Αεκαρα

Συμφωνω αν και το βρισκω δυσκολο. Μακαρι, αλλα γενικα δειχνει βαρια σε ολα τα φιλικα και στο σημερινο

Συμφωνείς με τον εαυτό σου παιχταρά μου? Α ρε τι σου εχει κάνει η ΑΕΚΑΡΑ

2 Likes

χαχαχ με τον Μαρσιαν τελος παντων

1 Like

Καλύτερη ομάδα η ΑΕΚ αλλά πίσω σε ρυθμο. Μια καλή ΑΕΚ περνάει εύκολα. Ευτυχώς έβαλε ζινι, ελπίζω το προφίλ γρήγορος/Άργος μπροστα να το δούμε περισσότερο.

Κεφατος γιοβιτς και Μάγιερ. Ο καιρινεν σας άρεσε ; Σαν χαμένος μου φάνηκε

Όχι τόσο δύσκολο όσο το περίμενα το χθεσινό ματς. Η ομάδα ευτυχώς θωρακιστηκε και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα.

Ωστόσο είμαστε ακόμα εκτός ρυθμού και χρειαζόμαστε μερικά χιλιόμετρα για να στρώσουμε.

Δικαιούμασταν ένα γκολ στις φάσεις του Γιοβιτς. Πραγματικά δεν υπάρχουν περιθώρια για να σπαταλάμε τέτοιες ευκαιρίες. Και εντάξει το δοκάρι ήταν 10/10 η ασίστ και 10/10 η εκτέλεση με τεράστιο δείκτη δυσκολίας. Αλλά στο κλέψιμο έξω από την περιοχή, θα έπρεπε να γίνει γκολ.

Θα κριθεί την Τετάρτη στην έδρα μας.

Στο μεταξύ επιστροφή στο γήπεδο το Σάββατο για το ματς με τον Ηρακλή. Ευκαιρία για ρυθμο σε ένα φαινομενικά πολύ εύκολο ματς. Ανυπομονώ!

1 Like

Θέλω να δω την ομάδα με βασικους Βιταλις, ζινι. Το ματς με Ηρακλή θα δείξει αν αφήσαμε πίσω τις χαλαρές ΑΕΚ του παρελθόντος που πεταγαν ματς

1 Like

Εγώ νόμιζα ότι ο Καιρινεν ηταν ο Μαριν στην αρχή. Μου άρεσε, χωρίς να κάνει τίποτα το εντυπωσιακό ήταν παντού.
Ροτα πρέπει να πήρε εντολή να μείνει πίσω.
Μαγερ δεν έδειξε κάτι, αλλά πρώτο ματς του ήταν σε καινούργια ομάδα.
Ζουμπκοφ φαίνεται να έχει πολλά τρεξίματα, αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω.
Βάργκας/Ζινι ταιριάζουν περισσότερο από Γιοβιτς/Ζινι.
Πηλιος 2 μαλακιες έκανε, αλλά ήταν οκ κατά τ αλλά , χωρίς όμως να δώσει κάτι.
Μουκουντι αδιάφορος.
Ρελβας οκ .

Δεν ξέρω πως θα χωρεσει Καιρινεν, Μαρίν, Μαγερ, Βιταλις χωρίς να ξενερώσουν μέσα στην χρονιά (εν δυνάμει βασικοί και οι 4) ενώ πίσω έχουμε ως κολόνα τον Μουκουντι και μετά το χάος. Όταν θα φύγει ο Μουκουντι και πάρουμε ένα σοβαρό CB τύπου Κέρβερος, τότε θα έχουμε και πιο στρωτή ομάδα.

Είμαι βέβαιος ότι θα προκριθούμε αλλά βλέπω τους δικούς μας να πηγαίνουν για το 1-0 και να αγχώνονται μέχρι να λήξει ο αγώνας.

Όταν ο Μάριος εξασφαλίσει το μπαγιοκο,πρέπει να κινηθούν ταχύτατα για 2-3 παίκτες από το πάνω ράφι,δεν γίνεται να πάνε με τόσο αργή ομάδα στο κέντρο και μετόπισθεν στη leauge phase,οι ομάδες δεν θα είναι ουτε Λέφσκι,ούτε Νοα.

Επειδή επανερχόμαστε σε αυτό το θέμα…

Τι προσδοκίες έχετε από το τσουλου ; Προσωπικά έχω ένα προβληματισμό ότι, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η ΑΕΚ στα χαρτιά είναι η καλύτερη ομάδα και φέτος, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αντέξει και τις δύο διοργανώσεις και τη στεναχώρια που θα φέρουν κάποιες κακίες εμφανίσεις. Βλέπω τα ποσά που ακούγονται και θεωρώ πως ακόμα και αν έδινε 10 και 10 για ένα Μπακ κ ένα αμυντικό, και πάλι η μοιρα της ομάδας δεν θα άλλαζε και πολύ.

Να κερδίσουμε ( ; ) τα 2 ματς με τις ομάδες από το 4ο γκρουπ (πως είχε ο γαύρος πέρσι Πάφο και καιρατ αν θυμάμαι καλά) και ο,τι έρθει με τα υπόλοιπα.
Με 7+ βαθμούς, θα είμαι νομίζω πολύ ικανοποιημένος.

