Αεκαρα

Ας βάλει τον ΖΙΝΙ με την ραγιο,θα τους ξεπατωσει.Και κουτεσα και Ελιασον.

την Κυριακή όλη η ομάδα έδωσε το 100% και ήταν επίσης 100% προσηλωμένη στο πλάνο του προπονητή.

Ήμασταν και τυχεροί εννοείται που βρήκαμε το γκόλ στη μοναδική ουσιαστική φάση (είχαμε και 2-3 άλλες υποψίες πολύ καλής αντεπίθεσης). Κάποιος θα το έλεγε και αποτελεσματικότητα.

Στα τελευταία 2-3 λεπτά όμως χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση και παραλίγο να γίνει η ζημιά.

Την ισοπαλία μπορεί να την αγόραζα πριν το ματς, αλλά έτσι όπως πήγαινε ο αγώνας θα ήταν δύο χαμένοι βαθμοί.

Ο Ζίνι για μένα χθες έδειξε ότι έχει πολύ πολύ πολύ δρόμο ακόμα για να μπορεί να παίξει σε αυτή την ομάδα (για να μην πω ότι δεν κάνει). Αυτό το δείχνει η ενέργεια που κάνει ενώ στο ρολόι έχουν συμπληρωθεί 96 λεπτά, και έχει τη μπάλα στα πόδια και αντί να την κρατήσει, ή έστω να μπει κατά μέτωπο, κάνει ένα κακό σουτ από τα 30 μέτρα! Φαίνεται λοιπόν ότι δεν έχει την κριτική σκέψη ότι εκείνη τη στιγμή πρέπει να σταματήσει το χρόνο, και όχι να δώσει τη μπάλα στον αντίπαλο.
Στην εξέλιξη αυτής της φάσης, δεν πιέζει τον παίκτη του Ολυμπιακού που κάνει το γέμισμα ανενόχλητος. 30 λεπτά είσαι μέσα ρε Ζίνι, δωστα όλα να πιέσεις να μην περάσουν καν το κέντρο… Άφηναν τον Τζολάκη να ανέβει στη σέντρα… όχι! πρεσαρέ τον!

Κατά τα άλλα η καραφλή αλεπού έστρωσε ένα σχέδιο που έσβησε τον Ολυμπιακό που είναι έτσι και αλλιώς κακός τελευταία, και εντελώς κυνικά πήρε το διπλό.

Εδώ που τα λέμε (αν και αλλάξαμε 8 χρώματα) ήταν πιο ωραίο με ακύρωση γκολ στο 97!

Το κεφάλι χαμηλά, πάμε στη Μαδρίτη που είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας.

4 Likes

τα έχετε γράψει/πει όλα ουσιαστικά, ήδη.

Αυτο που θα τονισω ειναι οτι ο Νικολιτς, μοιαζει να δουλέυει παρα πολύ και να σκέφτεται πολύ, το κάθε ματς. Θυμαστε τι λέγαμε για Περέιρα το καλοκαίρι ; Και έγινε ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών. Τον Κοϊτα δεν το άντεχα, αλλά παιζει να ειναι κ MVP φέτος, καθώς έχει παίξει σε ΟΛΑ τα ματς της ΑΕΚ (εστω ως αλλαγη), εκτός ενός που είχε κάρτες.

Για τον Πορτογάλο Μαλντίνι τα έχω πει - ήταν στις περισσότερες λιστες με την καλυτερη εντεκαδα της σεζον που είδα.

Αναφορικα με Πενράϊς - νομιζω δεν τον έχουμε δει ακόμα στο 100%. Φαινεται να ειναι τελειος στο να ακολουθει εντελές, και παίζει με manual, καθόλου ελευθερα. Δεν το λέω για κακό. Παρ’ολα αυτά και ο Πηλιος πήγε εθνική Αλβανίας (και πριν πειτε οτιδηποτε, η Αλβανια έπαιξε μπαραζ, όχι σαν κάτι άλλους), και ενω εχει τακτικά θέματα, σε επίπεδο ενέργειας, ειναι σκύλος. Και αυτο το βλέπει Ο Νικολιτς.

Τα υπερπανηγύρια δεν μου άρεσαν, αλλα οι δηλώσεις που διάβασα, ναι. Και θεωρώ πως η Ευρώπη θα κρατήσει το κεφάλι κάτω. Τώρα όμως, να δούμε πως θα προσχωρήσουμε, γιατι το πρόγραμμα έχει απαιτήσεις. Με νίκη με ΠΑΟΚ, θα ειναι όλα πιο εύκολα.

Αν μας τα έλεγε κανένας αυτά τον Σεπτέμβριο, που μαλώναμε για τον ρόμβο, ο Πιερό τα έχανε σε άδειο τέρμα, και ο Τσάρλυ έγραφε ότι ο Νικολιτς δεν θα κάνει παρέλαση, θα τρίβαμε τα μάτια μας.

