Χθες ήταν ο ορισμός της φράσης “κρίμα κι άδικο”…Δε πέρασε η καλύτερη ομάδα αλλά η πιο κυνική…Η ΑΕΚ στο χάλι της εκτός έδρας έκανε 4-5 φάσεις για γκολ και δεν έβαλε καμία…Η Ράγιο στο δικό της χάλι εδώ έκανε 2-3 και έβαλε 1. Επίσης οι αλλαγές του Ισπανού την βοήθησαν 100% σε συνδυασμό με το σκάσιμο των δικών μας στο κέντρο. Το θέμα τώρα είναι πώς θα παίξουν την Κυριακή από πλευράς αντοχών…Μαρίν, Πινέδα, Ρότα έτρεχαν ασταμάτητα μέχρι το 96’…
Respect για την εξέδρα των Ισπανών (με εξαίρεση όσα άναψαν) αλλά πολύ κωλοσυμπεριφορά των παικτών (κυρίως του τερματοφύλακα) που από το 1ο λεπτό έκαναν καθυστερήσεις…Ιδίως το τέρμα απορώ πώς δεν πήρε μια κίτρινη νωρίς μπας και στρώσει…
Και σε μέτρια μέρα ο Στρακόσια χθες μου φάνηκε…
Παντελώς άστοχες οι δηλώσεις του Σούπερ-Μάριο για κοτέτσι…
Die with your boots on
Οι μεγάλες ομάδες δεν διαλέγουν παιχνίδια. Τα παίζουν όλα. Και η φετινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που πλήρωσε την ατυχία της στο πρώτο ματς, να μην βρει ένα γκολ (και ας έφαγε 3).
Μόνο περηφάνια για αυτή την ομάδα, που κανείς δεν περίμενε να είναι εδώ, πασχαλιατικα. Μέγας Νίκολιτς, τα παιδιά έδωσαν 120% αλλά στο τέλος, bloody fucking football. Έτσι είναι . Βγήκαμε έξω από μια χειρότερη ομάδα, αλλά φτιάξαμε μέταλλο για τα χρόνια που έρχονται. Να θυμάστε τι θέση είχαμε στην Ευρώπη πριν από φέτος και που μας πήγε ο μποτρινι.
ΠΑΟΚ τώρα, με κούραση αλλά ελπίζω όχι ποκρα. Θα δούμε.
Ζινι αγόρι μου, και αν είπαμε μια κουβέντα παραπάνω, νερό και αλάτι.
Εμένα ήδη με τρώει το τι θα γίνει το καλοκαίρι πάντως. Είναι τρομερή ευκαιρία να κεφαλαιοποιήσουμε τη φετινή χρονιά, έχουμε κορμό, προπονητή, καλό κλίμα και μπήκαν και λεφτά. Φυσικά υπάρχουν λόγοι να είμαστε αισιόδοξοι, από την άλλη δεν αρχίσαμε να βλέπουμε ΑΕΚ φέτος και φοβάμαι μήπως τα κάνουμε θάλασσα (πάλι) στον καλοκαιρινό σχεδιασμό. Έχω πίστη πάντως, αν μη τι άλλο Νίκολιτς-Ριμπάλτα έχουν δείξει σημάδια πως κάνουν σοβαρή δουλειά (και) σε αυτό το κομμάτι, ενώ και ο πρόεδρας τα σκάει όπου χρειαστεί.
Ένα ένα όμως, προέχει το πρωτάθλημα.
Για το χθεσινό ακόμα δεν έχω όρεξη να μιλήσω παραπάνω.
έχεις δεδομένα μέχρι τώρα να αισιοδοξείς. αλλά προφανώς όποιος καεί από το χυλό φυσάει και γιαούρτι. πάντως φαίνεται ότι υπάρχει πλάνο. μπορεί και να μη βγει, ήδη για παράδειγμα τον Γενάρη δεν πήρες το χαφ που ήθελες ιδανικά, και ο Πενράις δε γεμίζει τόσο το μάτι, αλλά πάμε με πλάνο και σχεδιασμό.
Όταν έχεις χάσει το πρώτο ματς με μια ισπανική ομάδα 3-0 και έχεις φτάσει στην ρεβάνς στο τσακ να προκριθεις, μόνο ικανοποιημένος μπορείς να είσαι.
