λογικό
Μάιστα
για παμε
Καλά πάει μέχρι στιγμής
Ρεάλ - Ρόμα - Γαλατά - ΛΑΣΚ εντός
Σίτυ - Μπορούσια - Σαχτάρ - Κόμο εκτός
Ενδιαφέρον. Πάμε για ότι καλύτερο τώρα.
Σούπερ! Θα πάω με τα πόδια από το σπίτι να δω τη Ρεάλ ![]()
Μιλάμε με φίλους να πάμε Ντόρτμουντ αν ψηθεί κανείς
Δεν χάνουμε από Ρεάλ Μαδρίτης.
Οχι κ η καλυτερη, αλλα ματσαρες
Θα σε ενημερώσω ![]()
Ήρθε η ώρα ο μουκουντι να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες που έκρυβε τόσο καιρό,θα σβήσει εμπαπεδες,χααλαντς.
Ο Μουκουντι ειναι ενας παρα πολυ καλος αμυντικος. Απορω για το οτι υπαρχει ακομα κοσμος που τον αμφισβητει. 4 χρονια βασικος και αναντικαταστατος, αρχηγος, δυο φορες πρωταθλητης. Εχει κανει καποια λαθη οπως ολοι, αλλα ειναι περιοδοι που ειναι απροσπελαστος. Φοβερη χρηση του σωματος του
- ΑΕΚ - ΛΑΣΚ (Τρίτη 8/9 - 19:45)
- Σαχτάρ - ΑΕΚ (Τετάρτη 14/10 - 22:00)
- Μάντσεστερ Σίτι - ΑΕΚ (Τρίτη 20/10 - 22:00)
- ΑΕΚ - Ρεάλ Μαδρίτης (Τετάρτη 4/11 - 19:45)
- Κόμο - ΑΕΚ (Τρίτη 24/11 - 22:00)
- ΑΕΚ - Γαλατάσαραϊ (Τρίτη 8/12 - 22:00)
- ΑΕΚ - Ρόμα (Τρίτη 19/1 - 22:00)
- Ντόρτμουντ - ΑΕΚ (Τετάρτη 27/1 - 22:00)
Ταξίδι στο Ντόρτμουντ τσεκ.
Ελπίζω να βρούμε όντως εισιτήρια για τον αγώνα και να μη φάμε καμία φόλα ![]()
Ελπίζω να παίζεται ακόμα η πρόκριση και να τη φέρουμε. ![]()
Είναι πιθανό το σενάριο για 4 έως 6 βαθμούς τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Το μετά το βλέπουμε…
Πάμε στα αστέρια ρε ΑΕΚΑΡΑ!
Βρε μαν ειπα εχει κανει κ λαθη. Πες μου οποιον αμυντικο θεωρεις κορυφαιο κ θα σου βρω φασεις που χει κανει μλκς, που χει χασει παιχτες, που χει κανει λαθος γυρισμα. Ειναι η τελευταια γραμμη. Καθε λαθος φαινεται χοντραδα
Μου φαινεται αδιανοητο να μην θεωρειται ο Μουκουντι βραχος της ομαδας αυτα τα 4 χρονια που η ΑΕΚ πρωταγωνιστει. Ευτυχως παντα ειχε αλλον ενα βραχο διπλα, Βιντα ακομα στα καλα του κ πλεον κ τον Ρελβας, αλλα η σταθερα ειναι αυτος
Αργοί είναι και οι δύο,που σημαίνει ότι αν πιεστούν θα κάνουν γκαφα.Βραχος ήταν ο γκαμαρα,ο καψης,όχι ο Μουκουντι.
Να φύγουν και τα στόπερ, πολύ τους ανεχτήκαμε!
Για τους φίλους της στατιστικής κάπου εδώ να πούμε ότι η ΑΕΚ με μουκου,Ρότα,Πήλιο έχει να χάσει από τον Οκτώβρη , είχε την καλύτερη άμυνα στα ντέρμπυ των πλεηοφφ και νομίζω και την πρώτη ή δεύτερη καλύτερη στην κανονική διάρκεια.
Αλλά είναι όλοι αχρηστοι και να φύγουν, επειδή δεν είναι ο νταμφρις, ο φαν νταηκ, και ο χακιμι.
Νομίζω λίγο παραπάνω σεβασμός για την προσπάθεια των παιδιών δεν βλάπτει.
Σπουδαίος αμυντικός και βράχος στα μετόπισθεν ήταν στην ΑΕΚ ο Φερούζεμ.
Τέτοιους παίχτες πρέπει να υπογράφει και σήμερα.
Το δίδυμο των στόπερ μας είναι αξιοπρεπέστατο.
Η μεγάλη μου καψούρα πάντως παραμένει ο Κάρλος ο Γκαμάρα. Καλά λόγια θα πω και για τον Μιχάλη τον Καψή. Μη με ρωτήσετε για τον Μανωλά τζούνιορ.