Αεκαρα

Το πρόγραμμα δεν είναι καλό, αλλά για να γίνεις βασιλιάς, πρέπει να σκοτώσεις το λιοντάρι. Ο Ολυμπιακός θα καίγεται πιο πολύ για τη νίκη και σε ανοικτές άμυνες η ΑΕΚ λειτουργεί . Αν δεν χάσει, και δεδομένου ότι νομίζω ο ΠΑΟΚ θα ταλαιπωρηθεί από ΠΑΟ, μπορείς στη Β αγωνιστική να έχεις μεγάλο πλεονέκτημα. Αλλά θα δούμε. Η ΑΕΚ ιστορικά ζοριζεται όταν είναι φαβορί, γι’αυτό έχουν πέσει όλοι πάνω να την δίνουν τρίτο φαβορί, ενώ είναι πρώτη στη βαθμολογία κ έχει να χάσει από τον Οκτώβριο .

ΑΕΚ αν θες πρωτάθλημα, μπες κ φάτους όλους. Τα άλλα είναι να χάμε να λεγαμε.

3 Likes

δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά ετσι και αλλιώς αυτά τα ματς θα είχες να παίξεις, οπότε και η σειρά έχει μεν τη σημασία της αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση καθοριστική.

Ακόμα και με δύο ισοπαλίες (Ολυμπιακός,ΠΑΟΚ) και μία νίκη με Παναθηναϊκό (που θεωρώ το πιο εφικτό σενάριο), θα έχεις ξεφύγει αρκετά από τουλάχιστον τον έναν από τους δύο.

Όλα αυτά βέβαια είναι σενάριο. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν και να πάμε να χτυπήσουμε όλα τα ματς. Για μένα όλα είναι ανοιχτά.

Το ιδανικό σενάριο στο μυαλό μου πάντως είναι να κλειδώσουμε μαθηματικά στο πρωτάθλημα στην Τούμπα και να κάνουμε τη φιέστα στη Φιλαδέλφεια με Ολυμπιακό :sunglasses:

4 Likes

EΡΧΟΜΑCTE

4 Likes

Τι ματσαρα ήταν αυτή ρε!

6 Likes

Τεράστια νίκη.

4 Likes

Φοβερη η ομαδα πραγματικα! Χαιρεσαι να την βλεπεις οταν παιρνει μπρος. Η τριαδα Γκρευ, Μπαρτλει και Ναναλι ειναι πολυ υψηλου επιπεδου

4 Likes

Για πείτε ρε παλικάρια,πως βλέπετε το ματς στο τάβλι? Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πάει για τη νίκη και μόνο,αν θέλει να δείξει ότι είναι φαβορί για τον τίτλο,αν μπουν χεσμενοι όπως άλλες φορες δεν θα πάει καλά.Βεβαια ο οσφπ δεν είναι και αυτός στην καλύτερη του κατάσταση.

1 Like

Το μόνο που χρεώνουν στη φετινή ΑΕΚ είναι το “αλλά δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό” άρα συμφωνώ. Πρέπει να πάει για τη νίκη, αλλά συντηρητικά . Θα δούμε απόψε αν η ομάδα έχει μέταλλο, που στις ανατροπές και στην Ευρώπη , νιώθω πως έφτιαξε. Πιστεύω σε Νίκολιτς σε κάθε αποτέλεσμα, μιας και έχει πάρει κουπέ όπου έχει πάει. Και να δείτε, μπορεί η ήττα από τσελιε να βγει και σε καλό, να χτυπησαν καμπανάκια.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας

1 Like

Δυσκολο οπως παντα με το καλο οτι και με μια ηττα δεν τρεχει και τιποτα. Μπορεις να το γυρισεις.

Μετά το αποτέλεσμα στην Τούμπα, νομίζω ότι και με το Χ μενετε καθαρο φαβορί. Με διπλό, το πραγμα μαλλον τελείωσε.

