Καλά που δεν τον έβαλε με Σέρρες να λες, θα είχε τα διπλάσια τώρα.
Facts
Στο μεταξύ καθόμαστε και μανουριάζουμε Παναθηναϊκοί και ΑΕΚτζήδες με οποιαδήποτε αφορμή, κάτι που φαίνεται να “ταιριάζει” με την παρούσα στιγμή που εμφανίζονται ως οι δύο επικρατέστερες ομάδες για να διεκδικήσουν μεταξύ τους το πρωτάθλημα όπως λένε όλες οι μπαλαδόφατσες, αλλά σκέψου λέει σε δυο-τρεις μήνες να έχουμε κλατάρει και οι μεν και οι δε και τελικά να παιχτεί μεταξύ γαύρου και ΠΑΟΚ.
εεε, όχι ;
οι ΑΕΚτζήδες μιλάμε μεταξύ μας και έρχονται οι βάζελοι και μανουριάζουν με πράγματα που δεν έχουμε πει. για τους λάτρεις της ακριβολογίας.
ΠΑΟΚ αμφιβάλλω ότι υπάρχει φέτος. Ο γαύρος ειναι πάντα γαύρος, μπορεί να ρίξει ο Βαγγέλης 1-2 βαρίστες στη θάλασσα, και να παίζει για το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Έγινε ρε μόντε, δεν μανουριάζεις εσύ, ποτέ ![]()
AGAIN, δεν έγραψα εγώ κάτι τέτοιο, εσύ το λες. ![]()
Και μιας και πιάσαμε αυτή την κουβέντα…
Ο Ζίνι στη Λιβαδειά έβαλε 14 γκολ το 24/25
Ο Τεττέη έβαλε… πάλι 14 γκολ το 25/26, αλλά παίζοντας μιση σεζόν στον ΠΑΟ.
Η ΑΕΚ επένδυσε σε Ζινι. Δεν ξέρω αν θα βγει η επένδυση (ειδικα μιας και το παιδι ειναι τρίτη επιλογή), αλλά με τα δεδομένα που είχε η ΑΕΚ τότε, δεν μοιάζει και τόσο τρελή επιλογή.
ο γαύρος μόνο βρώμικα και άδικα, να είμαστε έτοιμοι αν στραβώσει κάτι αφού πολλοί από εμάς έχουν ήδη κάνει απονομή από Σεπτέμβριο
δεν εγραψα αυτο, αλλα μιας και το θίγεις, πήγαινε μπεταράδες που έδιναν τον γαύρο τριτοτέταρτο, να δεις τι γράφανε οι ολυμπιακοί στα σχόλια. πολλοί θεωρούν τον γαύρο φαβορί, και προσωπικά ποτέ δεν τον ξεγράφω, γιατι ακομα και στις κακες χρονιές του, είναι πάντα πολύ κοντά.
όταν λες ότι θα πετάξει 1-2 βαρίστες στη θάλασσα εννοείς ότι μπορεί να παίξει μπαλάρα μάλλον
Ναι, το 2023 που τον αγόρασε. Καλά έκανε.
οκ έκανα μια πλάκα.
απολογούμαι. ![]()
εδιτ - πολύ αναμμένα τα αίματα, και δεν έχουν έρθει ακόμα τα ντέρμπι !
και στη συνέχεια, μην κινούμενη για Τεττέη.
αλήθεια διαβάζετε αυτά που γράφουν άλλοι ;
Εμείς άνετοι είμαστε φέτος, η χρόνια τέλεψε από νωρίς, οπότε θα απολαμβάνουμε τα κιτρινοπράσινα μπιφ.
Ο μέρμυγκας ειναι καλύτερος από Τεττέη ; Από Ζίνι ; Από Πιερό ;
Φέτος δεν θα το μάθουμε, αν υπάρχει ακόμα στην ομάδα όταν θα επανέλθουν κανονικές συνθήκες το ξανασυζητάμε.
Από Τετέι σίγουρα δεν είναι πάντως.
Ρε συ, εντελως φιλικα το λεω, αλλα το φορουμ ειναι ανοικτο και τα θρεντς ειναι ολα δημοσια. Δεν ειναι καποιος ιδιωτικος χωρος στον οποιον εισβαλλαμε ολοι εμεις παρανομα και σας την χαλαμε. Εγω πχ διαβαζω ολα τα θρεντς των ομαδων και (θεωρω οτι) μπορω να καταθεσω τις αποψεις μου, δεν ειμαι στο GWF που αμα εντοπιστει “αλλοθρησκος” θα φαει μπαν γιατι ειναι οπαδικο φορουμ. Οποτε το λες αυτο μου χτυπαει ασχημα, σορυ.
Σε αλλα νεα, τα στατιστικα για τις ακτογραμμες ειναι γενικα hoax οπως ανακαλυψα προσφατα.
Εγώ πάντως, μπήκα και διάβασα (όσο άντεξα) τα post των τελευταίων ημερών μετά από σκούντημα του Mandrake και συγκινήθηκα γιατί θυμήθηα τα φοιτητικά μου χρόνια…
Ένιωσα σαν να μπαίνω στο αμφιθέατρο, σε συνέλευση των Πολιτικών Μηχανικών και εκεί που γίνεται χαμός από παρατάξεις να βλέπω μέσα να τσακώνονται και δικοί μας από τους Μηχανολόγους Μηχανικούς. Για λίγη ώρα είχε πλάκα, αλλά πολύ γρήγορα κούραζε και την κάναμε διακριτικά…
Άρα μόνο εγώ έγραψα fact ![]()
Εν τω μεταξύ αν σε ένα θρεντ των Accept ξερωγω κάποιος αναρωτιόταν αν έχει καλύτερη φωνή ο Udo ή ο Halford θα ήταν θεμιτό να γίνει συζήτηση από οπαδούς των Priest τύπου “ε κάπου να βάλουμε και ένα όριο ρε παιδιά”. Αλλά στην ΑΕΚ μανουριάζουμε και τους χαλάμε τη ζαχαρένια όταν διαβάζουμε υπερβολές γιατί είναι το θρεντ τους και μπορεί να λέγεται οτιδήποτε εδώ χωρίς αντίλογο.
Μλκ Mandrake πόσο χρονών είσαι;