σε κρίσιμα ματς. Αυτό που πληρώνεις είναι ότι δεν υπάρχει ούτε άλλος ένας να μπορεί να μπει αλλαγή στη θέση του. Ας μην το φάμε το παιδί, έχει δώσει καλά δείγματα και έχει χρόνο.
οπαδοί σε κάζουαλ συζητήσεις → ε οκ, δεν μπορει μια ομάδα να κερδίζει συνέχεια
ΑΕΚ χάνει
οπαδοι μετά → πέφτουν να πεθάνουν
Αυτό που είπες ακριβώς. Δεν νομίζω να είναι μόνο στην κατηγορία οπαδών της ΑΕΚ βέβαια.
Ναι οκ…μας πίκρανε το χθεσινό. Χωράει κριτική αλλά όχι μηδενισμό. Ήμουν μέσα χθες κ παρόλο πας μας άφησε την ξενερα το αποτέλεσμα, δεν μετάνιωσα που μπόρεσα να πάω από νωρίς σαν εκδρομή, να χαρώ το γήπεδο μας, την συνύπαρξη με τον κόσμο μας κλπ. Οπότε προσωπικά κρατάω τις στιγμές που κάποτε δεν ήταν αυτονόητες ότι θα ζω/ζούμε σε ένας ματς της ομάδας μας κ προχωράμε.
όπως έγραψα παραπάνω, δεν μπορώ να πω οτι χάρηκα, αλλα ο ΟΦΗ το ήθελε παραπάνω. Και κέρδισε. Προτιμώ τέτοιες ήττες, από κάτι στραβοκλωτσιές μεσα απο 50 πόδια ή ματς με 0 φάσεις από την ΑΕΚ. Ειχαμε και δύο δοκάρια - ένα να έμπαινε, θα λέγαμε άλλα σήμερα.
Το θέμα της έντασης ειναι υπαρκτό. Σοβαρό, δευτερεύον, θα το δούνε οι αρμόδιοι. Ομάδα χωρις ενέργεια, δεν ειναι για τίποτα.
Το πρόστιμο δεν το πολυκαταλαβα,λέει ότι θα ακυρωθεί αν κάνουν το 3/3 με ΠΑΟ,Αστέρα,ΟΣΦΠ.Οχι,δεν σβήνεται ο αποκλεισμός με 3 νίκες σε δύσκολα παιχνίδια,λάθος προσέγγιση.
Τελειωστε τον μπενιτεθ,απλα και αεκτζηδικα,απο τη δεκελιας 3-0,αντε 3-1 να μην ειμαι υπεραισιοδοξος. ![]()
Για να δουμε. Το φοβαμαι εγω. Η ενδεξαδα μ αρεσει παντως, αν κ ισως να προτιμουσα Ζινονη Ελιασον στην θεση Γιοβιτς, εφοσον ειναι ετοιμος ο Βαργκα
Ημίχρονο. Δεν μου αρέσει η ΑΕΚ, γκολ από αυτά που θες να βάλει ένας φορ επιπέδου, ο ΠΑΟ στέκεται καλύτερα. Ελπίζω να αλλάξει πράγματα ο Έλμερ στο ημίχρονο
Ουτε εμενα μ αρεσει. Ειδικα αυτη η ψυχαναγκαστικη εμμονη σε ενα καμκο μπιλντ απ που μονιμως δινει κακες ευκαιριες στους αντιπαλους κ μας κοβει στα δυο. Πρεπει να το δουλεψουν καλυτερα
Αλλο ματς βλέπουμε ωρε ; ![]()
Μια καλή ομάδα σε μέτρια βραδιά παίζει με μια μέτρια ομάδα σε σούπερ βραδιά και το σκορ είναι 4-0
Όλα καλά