Μαλλον ευτυχως που δεν το δα. Φοβερο το κραξιμο που τρωει απο μερικους ο Νικολιτς. Η μλκ των οπαδων ειναι αξεπεραστη
Οι οπαδοί θα κραξουν,τι να κάνουν,αφού έκανε λάθη στην διαχείριση,στην 11αδα,αλλά και κάποιοι παίκτες ψωλαρμενιζαν μετά το 1-0 και το 1-1,χάρισες ένα σούπερ καπ,έναν άσημο τίτλο,αλλά είναι κύπελλο και αυτό.Ο Ζινι σε έσωσε στο 97’,τώρα θα λέμε,μήπως να έβαζε τον μπρινιολι στα πέναλτυ?
Καλύτερα που ήρθε τώρα το στραβόπατημα μήπως συνέλθουν στο ευρωπαϊκό που είναι και πιο σοβαρό παιχνίδι.
Κακή εμφάνιση αλλά είναι νωρίς ακόμα. Δε θα είναι αυτή η ΑΕΚ που θα δούμε στο επόμενο παιχνίδι. Αλλά…Τι αμυντική λειτουργία ήταν αυτή ;;; Στο 1ο γκολ του ΟΦΗ απλά τον κοιτάνε…Πολλά πουλήματα της μπάλας…Αρκετή χαλαρότητα από πολλούς…Ωραίο γκολ Γιόβτις και φοβερή κεφαλιά Ζίνι (δεν πρέπει να μην ξεκινάει η ενδεκάδα ο Ζίνι)…Καλοσκάμης δυστυχώς δεν…
Μπράβο στο ΟΦΗ που το ήθελε πιο πολύ και το πήρε.
Υ.Γ. Και το επόμενο Σούπερ-Καπ σε πραγματικά ουδέτερη έδρα και με υποχρεωτική συμμετοχή τουλάχιστον 4 νέων…
Για να θυμόμαστε τι είναι ΑΕΚ γιατί ξεχαστηκαμε ![]()
Κακή εμφάνιση, φάνηκε ότι υποτιμήθηκε πολύ ο ΟΦΗ από τους παίκτες.
Έχουμε πρόβλημα με τους νεαρούς παίκτες αφού φαίνεται ότι ο Καλοσκαμης είναι πολύ πίσω από το να έχει θέση βασικού στην ΑΕΚ, ακόμα και με θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους.
Οπότε ουσιαστικά παίζαμε με 10 παίκτες και με έναν πολύ άπειρο τερματοφύλακα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Καταγραφή κάνω, δεν δίνω άλλοθι.
Ελπίζω να φάνε τις βαλκανικές Παναγίες τους και την Τρίτη να εμφανιστούν με κίνητρο γιατί εκεί παίζονται όλα.
Υπό προϋποθέσεις, μπορεί να ξεχαστεί σύντομα το χαμένο σούπερ καπ.
ΥΓ Πάντως ειδικά στο Α ημίχρονο, υπήρχαν στιγμές που κρύφτηκε η μπάλα με το build up. Το γκολ ήταν έπος!
Το ειδα κονσερβα. Δεν ηταν τοοοσο ασχημη η ομαδα, αλλα πολυ αδρανεια στο 5λεπτο που τα φαγε κ ειναι μεγαλη η ελλειψη aggresiveness στο κεντρο κ ποιοτητας στα πλαγια με Πηλιο, Καλοσκαμη κτλ. Δεν καταλαβαινω γτ να βασιζεις ενα στυλ παιχνιδιου σε ωραιες μπαλιες πισω απο την αμυνα του Κααρινεν σε ενα πλαγιο μπακ που κανει την κινηση, αλλα δεν πετυχαινει συμπαιχτη με τιποτα. Χρειαζεται επιτελους ενα καλο αριστερο μπακ που να μπορει να εκμεταλευτει αυτο το παιχνιδι
Kervin Arriaga. Αλλος ενας χαφ, ο οποιος να πω την αληθεια με εχει ψησει πολυ απο οσα ειδα κ διαβασα σημερα. Δυνατο αμυντικο χαφ, με πολυ καλα ποσοστα στο αμυντικο παιχνιδι, αρκετα γκολ, δυνατα σουτ,καλο passing game, πολλα παιχνιδια κ σαν βασικος αμυντικος, πολυ aggresiveness, μια χαρα γενικα. Βλεπω αυτον κ τον Βιταλις να παιζουν πολυ.
Παρτε επιτελους κ ενα αριστερο μπακ.
ΥΓ. Ενδεκαδα για Λεφσκι τι λετε; Για καποιο λογο πιστευω θα παει μπροστα με Κοιτα, Μαγιερ η Ζινι δεξια κ Γιοβιτς με Γκατσινοβιτς γυρω του για να πιεσει
Παίζει και άμυνα λένε… Θα φέρουν κ αριστερό Μπακ σίγουρα, δεν μπορούν αλλιώς…
Νομίζω έλειπε ένας σκύλος από την κόλαση. Πάλι μοιάζει στοχευμένη επιλογή. Ο μανταλος βλεπω να μην παίζει καθόλου φετος, όπως μάλλον και ο Βιντα.
