Αεκαρα

σούπερ βραδιά ο ΠΑΟ;

Πας να κάνεις κι εσύ σοβαρή συζήτηση μωρέ με έναν άνθρωπο που μόνο ειρωνεύεται.

Τρία πουλάκια κάθονταν…

Ξέρω γω, μας χαρίστηκε το ματς διάβαζα προ ολίγου…

Θα γράψω αύριο σοβαρή ανάλυση, για τους φίλους της στήλης.

Επαγγελματική νίκη.

4 Likes

Αν δε βλέπεις εσύ ότι τα γκολ μπαίνουν από τραγικά λάθη της άμυνας αλλά από κάποια φοβερή επίδοση της ΑΕΚ στην επίθεση, ας μιλήσουμε για πινγκ πονγκ καλύτερα. Και φυσικά αποό την ποιότητα του Γιοβιτς, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Πρέπει να έχεις και την ικανότητα να κάνεις τα λάθη γκολ.

Οταν η άμυνα του αντιπάλου σου είναι σκορποχώρι σε επίπεδο Ρότα στο Καραϊσκάκης, τότε ναι το ψιλοχαρίζει. Τώρα αν εσύ βλέπεις γιόβιτς δεινό σκορερ ενώ αυτά τα γκολ θα τα έβαζε ο οποιοσδήποτε… τι να πω; το σίγουρο είναι ότι περιμένω πως και πως την ανάλυση

Κι εμένα μου αρέσει να γλείφω μασχάλες, αλλά τα δικά σου βίτσια μωρ’ αδελφάκι μου…

1 Like

Το είπε ο Νίκολιτς, μια εβδομάδα το δούλευε το ματσάκι.

Φάνηκε ομολογουμένως.

Τα αλλά ματσάκια να μας πει γιατί δεν δούλεψε.

Νταξει δεν είμαστε και Άρης.

Θελει δουλεια το μπιλντ απ μας, ειδικα απο Μουκουντι, μεσους κ Πηλιο, αλλα μια χαρα. Εχει ποιοτικα στοιχεια η ομαδα κ εναν προπονητη που δουλευει τα ματς κ πριν κ κατα την διαρκεια τους. Δεν του βγαινει παντα, αλλα ξερεις οτι θα το ψαξει.
Φοβερη κινηση Ροτα στο 4ο. Φετος εχει σχεδον διπλασιες ασιστ απο οσες ειχε ολα τα προηγουμενα χρονια μαζι

1 Like

…που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα την εξαιρετική κίνηση της άμυνας του βάζελου.

1 Like

Το ματς χθες φυσικά δεν ήταν για 4-0, απλά επιτέλους κάναμε κι εμείς γκολ όλες τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Το δικαιούμασταν.

Από το 2-0 και μετά ειδικά ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε και μετά πήραν όλα το δρόμο τους.

Σημαντική η επιστροφή του Ζινι έστω και για αυτά τα λίγα λεπτά.

Ο Γιοβιτς μάλλον σεληνιαζεται με τον Παναθηναϊκό! Αν πάρει μπροστά και ο Βάργκα είμαστε πολύ καλά.

Απαραίτητη η μεταγραφή στο κέντρο για να δίνει τρεξίματα και κοψίματα. Ειδικά όταν παίζουμε με 2 επιθετικούς (που αρέσει στον Νίκολιτς) ο αντίπαλος βγάζει υπεραριθμια στο κέντρο και χρειάζεται τρέξιμο και αμυντικές τοποθετήσεις. Επίσης να παίρνει ανάσες ο Πινέδα.

Τελικά δεν είχε κρύο χθες στη Φιλαδέλφεια :joy:

1 Like

Sorry κιόλας, αλλά το πρώτο συγκεκριμένα θα το έβαζαν ελάχιστοι. Τρομερό γκολ. Τα υπόλοιπα, ναι, είναι και ρέντα σε μεγάλο βαθμό.

Κάτσε να διαβάσουμε και την πολυαναμενόμενη ανάλυση :joy:

2 Likes

εγώ sorry, είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο που έβαλε γκολ προπόνησης

ας μην τα μετρήσουμε τότε.

άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου

Γεια σας φίλοι - ας κάνουμε μια προσπάθεια να μιλήσουμε μονο ποδοσφαιρικά με τους φίλους μας τους βάζελους, πριν τους ξανασυναντήσουμε του χρόνου :grin:

Πριν το ματς : το ματς ηταν υπουλο, γιατι με γκέλα ΑΕΚ, θα άρχιζαν οι υπερμουρμουρες, καθώς όλα τα ματς με ΠΑΟ (πρεπει να) ειναι ντέρμπυ, από την άλλη ειναι και ρυθμιστής - όποιος χάνει βαθμούς μαζί του, θα κλαίει.

Ο Νικολιτς κατεβάζει μια εντεκάδα λίγο περίεργη, που έχει όμως λογική - δύο επιθετικοί, και από πίσω οι -ιτς που δεν ειναι τόσο μπαλάτοι, αλλά τρέχουν. Και η ΑΕΚ τελευταία δεν έτρεχε και αυτό έπρεπε να το λύσει. Επίσης ήθελε μάλλον γκολ νωρίς, για να περιμένει μετά την αναμενόμενη ψυχολογική κατάρρευση μιας ομάδας που έχει χάσει ψυχολογία. Εν τρίτοις, η ΑΕΚ πρέπει φέτος να διορθώσει το κακό σερί των ντέρμπυ από πέρσι, για να φτιάξει και τη δική της ψυχολογία. Ύπουλο ματς λοιπόν.

Α ημίχρονο : o ΠΑΟ αιφνιδιάζει όμως. Πιέζει παντού, και η ΑΕΚ ψιλοζορίζεται (και οι ΠΑΟΚ/Ολυ κρατάνε σημειώσεις). Αυτό γίνεται γιατι οι -ιτς δεν ειναι τόσο μπαλάτοι να κρατάνε μπάλα, και με Βάργκα, η ΑΕΚ έπαιζε με δέκα. ο ΠΑΟ στέκεται καλά, ΑΛΛΑ δεν έχει ποιότητα να κάνει ενα γκολ και όποια υπεροχή, ειναι ξεφούσκωτη - κάτι σκοτωμένα σουτ δεν αποτελουν ουσιαστική απειλή.

Εκεί θες ένα φορ Ελ Κααμπι ή ξερωγω, κάποιον που να έχει παιξει Ρεαλ, για να σου βάλει το δύσκολο.

1-0 λιγο κόντρα στη ροή, από ενα φορ που τον πήρες ακριβώς για αυτές τις καταστάσεις, και όχι για να κάνει το 3-0, 4-0. Αφου ο ΠΑΟ δεν βρήκε γκολ και η ΑΕΚ προηγήθηκε, ο Ελμερ Νικολιτς θα το έκλεινε το τάβλι, γιατι οι μέρες Αλμέυδα περάσανε.

Ημίχρονο - Πρέπει να ακούστηκε η επί του όρους ομιλία, στα σέρβικα, γιατι μια ομάδα ψιλοζορισμένη, μπαίνει μέσα με γκάζι στο Β.

Β ημίχρονο - Ο Νικολιτς αναμένει οτι ο ΠΑΟ θα καταρρεύσει ψυχολογικά, και όταν κουράζονται οι -ιτς, βάζει μέσα τον διάολο Κοϊτα και τον σταθερό Πορτογάλο (έκανε ένα κοντρολ σε μια φάση, απίθανο, παρ’ότι γενικα δεν με έχει πείσει, αλλά μπάλα ξέρει), και εκεί η σεμνή τελετή τελειώνει. ο ΠΑΟ δεν κάνει τίποτα και καταρρέει, και ο Γιόβιτς έχει 4 σουτ / 4 γκολ και στο τέλος κάνει άλλο ένα για να τελειώσει με 4 στα 5. Το επίπεδο αυτοπεποιθησης της ΑΕΚ ειναι στα ύψη, ο Ρότα περνάει όποιον βρει και δίνει άλλο ένα στον Γιόβιτς, και η ΑΕΚ κάνει μια νίκη ουσίας πρώτα και αυτοπεποίθησης για μετέπειτα.

