Αεκαρα

Αυτοί τώρα,οι δικοί μας είναι με το μυαλό στο άλλο ματς,με τους Βούλγαρους,μην τυχόν μπείτε χαλαρουιτα με τον Ηρακλή και δεν καθαρίσετε στο σβηστο το ματς,θα φύγετε με ταξί(έχει ξαναγίνει):drooling_face::rofl:

2 Likes

Αεκαρες καλή σεζόν να έχουμε .

Άλλη μια χρονιά θα έχουμε να τα βάλουμε με τα σχόλια αντιπάλων, ύποπτες διαιτησίες και τις γκρίνιες του Κίμι , αλλά θα τα καταφέρουμε !

Καλή σεζόν και πάμε για Μπακ του Μπακ

7 Likes

Με Πήλιο και Ρότα, είμαστε έτοιμοι.

4 Likes

Καλή αρχή στην ΑΕΚΑΡΑ μας!
3 μήνες χωρίς γήπεδο είναι πολλοί!

Πάμε για σβηστή νίκη ακόμα και με αγχωτικό αεκτζιδικο 1-0.

4 Likes

Καλη μας σεζον! Ελπιζω να δουμε λιγο Βιταλις σημερα.

5 Likes

Ξεκινημα με ασιστ Πηλιου. Παω να μας παιξω πρωταθλητες.

Φετος πιστευω οτι θα κανει καλη χρονια κ ο Γκατσι

3 Likes

Μαριν, Γιοβιτς πολυ καλοι. Ανεβασμενοι ολοι οι καινουργιοι. Ακομα κ ο Ζουμποβ που δειχνε λιγο εκτος κλιματος μεχρι σημερα.
Βιταλις κ Μαγιερ πιστευω θα δειξουν πολυ ομορφα πραγματα. Ειδικα ο Βιταλις πολυ ολοκληρωμενος μεσος. Τρεχει, πιεζει, μαρκαρει, σουταρει, ωραιες καθετες πασες. Πολυ καλος

5 Likes

Θα δουμε ποσο καλοι ειναι οταν θα καιει η μπαλα στον επαναληπτικο με τους βουλγαρους,εκει θα το κολλησει ο Γιοβιτς η θα μπλοκαρει σαν το πρωτο αγωνα που τα εχανε? Με τον ηρακλακο δεν ειναι σοβαρο δειγμα,βοηθησε στην ψυχολογια βεβαιως η ευκολη ευρεια νικη.

Βρε άνθρωπε, είχαμε ιστορικά πολλούς καλύτερους επιθετικούς από τον γιοβιτς ; Ο οποίος φαίνεται ήδη ψημένος για τρελή χρονιά.

Αν και για μένα το ματς το ξεκλειδώνει η γκολάρα του Βαργκας

1 Like

Το ματς της Τετάρτη είναι αυτό που θα κρίνει πολλά. Εκεί θα “μετρηθεί” κάπως η ομάδα.
Δε θα μιλάμε για άθλο αν προκριθούμε, αλλά θα είναι μεγάλο βήμα για την ομάδα, που τα τελευταία χρόνια έχει μείνει αρκετές φορές εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Θέλει πολλή προσοχή, όχι αβίαστα λάθη, υπομονή (πίστη, επιμονή κλπ τα ξέρετε)

Το έχω ξαναγράψει, είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε για CHL.
(τώρα το τι θα γίνει στη league phase…άβυσσος…)

Επειδή όμως έχει σημασία και το ματς με τον Ηρακλη, για μένα ήταν σημαντική η εμφατική νίκη ακόμα και αν ήταν πολύ φανερό ότι ο αντίπαλος ήταν υποδεέστερος. Έκαναν σεφτέ και οι 3 σου σέντερ φορ, είδες ότι μπορείς να βάζεις τη μπάλα μέσα, δούλεψαν κάποιες συνεργασίες, ήρθαν οι 3 απαραίτητοι βαθμοί, κέρδισες ηρεμία, χτύπησαν και μερικά καμπανάκια.

3 Likes

δεδομένων των φιλοδοξιών του Νικολιτς, αν η ΑΕΚ δεν προκριθει ή κάνει βλακείες, πιστεύω θα μπει στο γήπεδο και θα αρχίσει τα χαστούκια. Ο άνθρωπος δεν ανανέωσε και δεν χτυπιέται, για να μεινουμε εξω απο μια χειροτερη ομαδα.

Πολυ σημαντικο ότι σκόραραν και οι 1,5 επιθετικοί που έχουμε (sic). Επισης δενσαςχαλασε ο Πηλιαρος.

Βτγ ο Καρπετ εδωσε πρωτο φαβορι τον ΠΑΟ για κατάκτηση, ο οποιος ζήτησε Ελληνες διαιτητες στα ντέρμπυ (!!) και η ΑΕΚ συμφώνησε (!!!). Αν γινει κατι τετοιο, ετοιμαστειτε για μεγαλες ομορφιες.

