Εντολη μαμηστε τους αυριο,μαγερ,κοιτα θα τους καταπιουν.Τα αστερια προ των πυλων.*Κραταμε μικρο καλαθι για μαλακια Πηλιου η Ροτα.
Βιταλις είναι εκτός λίστας σε αυτό το ματς φίλε μου.
Γκολάρα του Λιούμπισιτς χτες.
Ομαδαρα. Ποσο αστοχη η δηλωση του μπεκατσοδολοφονου Καραπαπα οτι οι αντιπαλοι εχουν 1,5 επιθετικο
ΑΕΚ, ΑΕΚ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.
Καλή σέντρα ο Ρότα ε;
Ο Ροτα εχει πλεον εξελιχθει παρα πολυ κ μπραβο του πραγματικα
Πω απο το 2-0 κραζανε οι Βουλγαροι απο οσο ειδα τον τερματοφυλακα τους…τωρα εχει να ακουσει.
Αν κ ειχε πολυ καλα φαλτσα η κεφαλια. Βαργκαρος
Κοϊτα παντελώς εκτός κλίματος, κρίμα. Ούτε με Πήλιο συνεννοείται, ούτε μπροστά του βγαίνει κάτι, είναι το μόνο πραγματικά μελανό σημείο του ημιχρόνου.
Κατά τ’άλλα δεν μπορώ να έχω κάποιο παράπονο. Πάμε σοβαρά να το σβήσουμε.
Αν ο Κοιτα ηταν συμπαθητικα μετριος θα χαμε αλλο ενα γκολ σιγουρα. Θα βαζα Γκατσινοβιτς στην θεση του
Αστειευόμενος πριν αρχίσει το ματς είπα ένα 5-0 σήμερα … ![]()
Κοιτα αρχισε πάλι τις ατομιστιες του και με εκνεύρισε - έχει φαγωθεί να σκοράρει.
ΤΙΘΑΔΟΥΜΕΦΕΤΟΣ ;;;
Μεγαλοι χαζογκοληδες. Επρεπε να χουμε βαλει 6-7 γκολ. Πολυ ωραιο συνολο με πολλες κ διαφορετικες επιλογες.
Μέσα σε όλα, να πω πως γουστάρω άπειρα που ο Νίκολιτς παίζει με δύο επιθετικούς. Ξεχασμένη τέχνη πια αυτό το σύστημα. Και όταν λέμε δύο σέντερ φορ, δεν εννοούμε κάποιο ψευτοεννιάρι, κάποιον “περιφερειακό” κυνηγό ή κάτι ανάλογο, αλλά δύο κανονικά σέντερ φορ.
Πάμε τώρα να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να το ζήσουμε.
Ο γιοβιτς είναι πιο ΑΕΚ από τον αετό. Ο Βάργκα χάνει πέναλτυ με ΟΦΗ και πετάει δύο στο ματς της χρονιάς … Τι να πεις …
Μαρεσε πολύ ο Μαγερ - τρομερά δημιουργικός .
Αυτός με τα βαμμένα μαλλιά της Λεφσκι ήταν καλό παιχτακι.
Τι ζήσαμε σήμερα ΑΕΚΑΡΑ μου!
Το κέντρο αν δέσει κιόλας θα δούμε απίστευτα πράγματα.
Πραγματικά δυσκολεύομαι να θυμηθώ ποτέ είχαμε τόσους καλούς χειριστές μπάλας. Μαρίν, Καιρινεν και ειδικά ο Μάγερ έκαναν τρομερά πράγματα σήμερα.
Επίσης δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχουν τον Γιοβιτς, ο οποίος σκυλιαζει τρομερά για την ομάδα.
(Την προηγούμενη φορά στο Τσάμπιονς λιγκ είχαμε Κλωναριδη, τώρα είμαστε λίγο καλύτερα)
Στα αστέρια φίλοι μου!!
Καλά πήγε αυτό ![]()
ΥΓ
Πολύ δεμένη η ομάδα σήμερα.
Μαρίν και Μάγερ είναι μπαλαδοροι και απειλητικοί ανά πάσα στιγμή. Για Γιοβιτς - Βάργκας δεν το συζητάμε. Το καλύτερο δίδυμο στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Και ο Καιρινεν Κέρβερος σήμερα.
Να δούμε αν θα έρθει κάποιος κεντρικός αμυντικός τώρα.
ΥΓ. Έχω πίστη στον καράφλα,αλλά και στους παίχτες, πως θα χτυπήσουν όλους τους αγώνες.
Δυο τετ α τετ βγηκε σε δεκα λεπτα. Αν τα χε βαλει κιολας θα ηταν η τελεια εμφανιση ![]()
Ακουω τωρα στην δουλεια τους false 9 και εχουν δικιο. Νομιζω οτι αν κανει μια καλη ακομα μεταγραφη η ΑΕΚ θα πρεπει να ειναι εκει στην θεση του Κοιτα και του Γκατσινοβιτς. Οχι τον Ζοαο Μαριο που λενε, αλλα κατι αντιστοιχο του Μαγιερ
Οι 1,5 επιθετικοί της ΑΕΚ έχουν βάλει σε δύο ματς 7 (!) γκολ.
Και ένα , η κλοπή του αιώνα, ο Ρουμάνος μαέστρος που μάλλον θα κάνει φοβερή χρονιά.
Κάποιοι λέγατε για τροχαναδες … Και ο Έλμερ ευχαρίστησε ονομαστικά Λυσσάνδρου, ριμπαλτα και σούπερ Μάριο…
Μικρές σημειώσεις
Καιρινεν : 51 στις 52 εύστοχες πάσες. Δεν τον έχω παρατηρήσει πολύ αλλά θα κάτσω να τον δω. Θυμάμαι που λέγαμε παλιότερα κόλλα τον Λιουμπι. Ο Φιλανδός είναι uhu. Στο ΦΒ τον κοροιδευανε και τον έλεγαν αινταρεβιτς… Oh well
Γιοβιτς : έχει σκοράρει σε όλα τα ματς της ΑΕΚ και επανεμφανίστηκε εμφανώς αδυνατισμένος κ πεινασμένος. Δεν τον θυμάμαι τόσο τρελαμενο όσο στο γκολ του.
Ρότα : άλλη μια ασίστ και έχουμε μόλις Αύγουστο. Πηλιαρος με λύσσα.
Μαριν : πήρε το πέναλτυ, που πέρσι τα βαραγε ο γιοβιτς, μάλλον για να πάρει τα πάνω του. Εξαιρετικά νέα και για Μαριν και για Γιοβιτς.
Μάγερ : μαγεία , θεωρώ θα είναι καθοριστικός