Δεν πιστεύω ότι οι Αεκτζηδες πρέπει να είναι απογοητευμένοι χθες και σήμερα.
Η ομάδα του φοβερού Νίκολιτς αξίζει το πρωτάθλημα.
Ζινισιους/Περέιρα VS ΠΑΟΚ - αντε να δουμε
Καλα εχει παει. Συγκρατημενη αισιοδοξια. Οχι τιποτα αλλοα, αλλα θελω να απολαυσω και το ματς μετα με τα σουτζουκακια μου χωρις αγχη κτλ
Απιθανσ πραματα. Ειστε γιγαντες Νικολιτς κ παιχτες
Η σεμνή τελετή τελείωσε, δικαιοτατα η ΑΕΚ πρωταθλητρια.
Ωραίο ποδόσφαιρο!
Οι μεγάλες ομάδες, που είναι φαβορί για το πρωτάθλημα όλη τη χρονιά κ έχουν τα κοζια, κανονικά με μια ΑΕΚ που γλυστραγε από την κούραση θα έπρεπε να παίξουν λίγη μπάλα
Άντι αυτου φάγανε 3. Καλοφαγωτα. Θα επανέλθω, προσπαθώ να ηρεμήσω από τις γκολάρες Πινέδα/κοιτα
Θελω να δω αυτο το “αεχ 2014” που χουν κανει καραμελα αν θα το λενε οταν τους περασει και ετσι σε τιτλους. θα δεχτουν οτι θα ναι η 5η ομαδα? Τεσπα βλακειες.
Απλα ειναι κριμα το ποσα χρονια εχασε αυτη η ομαδα παιζοντας σε ΟΑΚΑ, Λιοσια, Ριζουπολη κτλ κτλ κτλ. Πολυ διαφορετικη η δυναμικη της στην Νεα Φιλαδελφια
Οχι,εχανες και μεσα στη ΝΦ μεχρι τον πρωτο γυρο και περυσι,εχασες απο τον παοκ,απο τον οφη στο κυπελλο,απο τον οσφπ,δεν ηταν η δυναμικη της ΝΦ,αλλες φορες θα εβλεπες την κουρασμενη ΑΕΚ να σταματαει στο 1-0 και να προσπαθει με νυχια και με δοντια να κρατησει αυτο μεχρι το τελος με αγχος,βεβαια εκμεταλλευτηκαν τα κενα στην αμυνα του αντιπαλου,τα λαθη του,ειχαν καλες αλληλοκαλυψεις,διαχειριστηκε σωστα την ενεργεια της συνολικα για τετοιας σημασιας παιχνιδι.
Η ομαδα μετα την διακοπη των χριστουγεννων γυρισε λασπη και βασιζοταν στο 1-0,στην πορεια αυτο αλλαξε σταδιακα και βελτιωθηκε,φορμαριστηκαν παικτες,ακομα και ο ζοαο μαριο ως αλλαγη σημερα φανηκε χρησιμος.
Κρατας την τυχη στα χερια σου και ανεξαρτητα απο το τι θα κανει ο οσφπ σε λιγο,για μενα πηγαινεις αποφασιστικα μεσα στον παναθηναικο,κερδιζεις και απο εκει και περα πανυγηριζεις το πρωταθλημα εντος με τον οσφπ χωρις αγχος,χωρις πιεση.
Απο ολες τις ομαδες,η ΑΕΚ εχει εμφανιστει η πιο φρεσκια στα play off,ο οσφπ ξεζουμιστηκε στην ευρωπη και γυρισε εξουθενωμενος,ο παοκ εδω και μηνες με τραυματισμους συνεχεια,ο παναθηναικος για την τιμη των οπλων.