2 Likes

ρε μην ακούς/διαβάζεις στα σοβαρα Ερπετ

καλά μας χάλασε, αλλά με αυτόν ξεμείναμε και φέτος…
μην ξεγελιέσαι από 1 καλή σέντρα που έβγαλε ενώ έστειλε άλλες 3 στα περιστέρια αμαρκάριστος :stuck_out_tongue:

3 Likes

εχει γινει αυτη η κουβεντα πολλες φορες και εχω εξηγησει τη θεση μου, με την οποια δεν συμφωνειτε οι περισσοτεροι, αλλα οκ. αν αφησεις το φαβορι απεξω (μιας και ο ολυμπιακος ακομα ψωνιζει πχ), δεν ξερω γιατι να μην πιστεψω τα περι διαιτησιας. θα δουμε αν θα επιβεβαιωθουν, αλλα πχ οτι η ΑΕΚ ψηφισε Αλαφουζο για προεδρο, το ξερουμε

2 Likes

Προκαταβολικη κλαψα για την Παραγκα του Αλαφουζου φετος. Μονο κλαμα με τον παραγκαρχη που ειναι τοσο αχρηστος που ουτε να μαγειρεψει τουρνουα ταβλι δεν θα μπορουσε. Αλλα το ειπε ο εγκυρος ‘Καρπετ’ (τον οποιον τον βριζουνε μεχρι και οι γαυροι πλεον γιατι ειναι τοσο υπαλληλος του Μαρινακη που ο,τι λεει δεν εχει την παραμικρη αξια, ειναι ο,τι του εχει υπαγορεψει το γραφειο τυπου, επικες οι μπασκετικες αναλυσεις του που βγαζει αχρηστο τον Μπαρτζωκα, αυτος ο τοσο μεγαλος μπασκετικος αναλυτης) οποτε μαλλον θα ισχυει.

1 Like

Καμία κλάψα. Πιστεύουμε στην ομάδα, εδώ το πήραμε πέρσι με όλα κόντρα. Άλλοι έχουν τεντωμένα νεύρα χρόνια τώρα…

Παντα με ολα κοντρα. Αλλα φετος με τον Αλαφουζο τελειωνει το πραγμα. Τελειωσατε, ανελαβε ο πραγματικος δικτατορας.

πάλι έτσι θα πάει η χρονιά φέτος ; Θα πρέπει να σας κερδίζουμε ΚΑΙ να σας παρηγορούμε ; :neutral_face: κανένα θέμα, αλλά ας παραμείνουμε κόσμιοι… :upside_down_face:

Μα πως θα μας κερδισετε? Αφου ο Καρπετ ειπε οτι ειμαστε πρωτο φαβορι γιατι εχουμε παραγκα Αλαφουζου. Φασκεις και αντιφασκεις φιλε Μοντε.

(εδω να πω οτι λιγα πραγματα με εκνευριζουν περισσοτερο απο τα προκαταβολικα “αν χασουμε ειναι στημενο, αν κερδισουμε κερδισανε και την διαιτησια τα παληκαρια μας”, αυτος ειναι ο βασικος λογος που προτιμω να δω αγωνα μπασκετ με φιλους μου γαυρους πλεον παρα με Παναθηναικους)

ομολογώ ότι στις σουρεάλ συζητήσεις με φίλους βάζελους, συνήθως χάνω, γιατι νευριάζετε βασικά για ό,τι και να πουμε για τον ΠΑΟ. :face_with_peeking_eye:

το γεγονος οτι μεταφερω κατι που εγραψε ο καρπετ, δεν σημαινει οτι συμφωνω. :grin: εχω ξαναγραψει οτι την εποχη των ξενων διατητων, πλεηοφφ, και βαρ, οπου και να ειναι τα κοζια, επηρεάζουν πολυ πολυ λιγοτερο, απ’οτι τις παλιες κακες εποχες - αν οχι καθολου. αρα αυτη η κουβεντα ειναι “κουβεντα να γινεται”. :exploding_head:

ΑΝ τωρα αλλαξει το πραγμα και ερθουν Ελληνες διαιτητες στα ντέρμπυ, τοτε αλλαζει το πράγμα. ελπιζω οχι, αλλα το παρελθον μας εχει δειξει πως ναι. :exploding_head: :exploding_head: :exploding_head:

το οτι ο Αλαφουζος ειναι προεδρος της λιγκας ειναι φακτ, δεν φταιω εγω. το οτι η πιατσα λεει οτι εχει και τα κοζια, επισης (οπως επισης λεει οτι του χρονου ο ΠΑΟ θα παρει το πρωταθλημα, ακομα και αν αυτο διακοπει, μιας και θα εχει ερθει η σειρα του, λογω γηπεδου). Αυτη ειναι μια παραφιλολογια που μεταφερω with a pinch of salt. :upside_down_face: το πρωταθλημα εχει γινει ετσι που καποιος πρεπει να ειναι πολυ κακος και απο πολυ νωρις, για να βγει εντελως εκτος…

Δεν οφειλεις να θυμασαι ο,τι γραφω εγω, αλλα μιας και μπαινετε πιο πολυ εδω απο το βαζελοτοπικ, δεν οφειλω και εγω (εμεις;), να ξεκαθαριζουμε καθε τοσο οτι δεν ειμαστε ελεφαντες… :innocent:

Εγώ θα συμφωνήσω ότι ο Αλαφούζος δείχνει να έχει τα κοζα. Μέλλει να αποδειχθεί και ότι τα έχει όντως και ότι ξέρει τι να τα κάνει. Το (ρητορικό) βεβαίως ερώτημα είναι, όταν είχε τα κοζα ο Μελισσανίδης επηρέασε αυτό το πρωτάθλημα ή όχι; Όλα καλά και δίκαια εκεί, αεκαρα ενάντια σε όλους κτλ.