1 Like

Αναπαντεχα ψυχραιμη η ομαδα. Ο Ροτα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ

5 Likes

Χαχα…ποσο γκαντεμοσαυρος ειμαι

ΥΓ.
Ας ξαναγραψω οτι εγραφα 5 δευτερα πριν το φαμε.
Εξαιρετικο στησιμο Νικολιτς και αναπαντεχα μαχητικη η ομαδα εκει μεσα. Ο Σερβος γυρισε εντελως την περσινη αρρωστη κατασταση

4 Likes

Xoντρη μπαμια του Ζινι,παλι καλα ηταν οφσαιντ διοτι θα ηταν μεγαλη ξενερα να μην παρεις το διπλο απο αυτον τον ακινδυνο οσφπ.

2 Likes

Μωρη ΑΕΚΑΡΑ! :yellow_heart::eagle:

Τα σχόλια αύριο.

5 Likes

Μπράβο στην ομάδα και σε μεντι που παραδέχτηκε την ανωτερότητα μας.

Σκίζουμε κ ΠΑΟΚ κ προχωράμε

1 Like

Αυτό που με βασανίζει σήμερα, είναι αν θα πρέπει να αλλάξουμε αριστερό Μπακ

1000030437

2 Likes

Εδω και 2-3 βδομαδες υπαρχει μια συστηματικη προσπαθεια απο το ρεπορταζ για να απαξιωθει ο Πενραις. Οτι και καλα ο Πηλιος ειναι πιο σταθερος αμυντικα, πιο συνεπης κτλ πραμα στο οποιο εγω διαφωνω. Φανταζομαι γινεται γατι θελουν να στειλουν τον Πενραις Σκωτια που τον ζητανε και να μεινουμε με τον Πηλιο και οποιον αλλο βρουνε. Οκ το καταλαβαινω σαν επιλογη γτ ο Πηλιος δεν πιανει θεση ξενου, αλλα για μενα δεν συγκρινονται σαν παιχτες. Ο Πενραις εχτες βγαζει οφσαιντ τον Πιρολα και ακυρωνεται το γκολ. Ειναι μια φαση που σε παρομοιες ο Πηλιος μας εχει ζημιωσει πολλες φορες. Συνεχως ξεχνιεται και καλυπτει αντιπαλους σε οριακες φασεις και σε πολλες απο αυτες το φαγαμε κιολας. Μην πιασουμε τα κοντρολ και τις πασες/σεντρες του. Μιλαμε για τον 12ο παιχτη του αντιπαλου οταν εχει την μπαλα στο τελευταιο τριτο.
Ο Πενραις εχει αδικηθει και δεν εχει παρει ποτε πανω απο 2 παιχνιδια σερι και συνεχιζει να αδικειται και στο επικοινωνιακο.

2 Likes

Εξαιρετικος ο Ροτα, κορυφαιος παλι ο στρατηγος Μουκουντι.
Πενραις παντα τον ειχα συμπαθεια - η απουσια του Πηλιου του εδωσε μια ευκαιρια να κλεισει στωματα και το εκανε. Δεν ειναι ο καλυτερος που ειχαμε ποτε ναι, αλλα ειναι τιμιος και παθιασμενος.
Ζινι τι να πω ρε γμτ - δε το εχει το παιδι. Περα απο την ωραια ντριμπλα εκει απο δεξια που ακολουθησε μια χλιαρη σεντρα, εχασε εκεινη την ευκαιρια για το 2-0 που οκ μπορει να ηταν δυσκολη αλλα την χειριστικε χαλια. Και ενω ειναι αθλητικος και δυνατος, ειναι αμπαλος παραλληλα.
Εχω να πω παντως, οτι εκει που λεγαμε οτι η ΑΕΚ παιρνει παικτες και τους καιει, τωρα ερχονται παικτες να αναγεννηθουν βλεπε Κοιτα (που στην αρχη μου την εσπαγε το ποσο ατομιστης ηταν, αλλα εχει εξελιχθει πολυ), Ρελβας,

4 Likes

Πρέπει να φύγει ο Ρότα, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Χρειαζόμαστε επιτέλους έναν αξιόπιστο παίκτη δεξιά πίσω.

2 Likes

Ελπιζω τον Ζινι να τον αναδειξει αυτο το καλοκαιρι ο Νικολιτς. Εχει προσοντα, αλλα δεν παιζει με μυαλο. Θα ειναι κομβικη αυτη η προετοιμασια για αυτον

2 Likes