δεν είναι αναξιοπρεπής όπως εσύ
“εγώ πέφτω, εσύ γιατί το δίνεις” είπε ο Βίντα στις δηλώσεις του μετά το κερδισμένο πέναλτι.
μπορεί και να μην ήταν ο Βίντα, μετά το γκολ του Μάνταλου θόλωσα
ήταν πριν το γκολ του Μάνταλου, μάλλον το είδες θολωμένος όλο το παιχνίδι
Ας μην το κουράζουμε πάντως, στην τελική άλλος κλαίει αυτό το πρωτάθλημα, όπως και του '18.
Ειπε τετοιο πραγμα, ε; Πω πω, πανεξυπνο ![]()
Αναζητουνται διαφορες μεταξυ αυτου που ειπε ο Βιντα και αυτου που ειπε ο τυπος που θα εκλεβε και το παιδι του προκειμενου να κερδισει. Ο ευρων αμοιφθησεται ![]()
ρε Παντελή ![]()
Νομίζω αυτο το σαρκαστικό σχόλιο έκανε ο φίλος. Δεν είπε τίποτα τέτοιο ο Βιντα.
έχει πλάκα πως όλοι μιλάμε για τις ομάδες των αλλων, χωρις να εχουμε εικονα. ![]()
Συγκεκριμενα ο Βιντα πρεπει να ειναι από τους πιο ευγενεις παικτες που εχουν περασει απο Ελλαδα. ![]()
την αναφορα ολοι την πιασαμε, περαν του φιλου μαλλον ![]()
Δεν είναι μη ευγενές να προσπαθήσεις να πάρεις πέναλτι, αλίμονο. Μέσα στο παιχνίδι είναι και καλά έκανε ο Βιντα και ο κάθε Βιντα - από τη στιγμή που υπάρχει και μια υπόνοια, δε λεω να πέφτεις με τον αέρα.
Ακόμα και ο Αλεξανδρής δεν είναι πρόβλημα ότι έπεφτε, το πρόβλημα είναι ότι τον έπαιρνε να πέφτει συνέχεια και να παίρνει συνέχεια αυτό που θέλει. Και φυσικά ότι έχει το θράσος να περηφανεύεται και για αυτό
Εφτασα να τον εχω ικανο να το ειχε πει ![]()

Ναι μωρε καλο παιδι ειναι, λιγο νεοναζι αλλα κατα τα αλλα ψυχουλα
σορυ δεν αντεξα ![]()
A δεν έχω ιδέα. Τι έχει πει/κάνει;
“Εγω επεσα, εσυ γιατι το εδωσες;” ρε, τα ειπαμε ![]()
φοβαμαι οτι πεφτουμε σε μεγαλη λαγουδοτρυπα, αλλα, what now ?
Ελα ρε δεν ειχε βγει βιντεο απο τα αποδυτηρια της Εθνικης που τραγουδαγε κατι εμβατηρια των Ουστασι? Κατι τετοιο ηταν.
Δεν σημαινει κατι τρομερο, most normal Croat ξερω γω, απλα τρολλαρω λιγο ![]()
Το θυμάμαι κι εγώ αυτό που λέει ο morgoth btw
Κλασικη βαρετη συζητηση που παντα ξεχνατε και τα εξωφθαλμα κατα της ΑΕΚ τις ιδιες χρονιες, φασεις που πχ ποτε δεν θα δινοντουσαν κατα μιας ομαδας με παραγκα. Οπως το ακυρωθεν γκολ στην Τουμπα, το μη πεναλτι στον Γκαρσια στο τελος στο Κηφισια ΑΕΚ 1-1 το 2023 και αλλες που τωρα δεν μου ρχονται.
Η ΑΕΚ ειχε υπο ελεγχο μαζι με τον ΠΑΟΚ τις ενωσεις, αλλα το χαλι δεν ειχε ουτε καν πλησιασει αλλα γνωστα χαλια.
Aκόμα για διαιτησία μιλάτε?
100 φορές έχουμε πει γι’ αυτό μωρέ, το κόστος ήταν 0 (ολογράφως: μηδέν) βαθμοί, αφού κερδίσατε ![]()
Ρε Παντελη ειλικρινα τι σημασια εχει αυτο που εχεις πει οντως 100 φορες? Το ξερε ο διαιτητης οτι θα βαλει γκολ η ΑΕΚ μετα?
Με την Κηφισια που ρθε 1-1 κερδισαμε?