Συνεχιζει να μας διαψευδει ο Γκατσινοβιτς παντως… λετε να εχουμε τη δευτερη του ανασταση φετος?
Μου αρεσε πολυ η ομαδα παντως χθες, ωραιες συνεργασιες και αναπτυξη. Γκεοργκιεφ λιγο ανετοιμος.
Ωραιος κ χρησιμος ο Γκατσο. Οι Βιταλι κ Μαγιερ πολυυυυ ωραιοι παιχτες
Δεν είδα το ματς, αλλά όλοι λένε για Βιτάλι, και το γκολ του ήταν επικ. Γνώμες ; Πήγε κανείς γήπεδο ;
Μαγιερ τρομερα ποιοτικος και δημιουργικος - γενικα ειδαμε ενα πολυ ωραιο ποδοσφαιρο στο κεντρο με δουλεμενες επιθεσεις, τριγωνακια και χημεια.
Στο γκολ ο Βιταλι εδειξε οτι εχει καθαρο επιθετικο IQ - ανοιξε ο χωρος μπροστα του, μπηκε και σκοραρε με συνοπτικες διαδικασιες και ηρεμια, χωρις πολλα πολλα το εκανε να φαινεται ευκολο.
Ακομα να δουμε πως θα χωρεσουν Βαργκας και Γιοβιτς ωστε να δωσουν το 100% τους παντως.
Έχω μια ελπίδα ότι η φυγή Πινέδα θα δημιουργήσει μια υβριδική ομάδα, με πολλούς πρωταγωνιστές.
Ο Πηλιος ανανέωσε και επίσημα κ σας στέλνει μηνύματα - "θα δώσει απαντήσεις με τη δουλειά του " .
Επίσης αν αισθάνεστε περίεργα, να διαβάζετε τα σχόλια στις ανακοινώσεις για πιθανές μετεγγραφές του γαύρου , που ο κόσμος ποντάρει πόσοι δανεικοί θα έρθουν από Ρίο Άβε…
Χαιρόμαστε να σας ψυχαγωγούμε τα καλοκαίρια, αφού από φθινόπωρο αλλάζει το πράμα και θα διαβάζουμε εμείς για ρεκόρ σε κίτρινες κάρτες και ακυρωμένα γκολ.
Δεν χάθηκε ο κοσμος, με ότι τι βγάζει ο καθένας … Μπάλα δεν βλέπετε, κούπες δεν παίρνετε , ας κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε τι είναι οι κίτρινες κάρτες
Η μακρινή κίτρινη, το σημαντικότερο στοιχείο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο
Ευχαριστουμε για αυτή την άλλη μια σημαντική συνεισφορά στη συζήτηση
Παρακαλώ, μετά το σχόλιο για τη ρίο άβε ένιωσα αυτή την δημιουργική ανάγκη
Όπως έγραψα και παραπάνω , αφού σου αρέσουν τα σχόλια για τη Ρίο Άβε, μπορείς να δεις πολλά,.παντού σε όλο το ίντερνετ . Που σίγουρα δεν τα κάνω εγω
Λέω να μείνω σε αυτά του φόρουμ
Νομίζω το κέντρο μας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Θα δούμε ωραία πράγματα με Βιτάλις και Μάγιερ.
Γκολάρα του Βιταλις η χθεσινή και το μισό γκολ είναι η κίνηση του Γιοβιτς που βγάζει εκτός φάσης τον αμυντικό.
Ας παρουν για αρχη το σουπερ καπ απεναντι στον ΟΦΗ και μετα μπορουμε να μιλαμε πιο αισιοδοξα. ![]()
Τι βλέπετε απόψε αεκοτοπικ ? Ο Αρναούτογλου είπε ότι η ΑΕΚ κοιτάει δύο αλλά ονοματα, τα οποία ξέρει, αλλά δεν λέει. Φαντάζομαι ο ριμπαλτα έχει πει ότι όποιος διαρρεύσει όνομα θα τον φάει ο δικέφαλος αετός.
Πολύ καλά σχόλια για καλοσκαμη δυστυχώς
Υποκλίνομαι για την παράθεση του άκυρου λινκ
Τι νέα?![]()
![]()
- Το είχα διαισθανθει ότι θα γίνει μαλάκια στο σούπερ καπ.
Τι πονοκέφαλος είναι αυτός, και δεν φταίνε τα τσίπουρα.
Δε στεναχωρέθηκα ιδιαίτερα - μπράβο στον ΟΦΗ.
Ο νέος ο τερματοφύλακας πολύ άπειρος , δηλαδή εκεί βρήκες να βάλεις πιτσιρικά ;