ΠΑΟΚ κούνησε μαντήλι για φέτος . Τον γαύρο τον βλέπετε να επανέρχεται ; Ο ΠΑΟ θα είναι δυνατός θεωρώ
Ο Ολυμπιακος φερνει καλους παιχτες κ δεν ξερουμε τι θα κανει ο ΠΑΟΚ τα 30εκ που θα παρει. Αν τα εκμεταλευτει σωστα μπορει να φτιαξει πολυ δυνατο ροστερ. Ειναι παντως τεραστια απωλεια ο Κωσταντελιας. Επρεπε να φυγει παντως μπας κ κανει το μεγαλο στεπ απ που αξιζει το ταλεντο του
Ορίστε, πήρατε κι εσείς παίκτη από τη “λίστα Κοτσόλη” για εκδίκηση.
Πολύ κρίσιμο το ματς. Είμαι και στο νησί και με έχει φάει το άγχος. Είμαι αισιόδοξος όμως.
Ακόμα δεν έχω βρει κάποιο μαγαζί που να δείχνει τον αγώνα και το ίντερνετ εδώ είναι ζορικο…
Η σύνθεση της ΑΕΚ : Στρακόσα - Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος - Κοϊτά, Κάιρινεν, Μαρίν, Μάγερ - Ζίνι, Γιόβιτς
Δύο σημειώσεις. Πρώτον, χαίρομαι που βλέπω Ζίνι-Γιόβιτς, το θεωρώ πιο ορθολογικό. Δεύτερον, δεν έχω καταλάβει αν ο Μάγερ παίζει όντως δεξί εξτρέμ ή θα τον βαφτίσουμε εμείς.
Άντε να δούμε, νομίζω θα φτύσουμε αίμα σήμερα.
Η λέξη εξτρέμ δεν υπάρχει στα πλάνα του Νίκολιτς. Δε νομίζω να παίρνει πλάτος ο Μάγερ. Πιο πολύ σαν εσωτερικός χαφ με τον Ροτα ίσως να παίρνει πλάτος.
Δε θα μου κάνει έκπληξη να παίζει στα δεξιά ο Ζινι σε κάτι σαν 4-3-3.
Θα φανεί.
Πάντως πολύ καλή η 11αδα.
Βρήκα ευτυχώς μαγαζί να το δείχνει. Έχουν έρθει και άλλοι τρεις ήδη… με έχει φάει το άγχος από το πρωί!!
Μαριν, Κοιτα, Ροτα κ Ζινι πολυ ανευροι για τα δεδομενα τους. Πηλιος κακος κλασικα. Επιπλεον εχουμε κ κακιστα τελειωματα στις καποιες συμπαθητικες μας ευκαιριες
Καιρινεν τον εφεραν ως παικτη κλασης?
Μολις σκεφτομουνα οτι ειναι ο καλυτερος μας παιχτης
. Μου φαινεται πολυ σοβαρος κ βοηθαει παντου.
Τι σουτ βαραμε ρε παιδια. Ημαρτον.
Κ ο Ρελβας πολυ μετριος σημερα.
Όσο περνάνε οι μέρες θα είμαστε και καλύτεροι, δεν ανησυχώ, τους έχουμε.
Τους εχουμε, αλλα πολυ βαρια η ομαδα. Αν δεν ηταν σε τοσο μετρια βραδια οι Μαριν, Ζινι και Γιοβιτς που με κακα τελειωματα και πασες σπαταλησαν πολυ καλες προυποθεσεις, θα ειχαμε παρει σημερα το διπλο.
Αρνητικη εντυπωση μου κανανε οι Μαριν και Ρελβας για τα στανταρ τους. Ελπιζω να παρουν αριστερο μπακ επιτελους…κλασικα.
Βαργκας και Μανταλος βοηθησαν πολυ. Μ αρεσαν και οι Μουκουντι, Καιρινεν και Μαγιερ οσο αντεχε
Όλοι είχαν σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι, κανείς δεν ήταν σταθερά κακός ή σταθερά καλός, εκτός μάλλον από Ρέλβας και Μαρίν που δεν έπιασαν επουδενί τα στάνταρ τους.
Ψιλοϊκανοποιημένος είμαι, είναι φανερό πως χρειάζεται αγωνιστικός ρυθμός (ειδικά στις αλλαγές φάνηκε) και είναι επίσης φανερό πως εδώ μέσα πρέπει να τα κάνουμε θάλασσα σε μεγάλο βαθμό για να αποκλειστούμε. Δεν είναι χωριό η Λέφσκι, αλλά δείξαμε σήμερα πως είμαστε φαβορί.
Γενικά θεώρησα σωστό να πάμε σε πολύ χαμηλό τέμπο και φουλ κοντρολαρισμένο παιχνίδι και είχαμε και τις ευκαιρίες να το πάρουμε.
Oκ,δεν κινδυνεψαμε ιδιαιτερα,αλλα μην μας φαει και το αγχος στη ρεβανς.
Θα είναι σημαντικό να ρολλάρει και με τον Ηρακλή η ομάδα, να παίξει πιο ελεύθερα, να σκοράρει, είναι και ματς που θα έχει λιγότερο άγχος και περισσότερη άνεση (θεωρητικά πάντα).