Δεν εχει σχεση η ΑΕΚ της Νεας ΦΙλαδελφειας με την ΑΕΚ των προηγουμενων 20 χρονων. Δεν γινεται να μην καταλαβαινεις οτι εχει διαφορα, ασχετα αν μια χρονια πηγαινει καλα η οχι σαν υλικο, ομαδα κτλ
Κατα τα αλλα δεν διαφωνω
Την χρονια που εγκαινιασαμε το γηπεδο,ο οσφπ ηρθε και εκανε 1-3,κηδεια ετσι,στο πρωτο γυρο ο παοκ περασε με 0-2,ο οφη στη ΝΦ κερδισε 0-1 και μεχρι περυσι ερχοντουσαν κατι ατρομητοι,παναιτωλικοι,πανσερραικοι και επαιρναν αποτελεσματα,σαφως υπαρχει διαφορα στην ατμοσφαιρα εν συγκρισει αν επαιζεις στο κρυο ΟΑΚΑ η σε αλλο γηπεδο.
Έχει να κάνει και το γεγονός να έχεις πάει στο νίκος γκούμας πρώτα απ όλα
μπράβο στην ΑΕΚ, πάντα μου αρέσει να βλέπω τις ομάδες που πάνε για τίτλο να παίζουν αυτό που πρέπει στο τέλος και ο κόουτς είχε πολύ δύσκολο έργο μέχρι να το πετύχει και πολλά λάθη να διορθώσει ![]()
Επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη διαδρομή από τον Περισσό για το γήπεδο με τον πατέρα μου μετά από 30 περίπου χρόνια …!
Συνοδεύτηκε με ένα τρομερό ματς και πολύ συγκίνηση…
Εξαιρετική άμυνα θα πω και ένας παλικαρίσιος Πινεδα φυσικά.
Πολύ καλό παιχνίδι από Περέιρα που μας εξέπληξε με τη βελτίωση του, και φυσικά Ζιναρος !! Γκατσινοβιτς κλασσικος μετριος/κακος όπως και πολύ λίγος ο Πηλιος… κρίμα για Πενραις - με έπιασε η καρδιά μου βλέποντας τον να φεύγει…
Καλημέρα σε όλους.
Τεράστια νίκη και κυρίως, εμφάνιση. η ΑΕΚ μπήκε γκαζωμένη, με αλλαγές λόγω κούρασης και στρατηγικής, και βρήκε το φαβορί του πρωταθλήματος που με ήττα έχανε το τρένο, και του έριξε 3 αντί 5.
Μεγάλος Περέιρα, class is permanent. Δεν ξέρω τι όνειρο έχει δει στις προπονήσεις ο Νίκολιτς, αλλα ο τύπος παίζει τόσο/όσο και σκίζει. Πολύ ψύχραιμος, παθιασμένος, φαίνεται ότι έχει πολλή εμπειρία.
Για Πινέδα/Μαρίν δεν υπάρχουν άλλα σχόλια, τα έχουμε πει όλα. Στα πρώτα δέκα ο Πινέδα παραπατάει, και σκεφτόμουν “ας πάρουμε ότι μπορούμε απόψε”. Μετά από λίγο, γκαζώνει και το ματς τελειώνει - ο ΠΑΟΚ έκανε τελική στο 85’, με το ματς 3-0.
Το ερώτημα είναι τώρα Ζινίσιους ή Γιόβιτς. Και αν εχω ριξει ανάθεμα στον Ζίνι, το παιδι στα τελευταία ματς, όχι μόνο βγάζει μάτια, αλλά δείχνει γιατι ολοι μιλαγαν με τόσο ενθουσιασμό για το πρότζεκτ Ζίνι. Ειλικρινά, αν πρέπει να παίξει ο Γιόβιτς, ας κάτσει πάγκο ο Βάργκα - θέλουμε να δούμε και άλλο Ζίνι.
2 στα 2 και συνεχίζουμε. η ΑΕΚ έχασε παρα πολλά μακριά από τη ΝΦ - ενδεικτικά σε 4 χρόνια στη ΝΦ - ένα πρωτάθλημα, ένα παρολίγο πρωτάθλημα, μια καλή πορεία μέχρι τον Φλεβάρη και φέτος, όπου πάμε. Χθες το γήπεδο έβραζε, και όσοι πήγαν, μίλαγαν για “πίστη τίτλου” του κόσμου. Ο ίδιος ο Νικολιτς ειπε οτι ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα - ε δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν παίζει ρόλο.
μας φτιάχνει τις Κυριακές και τις Δευτέρες! ![]()