3 Likes

τρομακτικος

3 Likes

image

6 Likes

και τρομαγμένος ο Καίσαρης :stuck_out_tongue:

2 Likes

φοβερο επεισοδιο καίσαρη. Λέει ότι στο 2-0 στο Φάληρο, ο Γιοβιτς ειχε 0/10 κεφαλιές και ότι ο Νικολιτς ζήτησε κεφαλοσφαιριστή.

Ριμπαλτα: I’m on it.

Varga - hold my beer.

αν αυτο δεν δειχνει οτι η ΑΕΚ εχει αλλαξει τροπο σκέψης σαν οργανισμός, δεν ξερω τι να πω.

3 Likes

Ειναι απιστευτο το ποσο καλος ειναι ο Βαργκα με το κεφαλι. Ο τυπος ειναι 1,85 δεν ειναι 1,90+ που ειναι πολλοι απο τους αμυντικους και παρολα αυτα κερδιζει τις περισσοτερες διεκδικησεις απο μακρινες μπαλις και βολε του τερματοφυλακα. Μια κατασταση που συνηθως ο αμυντικος εχει και πλεονεκτημα με το σπρωξιμο και το Potitioning

3 Likes

Συγκίνηση και περηφάνια. το θυμάμαι, παιδάκι στο δημοτικό να ανατριχιάζω. οι πρώτες πολεμικές αναμνήσεις, και αυτό.

8 Likes

0 φαουλ; Ο Μιλουτινοφ ειναι;

2 Likes

έχω μεγάλη αγωνία και νευρικότητα για σήμερα. μετράω τις ώρες για τον αγώνα

3 Likes

Ευτυχώς που αμέσως μετά τον αγώνα της Κυριακής έχουμε ευρωπαϊκό γιατί τα πολλά πανηγύρια συνήθως καταλήγουν σε κλάματα.Ελπίζω να μπουν φουλ συγκεντρωμένοι και να παίξουν έξυπνα.

2 Likes

ο καπετανάκος έλεγε ότι στο αεροπλάνο είχαν όλοι κορεάτικη πειθαρχία.

Νομιζω αν εχουν λιγο μυαλό, θα καταλάβουν την μεγάλη ευκαιρία που ειναι και ομαδική, και προσωπική. Φαντάσου να κάνεις ματσαρα μεσα στην Ισπανία - όλες οι ομάδες τους θα σε δουν.

Και εγώ αγωνία έχω - ειμαστε μονιμα Outsider όμως φέτος, και φτάσαμε εδώ. Για να δούμε.

3 Likes

Διπλο ποστ - τι βλέπετε απόψε ; Προσωπικά, 0-1 σε σφιχτο ματς.

1 Like

αυτό σκέφτομαι και σε αυτό ελπίζω.

1 Like

Για καποιο λογο κ εγω αισιοδοξος ειμαι

1 Like

Μετα απο πολλα χρονια εξωτερικου και απουσιας, αποφασισαμε επιτελους να παμε γηπεδο με τον πατερα μου. Καταφερα και τσιμπησα καλες θεσεις για το ματς με τον ΠΑΟΚ, και ενταξει ειναι πολυ συγκινιτικη η επιστροφη μας απο εποχες που πηγαιναμε μαζι Φιλαδελφια (Περισσος και στην επιστροφη σταση Κοσμικον για γαλακτομπουρεκο) μεχρι και απο το ΟΑΚΑ που ειχαμε δει το τελευταιο παιχνιδι του Ζηκου (μαζι με Ριβαλντο, Μπλανκο, Γεωργεα …κλπ).

Για το σημερινο πιστευω ειμαστε το underdog, και καλυτερα να παμε με τετοια νοοτροπια μιας και οποτε παιζουμε με επαρση συνηθως τρωμε τα μουτρα μας.
Απο την αλλη στα του ματς με τον ΠΑΟΚ, αν δε παμε καλα σημερα μπορει και να ξεσπασουμε απανω του, και αν παμε καλα θα ειμαστε φτιαγμενοι για νικη κ πρωταθλημα.

5 Likes

Μεσολαβεί και ο επαναληπτικός μέχρι το ματς με ΠΑΟΚ. Έχουμε δρόμο ακόμα, κοντολογίς.

Για απόψε δεν λέω τίποτα, το θεωρώ αυτονόητο πως πάμε σαν οριακό underdog. Αντικειμενικά/μη αεκτζήδικα θα έλεγα πως είναι μάλλον 50-50 το ζευγάρι.

4 Likes

Μας κουφανε λιγο ο κοουτς με τον Μανταλο στην θεση του Μαριν…αν δεν υπσρχει λογος δεν μου αρεσει καθολου. Για να δουμε

1 Like

Μαριν και Πινεδα ειναι στο οριο καρτων. Δεν μπορεις να ρισκαρεις να χασεις και τους δυο.

Βλεπω ρομβο εδω - χαχα. Χωρις εξτρεμ, με Μανταλο στο δεκα ή Κοϊτα και τρεις στην ευθεία.