Δεν ήταν σούπερ η ΑΕΚ. Ήταν κλινική. Αν σε ντέρμπυ δεν είσαι σούπερ και μοιράζεις 4, αυτό λέγεται πρωταθλητισμός φίλοι μου. Τα έκανε/κάνει χρόνια ο γαύρος. Στο ελληνικό πρωτάθλημα θες ενα γκολτζη, δεν βγαίνει η σεζόν ευκολα διαφορετικά. Και από την αρχή λέγαμε ότι αν τραβήξει ο Γιόβιτς, θα τραβήξει και η χρονιά, αν όχι, ζόρικα τα πράγματα.

Summary

Μάλλον τραβάει (μέχρι τώρα)

Βάργκα εκτός παιχνιδιού. Θα σταματήσω να λέω για πουλέν Ρότα (ευτυχώς βρέθηκε και κάποιος να τον ξεκουράζει λίγο - έδειξε κάτι ωραία ο Βούλγαρος), αλλά βλέποντας απέναντι τον ταλαίπωρο Καλάμπρια, έκανα τον σταυρό μου να έχει ο θεός καλά τον Λάζαρο.

Περι λαθών της άμυνας του ΠΑΟ : νομίζω καμια φορά ταλαιπωρούμαστε στο φόρουμ γιατι εννοούμε διαφορετικά πράγματα, με τις ίδιες λέξεις. Unforced errors υπάρχουν στο τέννις, που εισαι μόνος με την μπάλα και ο άλλος ειναι στα 20 μέτρα. Στο ποδόσφαιρο, οι παίκτες περνάνε δίπλα από άλλους σε εκατοστά, και αν εισαι ένα milisec πιο αργός, σε πέρασε, αν όχι, τον έκοψες. Διαβάζω αυτα που λενε οι φιλοι για την άμυνα ΠΑΟ - να υπενθυμίσω ότι στο ποδόσφαιρο παίζουν και οι άλλοι. Αν ο άλλος σε πιέσει, και χάσεις την συγκέντρωσή σου ή δεν έχεις ποιότητα/ενέργεια και δεν μπορείς να αντιδράσεις στους χρονους που πρέπει, κάνεις λάθη και τρως γκολ. Το ποδοσφαιρο το ίδιο ειναι σπορ λαθών. Λάθος ειναι να φυσήξει και να σου φύγει η μπάλα, να κάνει ο αμυντικός πισωγύρισμα και το τέρμα να ειναι εκτος, να γλυστρήσεις κτλ. Δεν ξερω αν υπονοείτε ότι έγιναν παράλογα λάθη που αν δεν γίνονταν θα έπαιρνε αποτέλεσμα ο ΠΑΟ, όπως δεν ξέρω αν θεωρείται ότι έχει άμυνα γρανίτη που ήταν σε μια κακή βραδία.

Εκτιμώ πως όχι. μια μέτρια ομάδα έπαιξε στην έδρα μιας καλύτερης ομάδας που έπαιξε στο 70%, και η πρώτη έφαγε 4.

Α ημιχρονο - οριακα καλυτερα xgoals ο ΠΑΟ, αλλα ο Γιοβιτς βάζει ένα δύσκολο σεντερφορισιο και η ΑΕΚ προηγείται

Summary

image

Β ημίχρονο - ίδιες τελικές, αλλα όλοι ξέρουμε ότι το γήπεδο γέρνει και το λένε και τα xgoals

Summary

Ευχαριστώ που ήρθατε στο Only Facts μου. Θα ανοίξουμε γραμμές σε λίγο, αλλά θέλω να είστε ευπρεπείς

3 Likes

Βαρβάτη ανάλυση.

Εν τω μεταξύ μας κάνει μάθημα περί “χαρισμένων γκολ” ο άνθρωπος που θεωρεί ότι η ΑΕΚ “χάρισε” ολόκληρο “δικό της” πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Εκεί δεν έπαιζε ο αντίπαλος προφανώς.