Αεκαρα

Πω, τώρα με αυτό το επιχείρημα μένω αποστομωμένος… Υποκλίνομαι στη ευφράδεια και τη διαλεκτική σου

To be fair though αυτό είναι διαφορετικής υφής πρόβλημα, γιατί δεν παρατηρείται τόσο αυτό το υποθετικό σενάριο που βάζεις όσο ένα άλλο, να λέγονται πράγματα τύπου “δεν ακούω Accept, δεν μ’ αρέσει η φωνή”. Που από τη μία μεν ΟΚ σεβασμός στο προσωπικό γούστο μπλαμπλαμπλά αλλά από την άλλη, ε όταν πετυχαίνεις τέτοια ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ πρέπει να πας να τους βάλεις στη θέση τους, πώς να το κάνουμε, όσο κι αν ο Ρομπ έχει όντως κλάσεις ανώτερη φωνή από τον Ούντο :blush:

Εγώ δεν κάνω παραλληλισμούς ΑΕΚ - Ούντο / ΠΑΟ - Χάλφορντ, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων

1 Like

ευχαριστώ για το ευγενικό σου σχόλιο, και θα απαντήσω/υπενθυμίσω τι έλεγα πέρσι. :innocent:

Το φόρουμ ειναι ανοικτό, ναι. Έχει και etiquette όμως. :exploding_head: Παράδειγμα : Έστω ότι δεν σου αρέσουν οι Judas Priest. Αν μπεις στο τοπικ των Πρηστ και πεις 1 φορά “μα καλά πως τους ακούτε;”, κάποιοι θα σου απαντήσουν. Αν μπεις 3-4, κάποιοι ίσως πάλι σου απαντήσουν κάτι τυπου “εμας μας αρέσουν, άραξε την πέτσα σου”. Αν μπεις δεκα, ε θα το γράψω πολύ κομψά, αυτό δεν είναι και τοοοοσο ευγενικό. :exploding_head: Τα παλιά χρόνια σβήναμε και τέτοια ποστ, ως σπαμ. :weary:

ΤΩΡΑ στα αθλητικα, έστω ότι ο παραπάνω κανόνας είναι κάπως πιο χαλαρός :neutral_face: - λέγεται και κάποια κουβέντα παραπάνω, και εν γένει σοβαροί άνθρωποι (και εγώ) χάνουν 10-20 πόντους IQ όταν μιλάν(μ)ε για την αγαπημένη τους ομάδα. ΟΚ δεκτό, και αναμενόμενο.

Επίσης ΔΕΝ ειναι exact science. :exploding_head: Δεν υπάρχει αντικειμενική άποψη, η οποία επίσης με κάποιο τρόπο πρέπει να επισημανθεί πολλάκις. Στο μυαλό μου υπάρχει και το “συμφωνούμε ότι διαφωνούμε”. :upside_down_face: Πχ με Κρισπ στο παρελθόν έχουμε διαφωνήσει πολύ. Δεν θα μπω στο τοπικ του γαύρου να του υπενθυμίζω ότι διαφωνώ μαζί του γιατι 1. εχω λιγο χρονο και καλυτερα πραγματα να κανω , 2. ειμαι μεγάλο παιδί και 3. δεν εχει πείσει ποτέ κανένας τον άλλο στα ιντερνετς για τίποτα μιας και πολλοί δεν διαβάζουν τι λέγεται, απλά κάνουν παραλληλούς μονολογους.

Τωρα στα καθ’ημάς. Η φασούλα “επ τι λετε εσεις εδω στο τοπικ σας, κάτσε να σας κουνησω το δαχτυλο και να σας κανω μαθημα”, στην αρχη μου φαινοταν υπερβολικη, μετα σπαστικη, τώρα ψιλοενοχλητικη. Ειναι αλλο συζητάμε (οπως τωρα εσυ και εγω), και άλλο flamάρουμε. :face_with_peeking_eye: Αν μπω στο τοπικ της ομαδας σου (βάζελος εισαι, δεν θυμαμαι) και γράφω συνεχως οτι ο Τεττεη πχ ειναι άσχετος (δεν το πιστευω, αλλα παμε με ενα ακραιο παραδειγμα) - θα μου απαντησεις 1,2,3, στις ποσες φορες νομιζεις οτι θα χαθει η ψυχραιμια ; Ναι και αυτο πέφτει στην κατηγορία "ανοικτο φορουμ ειναι, ό,τι θέλουμε γράφουμε"¨, αλλα ελπιζω να μην χρειαζεται να εξηγησω γιατι 1. θα χαλαστειτε οι βαζελοι και 2. τελικα θα πλακωθουμε. Εφυγα από το τουίτερ και ξαναηρθα στο φορουμ, για να αποφυγω τη σκατιλα. Αν την φερουμε και εδω, να σταματησουμε να γραφουμε και οι ΑΕΚτζηδες και να μην γραφει κανενας. :upside_down_face:

Και προσωπικα μπαινω στο φορουμ απο το γραφειο, για να κανω λιγη πλακα. :grin: Δεν εχω σκοπο ουτε να επιβαλλω τη γνωμη μου, ουτε να “διδαξω”, ουτε να θιξω. Καποιες φορες ισως ο γραπτος λογος βγαινει στεγνος, και ο καθενας μπορει να στραβωσει με το υφος - έγινε στο παρελθόν αυτό σίγουρα, γι αυτο φετος κανω κατι διαφορετικο - 1. βαζω ημοτζι :monkey:, 2. προσπαθω να ακριβολογω (αλλα και γιαυτο δεν μπαινω στη διαδικασια να απανταω σε strawman arguments, που αλλαζουν αυτο που εγραψα, για να επιτεθουν σε κατι που δεν εγραψα) :exploding_head:, και ειλικρινα σταματαω να πειραζω τους βαζελους, γιατι ειναι εμφανες οτι καποιοι δεν το αντεχετε, τα νευρα σας ειναι στα κοκκινα. :face_with_peeking_eye:Το ζητημα (για εμενα), δεν ειναι να πλακωθουμε για το τι κανουν καποιοι πλουσιοι επιχειρηματιες. Ειναι να κανουμε μια ηρεμη κουβεντα (και χαβαλε) για τη μπαλα. Οπως πχ λεγαμε για τη μεταγγραφικη πολιτική της ΑΕΚ, μέχρι να γινει μπιλμπάο το τοπικ.

Αρα ποια ειναι η κατακλειδα ; θελω να μιλαω ηρεμα για μπαλα, με οποιον θελει, αλλα βαριεμαι τα πεσιματα. Μπορει να πιστευω οτι ο Ζινι ειναι καλυτερος απο τον Ζλαταν. Χαλαω καποιου τη ζωη με τον οποιοδηποτε τροπο ; Δικαιωμα μου δεν ειναι να το πιστευω ;

Λογικα τα ανωθι ειναι κοινος τοπος και λογικη. Ισως ομως δεν ειναι. Ετσι τα βλεπω εγω. Ελπιζω να σε καλυψα.

1 Like

Όσο γράφουμε σε αυτά τα threads, όλοι 15 είμαστε :stuck_out_tongue:.

2 Likes

Ήταν Ζινι-Ούντο, Τεττεη-Χάλφορντ και τον θεωρώ πετυχημένο, ο Ζίνι μοιάζει λίγο στον Ούντο στο τούτο του. Ο Τεττέη πάλι όχι, απολογούμαι

Ναι, είναι εμφανές :joy:

2 Likes

βασικά αυτό κάναμε και θα ήταν θεμιτό να έρθει κάποιος και να πει άποψη αλλά εσύ είπες αυτό:

ενώ απλά μπορούσες να πεις την άποψή σου γιατί θεωρείς τον Τετέη καλύτερο.

ας κάνουμε συζήτηση, ευπρόσδεκτη είναι. αλλά οι εξυπνάδες θα απαντηθούν ως εξυπνάδες

2 Likes

αυτα που ειπα εγω, τα ειπε ο Μιχαλης σε 10 λεξεις.

γι’αυτο και ειναι απλός, λιτός, δωρικός

και ειναι και ένα εξαίσιο παράδειγμα το τι ειναι flamming σε συζήτηση, σε αντίθεση με την κουβέντα

1 Like

Υπάρχει και το άλλο βέβαια, καμιά φορά παρερμηνεύεται για τσαντίλα το χαχαχαχα τι διαβάζουμε ρε μλκ δεν μπορώ

3 Likes

Μα το πρόβλημα είναι ότι δεν απαντήθηκε με εξυπνάδες. Μια χαρά θα ήταν αυτό και θα έμενε εκεί. Προφανώς δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω ανάλυση για κάτι που είναι στο μυαλό των περισσότερων εμφανές.

Το πρόβλημα είναι ότι έγινε προσπάθεια να απαντηθεί με φακτς (ο θεός να τα κάνει). Οπότε προφανώς αυτό προκάλεσε νέο γύρο συζητήσεων πάνω σε κάποια υποτιθέμενα φακτς.

Πχ κάποιος έγραψε κάτι για Μητσοτάκη, δε θυμάμαι ποιος. Μια χαρά σχόλιο ήταν, γέλασα, ταίριαζε, όλα καλά.

Εγώ που είμαι ΑΕΚτζης και μου αρέσει περισσοτερο ο Τεττεη (Τεττε έχει πει ο ανθρωπος ότι τον λένε αν δεν κάνω λάθος), θα πρέπει να γράφω μόνο στο τοπικ του Ολυμπιακού?

Μα εγω ρε συ ακριβως το αντιθετο λεω. Επειδη “πειραζομαστε” η διαφωνουμε εκατερωθεν, γι’αυτο μου φαινεται παραλογη η κουβεντα “το θρεντ μας”.