3 Likes

O Καιρινεν μ αρεσε εμενα. Εκανε κ τα πιο πολλα χιλιομετρα απο ολους του αγωνα συμφωνα με τα στστιστικα.
Μου αρεσει πολυ κ ο Μαγιερ. Φαινεται οτι ξερει πολυ μπαλα κ εχει ηδη πολυ καλες εμπνευσεις.
Ο Ζουμπκοφ πολυ λιγα πραγματα προς το παρον.
Ειναι νωρις για ολους. Θα τους χωρεσει αναγκαστικα γτ η σεζον εχει πανω απο 50 παιχνιδια. Οπως λεγαν κ προχτες οι του false 9 που ειδα λιγο για να δω τι ειπανε για τον Αριαγκα, η μεγαλη διαφορα της ΑΕΚ θα ειναι το μεγαλο ροτεησον. Ξεχναμε τα περσινα τρελα που Πινεδα κ Μαριν παιξαμε ολο τον χρονο 90λεπτα.

Για τσουλου δεν εχω προσδοκιες. Γενικα πιστευω στον Νικολιτςκ θεωρω οτι θα χουμε αξιοπρεπεις εμφανισεις, οι οποιες δεν ξερω αν θα συνοδευτουν κ απο βαθμους. Υπαρχουν μεγαλες διαφορες στην ποιοτητα. Ελπιζω ιδανικα σε 7-8 βαθμους

3 Likes

Όσο μπάτζετ και να είχες δε μπορείς να κοντραρεις ομάδες τουλάχιστον των πρώτων δύο tier του CHL. Τι να λέμε.

Οπότε εύχομαι και πιστεύω σε αξιοπρεπείς εμφανίσεις και σε 6-7 βαθμούς οι οποίοι θα μας δώσουν και συντελεστή και χρήμα.

Βήμα βήμα.

3 Likes

Λυκογιαννης λένε τελικά, για να είμαστε οκ με τη λίστα των Ελλήνων στην Ευρώπη…

Πφφφφφφφφ

Πάλι Πήλιο θα βλέπουμε, ετοιμαστείτε

1 Like

Ετσι φαινεται. Δεν ειναι κακος παιχτης και εχει καλη καριερα. Στα καλα του, σιγουρα ανωτερος του Πηλιου, αλλα πιο πολυ με ανησυχει οτι ειναι χωρις ομαδα ολο το καλοκαιρι και δεν εχει κανει προετοιμασια. Ελπιζω να βρει σιγα σιγα ρυθμο και να βαλει δυσκολα στον "γιγαντα’ Πηλιο…

Ξυπνάνε μνήμες 2018… πάνω που πας να πεις για πλάνα και σχέδια σου έρχεται μεταγραφή Μελισσανίδη…

Μακάρι να πιάσει το παιδί και να παίξει καλά, να βοηθήσει. Αλλά τώρα 32 χρονών και χωρίς προετοιμασία…

1 Like

Υπερβολές, μια θέση δεν έχουν καλύψει καλά, στις άλλες έχουν γίνει κινήσεις και οι κομβικοί παίχτες εκτός Πινέδα, έχουν κρατηθεί.

2 Likes

Όντως τα μόνα μένα είναι στις θέσεις των ακραίων Μπακ.

Πέρασε καιρός από την άφιξη Ριμπαλτα που δεν έχουν βρει αναβάθμιση ή έστω δεύτερη λύση για δεξί μπακ. Για το αριστερό έγινε η προσπάθεια με τον Πενραις που οκ δε βγήκε.

Αλλά τώρα Λυκογιάννης στα 32-33 χωρίς προετοιμασία και με λίγες συμμετοχές στη Μπολόνια τον τελευταίο χρόνο, μου έσκασε κάπως.

Προφανώς θέλουν να καλύψουν και λίστες κλπ, αλλά οριακά πήραμε back up του Πηλιου που έχει χαμηλό ταβάνι.

Μακάρι σεζόν αναγέννησης για τον Λυκογιάννη και να βοηθήσει

Προσωπικά όσο και να καταλαβαίνω το τραύμα που υπάρχει όσον αφορά τυχόν κακό σχεδιασμό (και ειδικά σχετικά με την θέση των μπακ, διαχρονικά έχουμε θέμα), πρέπει να πω πως έχουν ακουστεί απίστευτες υπερβολές για τη μεταγραφή Λυκογιάννη.

Νομίζω πως λίγο ως πολύ το γενικότερο consensus είναι πως φέρνουμε ένα παίκτη ερασιτέχνη, άπειρο και άμπαλο και θα τρώμε 10 γκολ/ματς στο τσου λου, ενώ αν φέρναμε μια παιχτάρα (ότι έχει ο καθένας στο μυαλό του με αυτόν τον όρο), θα πέρναμε και ένα Χ στο Μπερναμπέου με καλό ποδόσφαιρο.

Και εγώ πιστεύω πως έπρεπε να πάμε για κάτι καλύτερο, αλλά κάπου όπα.

3 Likes

Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση, ότι στο βίντεο ανακοίνωσης φάνηκε πολύ χαρούμενος που έρχεται.

Απλα φοβάμαι ότι αν δεν ανταποκριθεί , ειδικά σε κανένα ματς με Ολυμπιακό, θα τον σταυρώσουν ως γαύρο.

Θέλαμε Έλληνες πάντως κ τελικά επικράτησε η ανάγκη, της λογικής. Και δυστυχώς ο καλοσκαμης μοιάζει να καίγεται . Και δυστυχεστερα οι ρεπόρτερ τον βγάζουν στη σέντρα, αντί να τον στηρίζουν ή να είναι σίωπηροι…

1 Like

Οι παιχταραδες θα ερθουν μετα την προκριση,ετσι γινεται παντα,οπως ξηλωνεται ο Μαρινακης μετα τον αποκλεισμο και φερνει αβερτα παικτες. :grinning:

1 Like