Αεκαρα

Ωραιος χαφ φαινεται αυτος. Οχι γρηγορος, αλλα πολυ κοντρολαρισμενος, με πολυ πρωταθλητισμο, βασικος, Mvp για τους συμπαιχτες του και με πολυ καλα στημενα.
Μ αρεσουν πολυ και οι football manager κινησεις, βλεπε Αλεξιου.
Αυτη την στιγμη και μετα απο χρονια υπαρχει η ελπιδα οτι σε 2-3-4 χρονια θα μπορεις να χεις στο βασικο σου ροτεησον 3-4 καλους νεους Ελληνες

3 Likes

Τσακίρης πριν απο λιγο

“Αφου βλέπετε χαμογελαστο τον Ριμπαλτα, μην φοβάστε. Τι θελατε να ειναι, Καρντόσο, που πόσταρε στο ίνστα τετοιο καιρο, φωτο με τις πατουσες του απο την πισινα, γράφοντας οτι μιλαει με τον Νικο (σημ: Λυμπε)”

Πωπω, θυμηθηκα Καρντοσο. Α ρε ΑΕΚάρα τι έχεις τραβήξει…

2 Likes

Εγω θυμηθηκα τον Κατσικοκερη. :rofl:

2 Likes

Εν τω μεταξυ ειλικρινα τον Τσακιρη δεν μπορω πλεον να τον ακουω. Κριντζαρω ολοκληρος με το πως μιλαει, το οτι λεει ολο τα ιδια, οτι ειρωνευεται υον κοσμο, το οτι οραν γραφει οι μισες προτασεις δεν βγαζπυν νοημα. Απιθανος τυπος.

Κατα τα αλλα με χει ξενερωσει το deal για τον Αλεξιου. Αν εχω καταλαβει καλα, αν τον αγορασοθμε μπορει η Ιντερ μετα να τον ξαναπαρει με ενα ποσο κοντα στα 3 εκ. Θελω να πιστευω οτι ανας κανει ο παιχτης κ εξελιχθει, δεν θα φτασουμε εκει. Ισως αγορασουμε αυτο το option η ακομα κ ο Αλεξιου μπορει να μην θελει να γυρισει.

Για τον Καιρινεν εχω ακουσει σημερα τα καλυτερα. Στο false 9 ειπανε οτι ειναι σιγουρα ο καλυτερος πλεη μεηκερ του πρωταθληματος

1 Like

κανείς δεν το έχει ξεκαθαρίσει αυτό. έχει γίνει ένα μπλέξιμο με την οψιόν αγοράς από εμάς και με ρήτρα επαναγοράς από την Ιντερ.
θα το μάθουμε με τον καιρό αυτό, υπό ποιους όρους έχει μπει, αν έχει μπει.

“και για να το κάνουμε λιανά να καταλαβαίνει και ο κόσμος, δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ αυτή η ρήτρα. τώρα αν και εφόσον έχει μπει αυτός ο όρος στο συμβόλαιο είνια κάτι που μόνο οι ομάδες και ο παίκτης το γνωρίζουν αυτή τη στιγμή και εμείς θα το μάθουμε εν καιρώ”
:rofl: :rofl:

3 Likes

επίσης να τονίσω πως…

“η ρήτρα θα ισχύσει αν ο παίκτης υπογράψει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, γιατι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γινει. Εχουμε δει πολλα ντηλ να χαλάνε. Ποτέ δεν ξέρεις μέχρι το τέλος, και το λέω για να μην μου γράφετε μετά, στα σόσιαλ”.

Κατά τα άλλα

Summary

1 Like

Πες μου σε παρακαλω οτι το κειμενο ειναι του Τσακιρη

1 Like

το κείμενο ΕΙΝΑΙ ο Τσακίρης

2 Likes

εγώ το έγραψα έτσι να σε τρολάρω χαχαχα

στο μεταξύ βρήκα αυτό το ποστ σε αεκτζήδικο φορουμ, που εξηγεί τη ρήτρα:
*1Μ το ενοικιο
*2Μ η ρητρα του χρονου που πρεπει να καταβαλει η ΑΕΚ στην Ιντερ αν θελει να τον κρατησει
*Αν η Ιντερ δεν θελει να τον δωσει πρεπει να δωσει στην ΑΕΚ 3Μ
*αυτο ισχυει μονο για του χρονου αν δεν κανει χρηση αυτου του ορου η Ιντερ τοτε εχει μονο ενα ποστο 20% μεταπωλησης

1 Like

Τι φάση αυτό, άμαζον ; “το έλεγξα, με χτυπάει στο δάχτυλο, το στέλνω πισω και θελω full credit ?”

αν αυτο ισχυει, τι γαταρος ο Ριμπαλτα ρε συ - πραγματικα τι ρήτρες υπογράφει

1 Like

Ετσι ναι

έχεις το λινκ του βίντεο; δεν το βρίσκω στο κανάλι τους.

Εφοσον και αν, ενδεχομενως, οπως αντιλαμβανεσαι δεν προκυπτει και δεν θα στο δωσω για να στο δωσω!

2 Likes

αυτος δεν εχει παντρευτει την Ζεντάγια ;

4 Likes

Στο μισο του.

Ανανεωσω και ο Γιοβιτς.
Μας εχουν μεινει ενας γρηγορος αμυντικος τυπου Βρανιες, ο αντικαταστατης των Περειρα/Ζοαο Μαριο και η ανανεωση του Πινεδα και ειμαστε σουπερ

2 Likes

η ανανέωση για 3 έτη ενός παίκτη επιπέδου Γιόβιτς, είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου.
ελπίζω αυτό να είναι εικόνα για το μέλλον.

20 εκατομμύρια ρήτρα μπήκε!

2 Likes

kimi mode on

Έχω ενα μικροοοοοο προβληματισμο.

Απο τη μια χρειαζεσαι τον Γιοβιτς, γιατι ειχε καιρο η ΑΕΚ να εχει πρωτο σκορερ με τετοια νουμερα. Νομιζω και ο μπομπερ Μπλανκο, ειχε λιγοτερα. Και δεν ξεχναμε οτι με Ζινι εκτός, ο Σερβος κουβάλησε, ΄μέχρι να έρθει ο Μαγιάρος άσσος.

Από την αλλη, περσι ωρες ωρες εμοιαζε παρατηρητης, σαν τον Σκοκο με ερωτικη απογοητευση. Καποιοι εφτασαν να γραφουν οτι οταν μπηκε ο Ζινι στα πλεηοφφ, η ΑΕΚ ξανανιωσε. Με προβληματιζει οτι αν δεν ερθουν αναλογα γκολ, το “τι πληρωνουμε 3 μυρια το σαπακι” ειναι 3 αγωνιστικες μακριά.

kimi mode off

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΛΛΗ - τον ειδατε υπερφιτ ; Με προετοιμασια και υγεία (και μια ΑΕΚ πιο ταχυδυναμικη με τον Ουκρανό δράκο), ίσως τα παστελώνει ακόμα πιο εύκολα.

2 Likes

είχε τραυματισμό πέρσι προς το τέλος της σεζόν. το έχει πει σε συνέντευξη.
φέτος θα κάνει και προετοιμασία και θα δουλέψει μαζί με Βάργκα και Ζίνι :wink:

Sorry not sorry

2 Likes

Aυτα ειναι τα ωραια,να αλυσοδενεις παικτες αξιας και να τους δινεις σοβαρο κινητρο να μην σκεφτουν να κοιταξουν αλλου.

2 Likes