Να το πω αλλιως, αν ηθελα να γραψω “ελα μωρε οι γαυροι, ομαδα του Δημοσιου, παλι πανε να το παρουν με νομοθετικο διαταγμα φετος” για να κανω vent και να μην εχω κανεναν αντιλογο (ισα ισα να εχω ενα echo chamber που μου λεει τι γαματα που τα λες) υπαρχουν αλλοι χωροι που το μπορω να το κανω. Ολο το νοημα εδω ειναι οτι αλληλεπιδρουμε και μπορει να δουμε και λιγο τις αποψεις του αλλου.

Για το αλλο που λες, δεν ειμαι ο ασχετος απο την μουσικη των Πριστ που θα πει “πως τους αντεχετε”, δεν μπηκα εδω να πω, μα καλα πως αντεχετε τον εαυτο σας να υποστηριζετε αυτην την ομαδα. Βλεπω ΑΕΚ (οχι οσο εσεις, αλλα βλεπω) οποτε μπορω να εχω αποψη, και ειδικα οταν μιλατε για θεματα που σχετιζονται και με την δικη μου ομαδα. ΚΑταλαβαινω τις λες για εκνευρισμο κτλ, υπαρχουν μελη που προκαλουν, αλλα οκ, δεν γινεται να αλλαξει αυτο.

Απλα θα ξαναπω, δεν ειναι το τοπικ “σας” οπως το τοπικ του Παναθηναικου δεν ειναι το τοπικ “μας”, δεν ειναι ενα κλειστο safe space που μιλαμε χωρις αντιλογο η πρεπει να σεβαστουμε καποιους κανονες (εκτος απο τους κανονες του φορουμ), ειναι ανοικτα τοπικ που συζηταει οποιος θελει θεματα που σχετιζονται με την ΑΕΚ. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον. Αν καποιος μπαινει να προκαλεσει για να ξεκινησει flame, αυτο παραβαινει τους ορους του φορουμ, δεν συζηταμε για κατι τετοιο, αλλα το να μπω εγω και να πω την αποψη μου για το αν το Τεττεη ειναι καλυτερος απο τον Ζινι, ε οχι ρε συ, δεν ειναι καθολου κατακριτεο κατ’εμε.

2 Likes

Το ονομα του πατερα του ηταν Tetteh, οποτε Τεττε, αλλα επειδη ολοι τον φωναζανε Τεττεη (γιατι ηταν στην φανελα με κεφαλαια μαλλον) νομιζω ειχε πει οτι το υιοθετησε πλεον.

γιατι τα γκολ που έχουν βάλει οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν ειναι facts ? :exploding_head:

Ειναι εντελώς κυριολεκτικά facts. Δεν σου αρέσουν μεν, αλλα ειναι γεγονότα με την πιο απόλυτη έννοια του όρου. :grin:

Και γιατι η προσωπική σου αντίληψη με κάποιο τρόπο τα υπερβαίνει ; :upside_down_face:

Και όπως είπε ο Μιχάλης, αν κάποιος ρίχνει το επίπεδο/αλλάζει το ύφος της κουβέντας, δεν έχει λόγο μετά να παραπονιέται.

Σε κάθε περίπτωση μπορεις να εξηγήσεις γιατι διαφωνεις. όμορφα. Αν ειρωνεύεσαι/φλεημάρεις, μπορούμε και εμείς.

έλα όμως που αυτό συζητάμε, ήδη από πέρσι. Ο Μιχάλης έδωσε εξαιρετικό παράδειγμα.

Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Αν οι λοιποι ποσταδόροι το βλέπετε διαφορετικά, το σέβομαι και κρατάω τη γνώμη μου - agree to disagree. Όπως έγραψα και πιο πάνω, προσωπικά θα προσπαθήσω να μην υπάρχουν εντάσεις, γράφοντας για την ομάδα μου.

Καντε ό,τι θέλετε Μόντε μου. Δε σας είπα ποτέ τι να κάνετε ή να μην κάνετε. Εσύ μόνιμα προσπαθείς να πεις σε άλλους πώς να μιλάνε.

Τα γκολ παρεμπιπτόντως είναι νούμερα. Φακτ-ο-θεος-να-το-κάνει είναι να πεις ότι επειδή κάποιος έχει περισσότερα γκολ είναι και καλύτερος παίκτης.

Ρε μλκ mandrake σταμάτα κι εσύ να φλεϊμάρεις!

Ακούς εκεί όλη η Ελλάδα θεωρεί ότι ο Τεττέτη είναι παιχταράς και καμία σχέση με Ζίνι…

1 Like

Τώρα φλεημάρεις εσύ όμως. Αυτό μόνο στο θρεντ του ΠΑΟ μπορείς να το γράψεις

Ουπς